Waylon wil imago oppoetsen, geeft groot interview aan Eva Jinek

Waylon keert na alle onthullingen over zijn buitenechtelijke wangedrag weer terug in de schijnwerpers. In de hoop zijn imago op te poetsen zal hij een groot interview geven aan Eva Jinek.

Waylon © RTL

Het imago van Waylon is in een mum van tijd enorm beschadigd. Toen de zanger eerder dit jaar schande sprak van het wangedrag van zijn Voice-collega’s, wist hij waarschijnlijk nog niet wat hem zélf te wachten stond. Medio juni brak de bom: toen werd duidelijk dat Waylon zijn geliefde Bibi Breijman heeft bedrogen terwijl zij hoogzwanger thuis zat.

Waylon naar Jinek

Waylon koos ervoor om direct schuld te bekennen, waarna Bibi hem subiet op straat zette. Daar kreeg ze al snel spijt van, want hij mocht de volgende dag alweer terugkeren. Ze merkte namelijk dat ze ‘met woede niet verder kwam‘ en wil liever alles ’vanuit liefde benaderen’. Oftewel: een buitengewoon interessante uitgangspositie voor Waylon.

Hoewel Bibi hem dus razendsnel heeft vergeven, is het grote publiek een stuk minder vergevingsgezind. Hij hoopt de gunst van het publiek snel weer terug te winnen en kiest daarom voor een groot tv-interview bij Eva Jinek, op woensdag 14 september. Een cruciale dag in het professionele leven van Waylon.

Praten over wangedrag

Het Jinek-optreden van Waylon werd gisterenavond aangekondigd door Luuk Ikink, aan het eind van de uitzending van RTL Boulevard. “Ik heb nog een nieuwtje, Daphne, en dat is dat Waylon over twee weken bij Eva Jinek aan de talkshowtafel zit. Hij gaat daar, hopen wij in elk geval, zijn verhaal doen over het vreemdgaan.”

Luuk is benieuwd wat Waylon daarover gaat zeggen. “Hij heeft daar een uitgebreide verklaring over gegeven, dat vervolgens ook weer offline gehaald, dus we willen heel erg graag weten hoe hij daar nu in staat. Volgens de redactie van Jinek komt hij vooral voor z’n muziek, maar dat lijkt mij toch niet.”

‘Gelooft niemand’

Het is volgens de mensen van Boulevard duidelijk dat Waylon het interview bij Jinek gaat gebruiken als onderdeel van een pr-strategie. Dat het volgens de redactie van het programma vooral over zijn muziek zal gaan, is kletskoek, denkt Daphne Bunskoek. “Dat gelooft niemand.”

Luuk: “Nee, dat denk ik toch niet.”

Huilinterview

Het is te hopen dat Waylon zijn boetedoening op televisie wel iets beter aanpakt dan Marco Borsato destijds deed bij Linda de Mol, want dat leverde hem toen alleen maar nóg meer ellende op.

Marco werd na het interview over zijn vreemdgaan keihard neergesabeld. “Het voelde als een pr-strategie, van: hoe gaan we dit in de markt zetten?”, zei Boulevard-verslaggever Aran Bade destijds.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat het imago van Waylon permanent beschadigd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen