‘Nieuwe vriendin André Hazes jr. woont in twee-onder-een-kapwoning’

Anne Rose Zonneveld, de nieuwe vriendin van André Hazes jr., is volgens weekblad Privé geen rijkeluisdochter. Volgens het entertainmentblad woont ze ‘slechts’ in een twee-onder-een-kapwoning.

André Hazes jr. en Anne Rose Zonneveld © Instagram

André Hazes jr. en Anne Rose Zonneveld genieten momenteel van hun vakantie in Rome – de eerste foto’s daarvan zijn alweer uitgelekt, ditmaal via de stories van FawryNotSawry – maar de Nederlandse showmedia zijn ondertussen hard aan het werk. Zo heeft weekblad Privé de financiën van Anne Rose doorgelicht. Zij woont nog steeds thuis.

Doorsnee gezin

Volgens Privé is deze Anne Rose geen rijkeluisdochter. “Anne Rose komt uit een doorsnee gezin. Vader Cees is een harde werker”, vertelt een mede-inwoner van Vinkeveen. “Hij heeft een bouwbedrijfje en renoveert woningen. Ze hebben een bescheiden twee-onder-één-kapwoning. Het is een normaal gezin, dat van aanpakken houden.”

Wordt er in dit gezin, net zoals bij de ordinaire Hazesjes, met Chanel-tassen en Prada-zonnebrillen gestrooid? “Het geld klotst niet tegen de plinten, maar slecht hebben ze het ook niet. Anne Rose woont nog bij haar ouders thuis. Voor haar is dat een veilige thuisbasis. Ze heeft de nodige vriendjes gehad, maar de ware is nog niet op haar pad gekomen.”

Biertje drinken

André en Anne Rose kennen elkaar uit hun jeugd. “Vroeger waren ze vaak met vrienden op een van de eilanden van Vinkeveen te vinden. Ze gingen zwemmen, ravotten en op z’n tijd een biertje drinken.”

Inmiddels komt hij weer bij haar familie over de vloer; zijn nieuwe schoonfamilie dus. “Al vrij snel toen duidelijk werd dat ze elkaar meer dan leuk vinden, is André meegegaan naar het huis van haar ouders. Daar hebben ze gegeten en gezellig gekletst. De familie Zonneveld kent de zanger al langer.”

Aandachtspunt

Maar deze ouders weten toch ook wel dat Anne Rose slechts een scharrel is voor André? “Het scheelt dat hij geen onbekende van hen is. En dat ze hem een aardige jongen vinden, is ook nog eens mooi meegenomen. Ondanks zijn turbulente liefdesleven. Dat zal ongetwijfeld een aandachtspunt zijn voor haar ouders.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen