Lil Kleine met Birò door Amsterdam: ‘Dit is de nieuwe Jaimie Vaes!’

Lil Kleine is weer volop aan het genieten van het hoofdstedelijke leven. Hij racete gisteren door Amsterdam in een Birò-wagentje met aan zijn zijde Robin Singels. “Dit is de nieuwe Jaimie Vaes!”

Robin Singels © Instagram

Na een korte therapievakantie in Thailand is Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, weer terug in Nederland. Hij werd maandagmiddag gespot bij het Amstel Hotel en werd dinsdag, gisteren dus, door meerdere mensen gezien in een Birò. Dit is een soort veredeld invalidewagentje dat met name in Amsterdam heel populair is.

Nieuwe Jaimie

Yvonne Coldeweijer plaatste vannacht als eerste bewegende beelden van Jorik in zijn Birò. Ze kwam er al snel achter wie de dame is die aan zijn zijde zit, namelijk Robin Singels. Er gingen vorige week al geruchten dat Jorik met ene Robin aan het daten was, al werden de geruchten toen nog gelinkt aan de verkeerde vrouw.

Robin is volgens de juicekanalen de nieuwe Jaimie Vaes. Zij verbrak haar relatie met Jorik nadat hij haar had mishandeld op de Prinsengracht. “Hahaaaa dus jij was het, Robin Singels. Herkend aan je groene tasje. Is Robin Singels samen met Lil Kleine naar Thailand geweest? I think yes”, zegt Yvonne.

Range Rover

Waarom rijdt Jorik trouwens rond in een Birò? “Normaal zien we Lil Kleine in een dikke Range Rover rijden en mag dat overal gezien worden. Dat most vanmiddag minder opvallend, in een Birò. 🤣”, schrijft juicekanaal Reality FBI. “Het schijnt dat deze auto momenteel in Ibiza stat en daar voorlopig wel blijft staan.”

Volgens Reality FBI is Robin geen onbekende van Lil Kleine. “De twee zouden het al eens gezellig hebben gehad, nog voor Lil Kleine ooit wat met Jaimie Vaes kreeg.”

Geen zelfrespect

Robin krijgt inmiddels flink wat kritische reacties te verwerken op haar Insta. “Hopelijk word jij niet mishandeld door die kleine…”, zegt de een. En de ander: “Wees nou verstandig meissie.”

Weer iemand anders: “Voor schut 🥲 Je hebt de beelden gezien toch? Van z’n ex d’r hoofd tussen de deur… Hoe weinig zelfrespect kan je hebben haha.”

En Steffie: “Hij is het echt niet waard! Geconditioneerd worden door zo’n knulletje is zielig.”

Martijn: “De volgende die in elkaar wordt gebeukt. 😅”

En nog iemand: “Leuk dat je iemand steunt die vrouwen in elkaar slaat. Kijk je uit?”

Insta

De laatste Instagram-post van Robin met daaronder de negatieve reacties:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Robin Singels kansloos als zij daadwerkelijk met Lil Kleine datet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen