Yvonne Coldeweijer ergert zich dood aan Wolter Kroes: ‘Rot op!’

Yvonne Coldeweijer ergert zich er dood aan dat Wolter Kroes elke week in een ander roddelblad roept dat Danny de Munk zo’n lieve jongen is en dat Marco Borsato vooralsnog gewoon onschuldig is.

Yvonne Coldeweijer en Wolter Kroes © YouTube, SBS 6

Het is niet duidelijk waarom Wolter Kroes er zo ontzettend mee bezig is, maar hij zoekt cóntinu de aandacht op om het op te nemen voor zijn collega-artiesten Danny de Munk en Marco Borsato. Al die jongens zijn onschuldig tot het tegendeel bewezen is, roept hij dan. Geldt dat ook voor Ali B? Nee, dat niet. Dat is gewoon een smeerlap, vindt hij.

‘Je bent irritant, rot op!’

Yvonne Coldeweijer, de koningin van de juicekanalen, ergert zich een versuffing aan de zanger van Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen. “Wolter Kroes vind ik irritánt. Ik haat hem niet, maar hij is gewoon irri. Hij zit zich overal mee te bemoeien. Echt zo’n Wolter… Niemand heeft het over jou!”, briest ze in De Juice Show.

Ze begrijpt he-le-maal niets van de volkszanger. “Waarom moet je het de hele tijd opnemen voor Danny de Munk, Marco Borsato, Luca Borsato? Ga zitten, doe lekker Viva Hollandia, niemand heeft het over jou! Die probeert zeg maar over de rug van zijn beste BN’er-vrienden een beetje media te halen. Dat vind ik irritant, rot op!”

Respect voor Connie

Een andere BN’er waar Yvonne zich aan ergert is uiteraard Samantha Steenwijk. Zij heeft heel overtrokken gereageerd op haar roddeltje over dieetpillen. Ze had er ook gewoon normaal op kunnen reageren, vindt Yvonne. “Dan had ik gewoon gelachen erom, want dat is juice. Dan had ik gezegd: ‘Ik geloof het nog steeds niet wijfie, maar sportief van je.’”

Connie Witteman is een BN’er die wél om kan gaan met juice. Zij reageerde uiterst sportief op een roddel van Yvonne: “Goedemorgen Yvonne, wil je dit alstublieft van jouw Insta halen, je bent namelijk niet goed geïnformeerd. Mocht er iets zijn, dan kun je mij voortaan bellen en zal ik je eerlijk antwoord geven. Fijne dag en lieve groetjes, Connie.”

‘Zij is fantastisch’

Connie doet dat heel slim, vindt Yvonne. “Zij snapt dat ik nu de nieuwe Story ben. Ik ben een voortzetting van de blaadjes, zo moet je het zien. Zij snapt heel goed dat ik een voortzetting ben van die oude media, dus zij speelt daar slim op in.”

Zo’n reactie van Connie vindt ze heel sympathiek. “Dat vind ik fantastisch. Die kan nooit meer wat fout doen!”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen