Frans Bauer op straat als juicekanaal hem betrapt op vreemdgaan

Frans Bauer wordt direct op straat gezet door zijn vrouw Mariska als een juicekanaal hem betrapt op vreemdgaan. “Hij rijdt geen scheve schaats. Maar zo wel, dan is het klaar”, waarschuwt ze.

Mariska en Frans Bauer © William Rutten

De juicekanalen noemen Frans Bauer vaak als de enige BN’er-man die wél te vertrouwen is. De volkszanger is al sinds jaar en dag samen met zijn vrouw Mariska en zelfs de juicekanalen zelf verwachten niet dat hij ooit eens bij hen aan de beurt is. Ze hebben een rotsvast geloof in de 48-jarige artiest, die is geboren als François Bauer.

Mariska reageert

Mariska wordt ernaar gevraagd in een interview met de Vriendin. “In dit tijdperk van juice channels die bekende mannen ‘outen’ als ze vreemdgaan, wordt Frans vaak genoemd als de enige BN’er die ze vertrouwen. Doe jij dat ook voor de volle honderd procent?”, vraagt het tijdschrift.

Ze antwoordt vol vertrouwen: “Sowieso. Als je dat niet doet, moet je niet bij iemand blijven, toch? Eens een breuk, altijd een breuk, zo zie ik het.”

‘Dan is het klaar’

Wat als Frans tóch met zijn broek op de enkels op een juicekanaal belandt? “Een scheve schaats rijden doet Frans niet, dat weet ik zeker. Maar zo wel, dan is het klaar.”

Ze vervolgt: “En andersom ook, hoor. Je kunt vreemdgaan, maar na zes weken is het met die nieuwe vrouw of man weer hetzelfde. Het gras is bij de buren heus niet groener, daar staat ook gewoon onkruid tussen. Nou, behalve bij mijn buurman. Die heeft écht een mooie groene grasmat, zelfs nog mooier dan die van mij!”

Slipjes naar hoofd

De aantrekkingskracht van Frans is bovendien wel een beetje uitgedoofd, zegt Mariska. “Vroeger kreeg Frans nog wel slipjes naar zijn hoofd gegooid op het podium, maar dat is allang niet meer, joh. Ik kon me er nooit zo druk om maken, want wat is dat nou?”

Tot slot laat Mariska weten dat ze geen jaloezie kent. Uiteindelijk zijn we allemaal gelijk, zegt ze. “Als we naar het toilet gaan, stinken we allemaal even hard.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u vertrouwen in Frans Bauer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen