Özcan Akyol weg bij Sterren op het Doek na ruzie met Jan Slagter?

Stopt Özcan Akyol als presentator van Sterren op het Doek nu hij onmin heeft met omroepbaas Jan Slagter? Is er een vertrouwensbreuk ontstaan tussen de twee of mag hij verder?

Özcan Akyol © NPO

MAX-baas Jan Slagter heeft op televisie gezegd dat hij ontzettend is misleid door Özcan Akyol; hij zou hem op het verkeerde been hebben gezet in de kwestie-Matthijs van Nieuwkerk. Volgens Jan heeft Eus telefonisch gezegd dat er echt een verschríkkelijk filmpje van Matthijs zou circuleren, maar dat bleek uiteindelijk helemaal niet waar te zijn.

Jan reageert

Kan Eus nu wel aanblijven als presentator van Sterren op het Doek, een van de tv-hits van Jan? Het is immers heel ongebruikelijk dat een omroepbaas een van zijn eigen mensen zó keihard aanvalt op de nationale televisie.

Waarom deed Jan dat eigenlijk? Hij legt uit in De Telegraaf: “Omdat ik bij RTL Boulevard had aangegeven dat ik ging twijfelen aan Matthijs, vond ik dat ik zondag bij Renze na vragen hierover wel moest zeggen waarom ik tot andere conclusies was gekomen.”

Geen ontslag

Is er nu sprake van hevige onmin tussen Jan en Özcan? “Hij is niet boos”, aldus de omroepbaas. “We verschillen van mening over de situatie rond Van Nieuwkerk.”

Er zit geen ontslag van de presentator aan te komen, benadrukt de MAX-bobo. “Zijn presentatie van Sterren op het doek staat niet ter discussie. Ik kan deze twee zaken prima van elkaar scheiden.”

Eus zwijgt

Maar wat vindt Eus ervan? “Daar zal wel iets gelijmd moeten worden. Óf Eus voelt zich zo beledigd door Jan Slagter dat hij ook weigert in Sterren op het Doek te verschijnen”, zegt tv-kenner Rob Goossens in RTL Boulevard.

Eus’ manager in De Telegraaf: “Eus heeft vorige week al uitgebreid zijn verhaal gedaan aan De Telegraaf. Momenteel wordt er na ieder woord dat Eus hierover in de media zegt weer een nieuw verhaal gemaakt, dus we laten het even hier bij.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Özcan Akyol houden bij Sterren op het Doek of toch maar Hanneke Groenteman terug?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen