‘Lil Kleine betrapt met veelbesproken André Hazes jr.-scharrel Anne Rose’

Lil Kleine heeft zijn date Robin Singels alweer gedumpt. Hij is in de nacht van zaterdag op zondag betrapt als logee van Anne Rose Zonneveld, de veelbesproken kerstscharrel van André Hazes jr.

Lil Kleine, André Hazes jr. en Anne Rose Zonneveld © Instagram

De gulp van Lil Kleine draait overuren sinds hij terug is van zijn Thaise therapievakantie. Hij racete een paar weken geleden nog door het centrum van Amsterdam met Robin Singels aan zijn zijde, een rijkeluisdochter die een connectie heeft met Nikkie Plessen. Maar na een korte vakantie op Ibiza is Lil Kleine alweer met een ander liefje gespot.

Robin de Rebound

Al dagen zijn op de juicekanalen allerlei filmpjes en foto’s te zien van Lil Kleine die met een Porsche door de P.C. Hooftstraat rijdt. Zonder Robin aan zijn zijde. “Robin de Rebound blijkt slechts een rebound te zijn. Je verwacht het niet”, schrijft Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal.

Met wie is Lil Kleine nu? “Lil was zaterdagnacht bij een meisje in de Pijp blijven slapen. Samen gespot door een buurtspion met een hele knappe brunette in haar appartementencomplex. Hij had zelfs zijn Porsche in de parkeergarage gezet op het vakje van de buurman. En de hele nacht laten staan. Dat valt natuurlijk op.”

Anne Rose

Wie is dat meisje in de Pijp dan? “Je pist in je broek: Anne Rose. HAHAHAH. “Hilaar dit op de maandagochtend. Mijn hele week is gemaakt. Voor de nieuwe spionnen: dit is de rebound-ex van André. Drukke meid.”

Anne en Lil zijn geen onbekenden van elkaar, weet Yvonne. “Anne Rose deed het vorig jaar zomer al met Lil tijdens De Amsterdamse Zomer, toen André nog met Sarasoel ging. Lil woonde toen tijdelijk in hotel Okura en Anne Rose ging daar regelmatig heen. In die tijd deed ze het ook met Wesley Sneijder, maar dat terzijde.”

Hazes-scharrel

Bij de juicevolgers is Anne Rose nog bekend als de kerstscharrel van André Hazes jr. “Anne Rose deed in die tijd wat werkzaamheden voor Rachel en toen André in de kliniek kwam, heeft ze hem verleid, waardoor hij Sarasoel heeft gedumpt (want psycho) en toen had André mooi meteen een nieuwe vriendin, want hij kan niet alleen zijn.”

“Toen heeft hij twee maanden een relatie gehad met Anne Rose, maar in de tussentijd deed hij het ook nog met Monique. Toen heeft hij kerst en oud en nieuw gevierd met Anne Rose en haar daarna gedumpt. In a nutshell.”

Behoeftes

En Robin dan? Zij dacht de nieuwe Jaimie Vaes te worden. “Wel een beetje lullig voor Robin. Die zag zichzelf natuurlijk al flaneren als de nieuwe vriendin van. Maar ja, dan moet je maar niet vier dagen op vakans gaan, Robin. Lil heeft ook behoeftes.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de volgende vriendin van Lil Kleine risico loopt op mishandeling?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen