André Hazes jr. stelt vader Sarah van Soelen teleur: ‘Erg wrang’

Ruud van Soelen, de stiefvader van Sarah van Soelen, is zwaar teleurgesteld in haar ex-vriendje André Hazes jr. ‘Papasoel’ vindt het ongelooflijk hoe André haar heeft behandeld. “Heel wrang.”

Sarah van Soelen, André Hazes jr. en Anne Rose Zonneveld © Instagram

André Hazes jr. heeft niet bepaald lang stilgezeten na zijn spraakmakende breuk met Sarah van Soelen. In no time trok hij zijn gulp open voor één van haar beste vriendinnen, namelijk Anne Rose Zonneveld. De twee dames waren tot voor kort erg innig bevriend, maar na die naaistreek van Anne Rose is daar niets meer van over.

Erg wrang

Het is ongelooflijk, vindt ook Sarahs stiefvader Ruud van Soelen. Hij is blij dat het nu weer wat beter gaat met Sarah. “Het gaat hartstikke goed met haar. Ze heeft de draad van haar leven weer opgepikt en heeft veel moed om er opnieuw iets van te maken”, zegt hij deze week in het Vlaamse tijdschrift Dag Allemaal.

Hij vervolgt: “Alleen… die dame met wie André nu optrekt, dat was een goeie vriendin van Sarah. Dan weet je genoeg, nee? Dat maakt het erg wrang.”

Relatiebreuk

Bij het ter perse gaan van dit Vlaamse blad was nog niet bekend dat André en Anne Rose alweer uit elkaar zijn. Dat heeft showbizzhyena Yvonne Coldeweijer gisteren onthuld.

Sarah zal dan ook in haar vuistje lachen. Of is ze toch nog bevriend met Anne Rose? “Ik denk ondertussen niet meer. Dat lijkt me niet”, zegt showbizzkenner Farja Farvardin in De RoddelLoog. “Ik heb nog geprobeerd om Sarah om een reactie te vragen, maar ze heeft me geblokkeerd dus ik kan niets meer vragen. De meid heeft mood swings.”

Vier weken

Farja vraagt zich af wat er is gebeurd tussen André en Anne Rose. “Ik heb geen idee wat er gebeurd is, maar ik ben in elk geval heel blij voor André dat hij het niet weer van de daken heeft geschreeuwd, want hoe gênant was het dat hij dan weer in de media moest verkondigen dat het uit is. Hoe lang heeft deze relatie geduurd? Vier weken!”

“Misschien is het gewoon tijd, André, om even alleen te zijn. Mensen speculeren nu over het feit dat hij weer teruggaat naar Monique, maar Monique is toch niet zo achterlijk?”

Fragiele relatie

Als het niet helemaal klikte tussen André en Anne Rose, is het volgens psycholoog en auteur Luc Swinnen maar goed ook dat hij met haar gebroken heeft. Hij wijst in Dag Allemaal op André’s burn-out.

Luc: “Als de relatie goed gaat, kan dit de stress verminderen. Alleen, dan moet het écht op alle vlakken een match zijn en mag er geen ‘relationeel gedoe’ van komen. Want tijdens een burn-out heb je helemaal geen energie om te vechten voor zo’n fragiele relatie.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen