André Hazes jr. en nieuwe vriendin gespot in Marbella: ‘Ze zijn zó lief!’

André Hazes jr. houdt de roddelpers weer flink bezig. Hij was gisteren zelfs het openingsnieuws van Shownieuws, omdat hij in Marbella is gespot met zijn nieuwste vriendin Anne Rose Zonneveld.

André Hazes jr. en Anne Rose Zonneveld © Instagram

Met nog dik anderhalve dag te gaan lijkt André Hazes jr. het dit jaar bij drie vriendinnen te houden: hij brak in maart opnieuw met Monique Westenberg om ervandoor te gaan met Sarah van Soelen. Zij is nu ook gedumpt en inmiddels heeft de volkszanger het leuk met Anne Rose Zonneveld. De primeur kwam vorige week van Yvonne Coldeweijer.

Gespot in Marbella

Een tipgever van Shownieuws heeft André en Anne Rose gespot in Marbella. Weekend-baas Bart Ettekoven gisteren in het openingsitem van het programma: “Het gerucht is niet nieuw, dat gaat al wel een tijdje, maar wij kunnen vanavond bevestigen dat we ze gezien hebben in Marbella. We hebben contact gehad met iemand die hem heeft zien zitten.”

Hoe zat André erbij? “Samen met Anne Rose op een terras in Marbella bij een restaurant, samen met acht vrienden. Het gezelschap was met acht mensen totaal en dat duidt er toch wel op dat ze samen zijn.”

Niet voor het eerst

Het is niet voor het eerst dat André en Anne samen gezien worden. “Want Anne Rose is al heel lang in het leven van de familie Hazes en van André Hazes. Ze hebben ook samen op dezelfde middelbare school gezeten in Vinkeveen. Daarna zijn de wegen af en toe wel wat gescheiden.”

Anne Rose is onlangs voor moeder Rachel gaan werken. “En zo kwam ze ook weer in het leven van André, omdat André weer tijdelijk bij zijn moeder woont na de breuk met Sarah van Soelen. Daar zal dan toch het een en ander zijn opgebloeid.”

‘Ze zijn zo lief!’

André en Anne Rose zien er heel leuk uit samen, zegt de tipgever van Shownieuws. Ze zouden op dat terras in Marbella heel lief aan elkaar hebben gezeten. “De ooggetuige zegt dat ze echt lief waren voor elkaar. We durven daarom vanavond wel voorzichtig te zeggen: het is aan.”

Instagram

Anne Rose en Sarah afgelopen zomer samen op de foto (twee dames rechts):

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. lijkt emotioneel volledig labiel. Denkt u dat het aaneenrijgen van vriendinnen slecht is voor zijn imago?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen