‘Lil Kleine’s nieuwe lover is verwend nest, connectie met Nikkie Plessen’

Robin Singels, die vooralsnog niet heeft ontkend dat ze de nieuwe vriendin is van Lil Kleine, is volgens juicekanalen een verwend rijkeluiskind. Haar moeder zou dikke mik zijn met Nikkie Plessen.

Robin Singels en Lil Kleine © Instagram

Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, heeft dinsdag de hele middag rondgereden in Amsterdam met een nieuwe dame aan zijn zijde. Al snel bleek het te gaan om influencer Robin Singels. Voor het grote publiek onbekend, maar in de tenenkrommende zien-en-gezien-worden-buurt Amsterdam-Zuid is ze wél een bekend gezicht.

Nietsnutten

Volgens een bron van juicekanaal Juice Channel is deze opvolger van de mishandelde Jaimie Vaes een heel nietszeggende dame. “Robin Singels is een rijkeluisdochtertje die teert op de centen van papa en haar dag beetje vult met nietsnutten. Is algemeen bekend”, aldus de ingewijde.

Het is evident dat Jorik en Robin elkaar hebben gevonden, aldus de bron. “Die Birò is van haar en die andere Robin, die eerst werd gelinkt aan Jorik, is van haar beste vriendinnen. Haar moeder is trouwens dikke vriendinnen met Pikkie Plessen. Ze gaan ook vaak gezamenlijk op vakantie.”

Nikkie

De vader van Robin is pensioenondernemer Patrick Singels (Insta) en haar moeder is huisvrouw Corine Singels (Insta). Ze zijn inderdaad bevriend met Nikkie, maar smeuïger is dat ze allebei ook al worden gevolgd door Jorik. Sterker nog: ze volgen Jorik zelf ook. Saillant detail: Corina en haar dochter houden ook de juicekanalen nauwlettend in de gaten.

Robin heeft inmiddels de comments op haar Instagram uitgezet én verwijderd. Ze werd namelijk overspoeld door reacties van onbegrip. “Voor schut 🥲 Je hebt de beelden gezien toch? Van z’n ex d’r hoofd tussen de deur? Hoe weinig zelfrespect kan je hebben haha”, was een van de vele reacties.

Dat soort reacties krijgt moeder Corine nu ook: “Bescherm je meisje ❤️ @lilkleine #pauperkabouter”

Geheim

Volgens Juice Channel wilde Jorik zijn relatie met Robin overigens nog even geheimhouden. “Onze bronnen vertelden dat Lil Kleine het op dit moment nog stil wilde houden omdat hij bang was dat er reacties zouden komen dat hij met haar zou zijn vanwege geld. Want ja, de zaakjes gaan voor Jorik ook niet al te lekker op het moment…”

Robin, over wie een nogal lachwekkend artikel online staat waarin de auteur haar de hemel inprijst, zwijgt over haar verhouding met Jorik. Haar laatste story, van gisterenmiddag, laat zien dat ze sushi aan het eten is met Lizzy Perridon (Insta), de rijkeluisdochter van Michel Perridon.

Instagram

Robin op Instagram:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen