Hélène Hendriks reageert op kritiek dat ze collega’s zou naaien

Hélène Hendriks reageert op de felle kritiek vanuit RTL Boulevard, onder andere van Frank Dane, dat ze haar redactie van HLF8 zou naaien. “We zijn niet van suiker hè!”, roept ze.

Hélène Hendriks © NPO

Het begint inmiddels wel héél duidelijk te worden dat Hélène Hendriks vindt dat ze als invalpresentatrice van HLF8 in een wanproductie terecht is gekomen. Nog voor de start van het seizoen sprak ze haar onvrede over het programma uit en afgelopen vrijdag hoorde ze gelaten de vernietigende kritiek van Johan Derksen op haar programma aan.

Hélène aangevallen

Johan vindt dat Hélène een wanstaltig slechte redactie en eindredactie heeft. Een pittige mening, maar op geen moment sprong de presentatrice voor haar redactie in de bres. Onsympathiek, vindt RTL Boulevard. ‘Hélène Hendriks laat redactie HLF 8 keihard vallen’, kopte de showrubriek.

Volgens Boulevard-host Frank Dane is het een goed gebruik dat je als presentator van een programma pal achter je eigen mensen gaat staan. “Ze had misschien wel éven kunnen opkomen voor de redactie, hè?”

‘Niet van suiker!’

Hélène vindt de kritiek vanuit RTL Boulevard een beetje flauw. “Voor de duidelijkheid: als presentator ben je altijd onderdeel van de redactie. Dus kritiek op redactie is ook kritiek op mij en daar is niks mis mee. We zijn niet van suiker hè! Gewoon tot je nemen, proberen te verbeteren en geen lulverhalen ophangen, maar realistisch blijven :-)”, twittert ze.

Ze wordt gesteund door haar volgers. “Precies Hélène, het is altijd positief om op deze manier met feedback om te gaan. Je doet het goed, ik vind de gasten niet altijd even leuk maar jouw presentatie is prima”, zegt Susan.

Topwijf

Ook Jessica is enthousiast. “Ik kan niet anders zeggen dan dat ik je een topwijf vind! Geen gezeik, recht voor z’n raap, goede humor en inderdaad niet van suiker. Héérlijk, love it! 💪🏼💪🏼👏🏼👏🏼”

En Maurice: “Mensen vullen van alles en nog wat voor jou in, maar je geeft zelf aan niet van suiker te zijn. Je ging er ook prima mee om zoals jij in mijn ogen altijd realistisch met zaken omgaat. Johan geeft altijd zijn mening, dat is zijn kracht en weinig mensen die dat aankunnen. Jij wel!”

Tweet

De tweet van Hélène:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen