Rachel Hazes zet dochter Roxeanne neer als leugenaar: ‘Fantasie!’

Rachel Hazes valt haar bloedeigen dochter Roxeanne keihard aan na haar optreden in de kijkcijferhit Beste Zangers. Ze zet haar naar als een leugenaar. “Het is haar rijke fantasie!”

Rachel Hazes en Roxeanne Hazes © RTL, NPO

Het is geen geheim dat Rachel Hazes met de halve wereld ruzie heeft. Nadat ze een tijdlang gebrouilleerd was met haar zoon André jr., wordt ze nu al jarenlang op afstand gehouden door haar dochter Roxeanne. Het gevolg van al die onmin is dat ze haar kleinkinderen, van beide kanten, werkelijk nooit te zien krijgt.

Roxeanne gedumpt

Roxeanne heeft gisteren in de kijkcijferhit Beste Zangers onthuld hoe verdrietig haar jeugd is geweest. Ze werd naar eigen zeggen continu bij de raarste gastgezinnen ondergebracht omdat mama Rachel te druk was met de concerten van wijlen André Hazes. En na zijn overlijden werd Rox negen maanden gedumpt, omdat Rachel een boek wilde schrijven, zegt ze.

Story-baas Guido den Aantrekker, de officieuze woordvoerder van Rachel, heeft de uitspraken van Roxeanne gisterenavond al in twijfel getrokken in de uitzending van Shownieuws. En nu laat ook Rachel zelf van zich horen.

Boze Rachel reageert

Rachel reageert zwaar geïrriteerd. Ze vertelt aan RTL Boulevard dat er niets waar is van de uitspraken van haar dochter. “Vol verbazing hebben wij vandaag de diverse berichten gelezen over Roxeannes uitlatingen.”

Ze valt Roxeanne frontaal aan: “Laten we het erop houden dat het vooral de rijke fantasie is van een toen nog jong meisje.”

Tot slot laat Rachel weten dat mensen uit haar ‘directe omgeving’ dat kunnen beamen. “Het is jammer dat de eenzijdigheid van dit soort uitlatingen gelijk als waarheid wordt aangenomen.”

‘Plekje in mijn hart’

Roxeanne heeft een paar uur geleden een dankwoord op Instagram geplaatst voor de vele mensen die haar een berichtje hebben gestuurd. “Die woorden krijgen stuk voor stuk een mooi plekje in mijn hart. Ik ben in mijn verhaal niet alleen. Ik lees je en zie je! Dat is troostend, omdat ik weet dat dat voor anderen ook geldt. Dank daarvoor.”

Ze heeft gisterenavond in groepsverband naar Beste Zangers gekeken. “Gisteren eindigde het bij ons in een feestje, om te vieren dat je soms best heel erg trots mag zijn op de persoon die je bent geworden ❤️.”

Instagram

Roxeanne’s dankwoord:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie gelooft u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen