Ivo Niehe mag niet thuis langskomen bij Lady Gaga: ‘Jammer’

Ivo Niehe is gestopt met zijn legendarische tv-show TV Show omdat beroemdheden helemaal geen zin meer hadden om hem thuis te ontvangen. “Bij een Lady Gaga kom ik niet meer binnen.”

Ivo Niehe en Lady Gaga © AvroTros, Instagram

Jarenlang was Ivo Niehe een vaste waarde op de Nederlandse televisie. Voor zijn TV Show heeft hij tal van beroemdheden geïnterviewd, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Hij nam in januari afscheid van het programma en nu is hij alleen nog ergens te zien in de ochtendprogrammering.

Lady Gaga wil Ivo niet

Waarom Ivo is gestopt? “Het grote verschil is dat ik bijna niet meer thuis kon komen bij belangrijke mensen. De privacy speelt nu een heel grote rol. Vroeger belde ik John Bon Jovi thuis, of we mochten komen. Graag. Mia Farrow? Welkom”, vertelt hij in het tijdschrift Weekend.

Nu is dat wel anders. “Bij Lady Gaga kom je niet meer binnen?”, vraagt het tijdschrift hem. Ivo daarop: “Bij Lady Gaga, nee. Ik was aangewezen op de persmomenten.”

Persmomenten

Die persmomenten vindt Ivo helemaal niets. “Daar heb ik er een paar van gedaan met echt grote mensen, zoals Woody Allen en Mick Jagger. Dat was dan wel leuk, maar daar was de kick af.”

Ivo wilde bovendien graag uit de ‘kijkcijferrace’. Niet zo gek ook, want zijn kijkcijfers waren flink ingezakt. “Ik had mezelf opgelegd dat ik altijd anderhalf tot twee miljoen kijkers moest hebben, anders was het niet goed.”

Televisie van nu

Wat vindt Ivo van de televisie van nu? “De grootste held van de Nederlandse televisie nu vind ik Wim Daniëls. Hij doet het programma Het Dorp met Huub Stapel. Hij is de ideale partner, want hij praat zo goed en veel dat Huub niets hoeft te doen en toch zijn rekening mag sturen.”

Zien we Ivo zelf nog terug op prime time? “Er is belangstelling om mijn podcast naar televisie te brengen en ik zou het heel leuk vinden om dat te maken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mist u Ivo Niehe op prime time?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen