Jan Slagter verbijsterd door verzoek RTL Boulevard: ‘Mooi niet!’

Jan Slagter, de 68-jarige baas van Omroep MAX, is verbijsterd over een verzoek dat hij heeft gekregen van RTL Boulevard. De showrubriek wil namelijk komen filmen bij zijn eerste zwemles.

Jan Slagter © Roland J Reinders / MAX

Het was in de zomer groot nieuws bij de showmedia: omroepbaas Jan Slagter was bijna verdronken na een val van de steiger in Loosdrecht. Hij ging helemaal kopje onder en zag allemaal groen voor zich. “Ik kan niet zwemmen. Het ging in een flits van een paar seconden”, onthulde hij in zijn podcast met Cisca Dresselhuys.

Jan bijna dood?

Nu, na de zomerstop, komt Jan in zijn podcast terug op die ophef in de showmedia. “Ze maakten het wel iets erger dan het was. Het was inderdaad wel heel eng en ik had kunnen verdrinken, maar er werd geschreven: ‘Jan Slagter overboord geslagen.’ Weet je, allemaal dat soort dingen. Ik was helemaal niet op een boot, ik stond op een steiger.”

Het is niet zo dat hij bijna dood was, aldus Jan. “Ik was wel in het water geraakt, maar het werd nog groter gemaakt dan het eigenlijk was. Ik heb nog geen zwemles gehad, maar wel contact gehad met een zwemlerares hier in Laren.”

Nee tegen Boulevard

Wanneer komt die eerste zwemles eraan? “Die zwemlerares ging op vakantie en die zou mij one of these days even opbellen zodat ik mijn eerste privézwemles kan krijgen, dus als ze het hoort – ik weet niet of ze luistert – bel me. Ik wil het echt gaan doen.”

Daar zal in elk geval geen cameraploeg bij zijn. “RTL Boulevard belde nog van: ‘Mogen we dan bij de eerste zwemles zijn?’ Nou… Ik zei: ‘Wat dacht je zelf? Ik dacht het van niet.’ Maar goed, die zwemles komt eraan en ik denk dat ik binnen nu en twee weken mijn eerste zwemles er wel op zal hebben zitten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jan Slagter in zwembroek op televisie: zin in of niet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen