André Hazes jr. en liefje eindelijk voor telelens: ‘Rachel óók betrapt!’

De Story heeft deze week een erg mooie cover dankzij paparazzo Edwin Smulders. Niet alleen kreeg hij voor het eerst André Hazes jr. en zijn nieuwe liefje voor de lens, maar óók zijn verliefde mama Rachel.

André Hazes jr. en Anne Rose Zonneveld © Instagram

Het heeft lang geduurd voordat de bladen een échte paparazzofoto van André Hazes jr. en zijn nieuwste liefje Anne Rose Zonneveld hadden. De Privé tastte vorige week diep in de buidel om een door een vakantieganger gemaakte foto van het stelletje op de cover te zetten, maar die was bijzonder vaag en bovendien waren die al op de juicekanalen verschenen.

André zwijgt

Nu zijn André en Anne alsnog gespot door Story-fotograaf Edwin Smulders. Bovendien heeft hij ook moeder Rachel Hazes vastgelegd met háár nieuwe liefde: No Surrender-oprichter Klaas Otto, die een paar jaar in de cel heeft gezeten. Edwin is goed bevriend met de Hazes-familie. Het zou dus zomaar kunnen dat deze fotomomenten vooropgezet zijn.

Tijdens het fotomoment wilde André overigens niets kwijt aan Edwin. “Een reactie geven over zijn liefdestournee met zijn Vinkeveense jeugdvriendin wilde de zanger liever niet; hij wil zichzelf zoveel mogelijk in de luwte ophouden om zijn herstel niet in de weg te zitten”, aldus Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

‘Ziet er goed uit’

Het valt Guido op dat André er aan de zijde van Anne Rose goed uitziet. “Het moet gezegd: de vlinders in zijn buik geven André letterlijk en figuurlijk vleugels. Nu hij zijn gevoelens voor Anne Rose niet langer hoeft te onderdrukken, ziet zijn omgeving hem opknappen.”

En hoe zit het met die paparazzofoto van Rachel en haar nieuwe lover Klaas Otto? Die prille relatie blijkt te kloppen. “We hebben het gezellig samen. Laat ik het daarop houden. Wat de toekomst brengt moeten we afwachten”, laat ze weten aan Guido.

Applaus voor Edwin

Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer klapt voor Edwin. “Hè hè, eindelijk knappe foto’s. Dit willen we zien. Hier ben je dus een roddelblad voor. Dit is nog je enige toegevoegde waarde. Niet om oude foto’s van afgelopen zomer te plaatsen, niet om een vakantiekiekje van een voorbijganger te plaatsen (Evert). Gewoon ff die ordinaire telelens erop.”

“Heel goed. En nou scherp blijven, want een maand na de scoop is wel een tikkie laat, mannen.”

Story-cover

De cover van de Story:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen