Privé betaalt grof geld voor eerste foto André Hazes jr. en Anne Rose

Weekblad Privé heeft grof geld betaald voor de eerste foto van André Hazes jr. en Anne Rose Zonneveld sinds hun relatie is uitgelekt. “Daarmee heeft iemand zijn halve vakantie terugverdiend.”

André Hazes jr. en Anne Rose Zonneveld © Instagram

André Hazes jr. heeft na het Sarah van Soelen-debacle alweer een nieuwe vriendin: Anne Rose Zonneveld. De relatie werd twee weken geleden onthuld door showbizzhyena Yvonne Coldeweijer. De paparazzi sprongen er direct bovenop: volgens Yvonne beleefde Anouk Smulders zelfs een eenzame kerst omdat haar man Edwin foto’s probeerde te schieten.

Grof geld

Helaas voor Edwin is het niet zijn blad Story, maar concurrent Privé dat nu de primeur pakt. Tijdens hun vakantie in Marbella zijn André en Anne op de gevoelige plaat vastgelegd door een Nederlandse toerist. En die heeft de beelden voor grof geld verkocht aan Privé, het weekblad van hoofdredacteur Evert Santegoeds.

Evert geeft in Shownieuws toe dat hij flink de portemonnee heeft moeten trekken voor de eerste gezamenlijke foto van André en Anne sinds het aan is, maar dat heeft hij er dubbel en dwars voor over. “Ik ben blij dat we ze hebben. Ik ben er wel een beetje trots op eigenlijk”, zegt hij. “Iedereen blij. Dan heeft toch iemand z’n halve vakantie terugverdiend.”

Nieuwsjaar

Het jaar begint goed voor de Privé, juicht Evert. “Het nieuwe nieuwsjaar begon goed dit weekend. We kregen deze beelden binnen van André Hazes samen met zijn nieuwe grote liefde Anne Rose in Marbella. Ze zaten in de omgeving van Marbella op een terras.”

Het wemelt daar van de Nederlanders. “Daar is toch altijd wel een Nederlandse toerist dan even bereid om een fotootje te maken en die door te sturen. Dat is mooi gelukt, want het zijn de eerste beelden na alle commotie die er om André geweest is het afgelopen jaar.”

Dikke mik

Anne is een blijvertje, denkt Evert. “Ik was een paar weken gelden uit eten in Amsterdam en toen kwam Rachel het restaurant binnen, samen met deze Anne Rose, en het is dikke mik tussen die twee. Die hobbel heeft ze in elk geval al genomen.”

“De beelden uit Spanje ziend en de verhalen horend van de mensen op dat terras, zitten ze de hele tijd aan elkaar en in elkaar. Het is dik aan en daar gaan we dit hele jaar nog plezier aan beleven.”

Yvonne complimenteert

Yvonne, die dus de primeur van de nieuwe Hazes-relatie had, riep de paparazzi eerder al op om eens met fotootjes naar de redactie te komen. Ze feliciteert Privé met de primeur van de eerste foto’s.

“Omdat ik er drie weken om heb gezeurd 😂 moet ik dit ff vermelden. Het is Evert eindelijk gelukt om mijn juice te bevestigen met de eerste foto van André en Anne Roos 👏.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen