André Hazes jr. heeft relatie alweer verbroken: ‘Tóch terug naar Mo’

André Hazes jr. heeft zijn relatie met Anne Rose Zonneveld na ongeveer een maand alweer verbroken. Dat meldt Yvonne Coldeweijer, die tot nu toe altijd gelijk heeft gekregen in het dossier-Hazes.

André Hazes jr. en Anne Rose Zonneveld © William Rutten, Instagram

Terwijl de roddelbladen volstaan met het nieuwe liefdesavontuur van André Hazes jr. – de Story heeft ze als eerste voor de telelens gekregen en de Privé meldt dat ze al samenwonen – maakt Yvonne Coldeweijer daar nu abrupt een einde aan. Volgens de showbizzhyena heeft hij zijn relatie met Anne Rose Zonneveld na ongeveer een maand alweer verbroken.

‘Gaat toch niet werken’

Yvonne, die er nooit naast zit in het dossier-Hazes, meldde het nieuws vanochtend eerst nog met ’99 procent zekerheid’. “Breaking news. Ik ben er al drie dagen mee bezig maar meer bevestigd dan dit krijg ik het niet. Voor 99% zeker: HET IS ALWEER UIT MET ANDRÉ HAZES EN ANNE ROSE.”

Hoezo is het uit? “In Rome is hij er afgelopen weekend achtergekomen dat het voor hem toch niet helemaal gaat werken. Het plan was dus om samen te gaan wonen in Vinkeveen. André heeft de sleutel van zijn nieuwe huurappartement aan de Molenkade al ontvangen, maar hij gaat daar dus NIET meer samenwonen (maar alleen, red.).”

‘100 procent zeker’

De twee zijn al niet meer in elkaars omgeving, weet Yvonne. “Anne Rose heeft vannacht alleen geslapen bij haar ouders thuis en waar André is geweest is nog onbekend… bij zijn moeder in Mijdrecht? Of misschien wel bij Monique (is serieus een optie).”

Even later laat Yvonne weten dat ze haar verhaal definitief rond heeft. “100% bevestigd. Het is over en uit met André Hazes en Anne Rose.”

‘Terug naar Monique’

Yvonne denkt dat het er nu toch echt van gaat komen: André’s terugkeer in de armen van Monique Westenberg, de moeder van zijn kind. “We gaan als de brandweer, maar ik voel dus aan m’n aqua dat André nu bij Monique is en dat zij weer samen gaan komen. En snel ook.”

“Ja, I know, dit zou echt gestoord zijn. Maar ik denk het dus echt!”

‘André zelf de bron!’

Showbizzkenner Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry, verbaast zich erover dat Yvonne het in dit dossier continu bij het rechte eind heeft.

Hij zegt: “Ik vraag mij of André zelf niet de bron is. 🤣”

Instagram

De stories van Yvonne:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen