Ali B door juicekanaal gespot in Marokko, Lil Kleine weer op Ibiza

Het lijkt erop dat Ali B zijn vakantieparadijs Dubai heeft verlaten. Hij is door een volger van juicekanaal Juice Channel gespot in Marrakesh. En de andere foute BN’er Lil Kleine? Die is weer op Ibiza.

Ali B © Instagram

Het is voor foute BN’ers niet prettig om in Nederland te vertoeven, omdat alle ogen continu op hun gericht zijn, helemaal door de opkomst van juicekanalen. Zelfs een onschuldige type als Tijl Beckand heeft daar last van, bijvoorbeeld als hij uitgaat: “Er wordt veel gefilmd en mensen roepen het ook een beetje van: ‘Hé, dit gaat naar een juicekanaal!’”

Kleine op Ibiza

Figuren als Ali B en Lil Kleine worden al helemáál aan de lopende band verklikt bij de juicekanalen, die daardoor continu op de hoogte zijn van waar ze uithangen. Waar er vorige week nog flink wat aandacht was voor Lil Kleine die met een Birò aan het rondcrossen was door Amsterdam, is hij nu alweer op zijn favoriete BN’er-eiland Ibiza.

We konden deze week bij de juicekanalen volgen dat hij vanaf de luchthaven van Eindhoven naar Ibiza vloog en daar hangt hij nu lekker rond in zijn zwembroek. “Jorik is op Ibiza net een Pokémon go, hoeveel foto’s wij door gestuurd krijgen van hem is niet normaal 🤣”, schrijft Juice Channel bij een strandfoto van de rapper.

Ali in Marokko

Ali B is ondertussen weer vertrokken uit Dubai. Hoewel hij over ongeveer een maand verwacht wordt voor een politieverhoor in Nederland, heeft de rapper nog geen zin om nu al naar ons land te vliegen. Het is immers duidelijk dat hij hier absoluut niet over straat kan zonder te worden uitgejoeld.

Waar is Ali wel? Een volger van Juice Channel heeft hem gespot in het Marokkaanse Marrakesh, waar hij rondliep in een djellaba. “Ali is door een van onze volgers gespot in Marokko! Hij verblijft momenteel in een hotel in Marrakesh, en is in zijn eentje gezien in de lobby. Onze volger heeft Ali ook om een foto gevraagd en dit heeft hij geweigerd.”

Weg uit Nederland?

Yvonne Coldeweijer meldde al een tijdje geleden dat Ali zou werken aan een emigratie van Nederland naar Marokko. “Het plan is dus dat Aal daar dus heen gaat en lekker in Marok blijft. Zeg nooit nooit, maar voorlopig lijkt hij niet meer terug te keren naar Nederland. Bye bitch!”

Het juicekanaal Reality FBI stelt nu dat Ali druk op zoek is naar een woning. “Hij is de afgelopen weken iemand gaan volgen die zich specifiek focust op het aanbod van onder andere villa’s in Marokko. De kans is groot, dat dit iemand is die hem gaat helpen in het vinden van een stekje in Marokko.”

Geen zaak tegen Ellen

Ali is nog altijd volop in opspraak vanwege de verkrachtingszaken die tegen hem lopen. Ook Ellen ten Damme heeft hem nu beschuldigd van een zedendelict. Hij gaat geen aangifte doen van smaad en laster, heeft zijn advocaat Bart Swier gezegd in de talkshow van Humberto Tan.

Bart: “Dat is juridisch kansloos. (…) Sommige advocaten vinden het dan heel belangrijk om een tegenaangifte te doen wegens valse aangifte, maar wij wachten gewoon het onderzoek af van de politie en het Openbaar Ministerie. Wij hebben daar vertrouwen in. Het is dan volkomen zinloos om een tegenaangifte te doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat het goed is als Ali B verhuist van Almere naar Marokko?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen