Bridget Maasland en Lil Kleine keren zich tegen Roxeanne Hazes

Bridget Maasland en Lil Kleine spreken openlijk hun steun uit aan Rachel Hazes in haar familieruzie met Roxeanne Hazes. Ze liken de reactie waarin Rachel haar dochter neerzet als fantast.

Bridget Maasland, Roxeanne Hazes, Rachel Hazes, Lil Kleine © RTL, AvroTros, SBS

Het leeuwendeel van de mensen steunt Roxeanne Hazes nu ze op een meedogenloze wijze is aangevallen door haar eigen moeder. Van de bezoekers van deze site staat maar liefst 94 procent van de mensen achter Roxeanne. Er is slechts een handjevol prominenten dat publiekelijk hun steun uitspreekt aan Rachel.

Paar likes voor Rachel

Bridget Maasland en Lil Kleine zijn twee van de weinige bekende Nederlanders die openlijk in kamp-Rachel zitten. Zij hebben de Instagram-post geliket waarin Rachel haar dochter Roxeanne neerzet als een soort fantast. Ook de gevallen royaltywatcher Marc van der Linden en de gevallen realityster Rogier Smit steunen Rachel.

Uiteraard is Rachels like-lijstje niet compleet zonder Hazes-ex Sarah van Soelen. Een voorspelbaar gezelschap. “Ik vind het heel frappant dat na de post van Rachel alle exen van André hartjes onder haar post gingen zetten, zoals Bridget en Sarah”, reageert Patty Brard aan de desk van Shownieuws.

Geen hartje van Mo

Monique Westenberg, veruit de prominentste Hazes-ex, heeft de post van Rachel natuurlijk níet geliket. Die twee vrouwen kunnen elkaar wel de Vecht in duwen. Bovendien onderhoudt Monique een innige vriendschap met Roxeanne.

Dat haar knipperlichtverloofde André nu samen met Rachel een geregisseerde aanval op Roxeanne heeft ingezet, zal Monique niet leuk vinden, denkt Patty. “Ik denk dat de reactie van Dré niet echt lekker bij haar zal vallen. Ik denk dat er van een reünie toch nog even geen sprake is bij Monique en André.”

Kant kiezen

Het is duidelijk dat er nu kanten worden gekozen, zegt Rob Goossens in RTL Boulevard. “Je ziet het: onder die post van Rachel staat niet alleen André, maar ook bijvoorbeeld de partner van Djarno, het neefje van André, die er héél lief op reageert. Allemaal van die mensen dat je denkt: ja, weet je, van jou geloof ik het nou net niet helemaal.”

Roxeanne krijgt tegelijkertijd veel meer steun. Er reageren veel BN’ers onder haar post over de bewuste Beste Zangers-uitzending waarin ze de door Rachel gewraakte uitspreken deed. Het gaat onder anderen om Viktor Brand, Rolf Sanchez, Claudia de Breij, Kim Kötter, Nielson, Merol, Orgel Joke en Paul Sinha. Zij zitten dus in kamp-Rox.

Yvonne

Hazoloog Yvonne Coldeweijer is cynisch over de mensen die hun steun uitspreken aan Rachel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rachel Hazes alleen maar ja-knikkers om zich heen verzamelt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen