Gordon neemt advocaat in de arm na heftige uitspraken over hondje Toto

Gordon neemt een advocaat in de arm na de heftige uitspraken van onder meer Albert Verlinde, Martijn Koning, Gerard Joling, Aran Bade, Jan Roos en Jan Dijkgraaf over hem en zijn hondje Toto.

Gordon © RTL

De afgelopen weken is Gordon door dierenwelzijnorganisaties en BN’ers vol-le-dig door de mangel gehaald over zijn hondje Toto. Zo vroeg Albert Verlinde zich in Shownieuws af of Gordon wel van zijn hondje houdt, gaf Martijn Koning in zijn podcast aan gevoelig te zijn voor dierenleed en beschuldigde Gerard Joling hem gisteren in RTL Boulevard van cokegebruik.

Smaderlijke laster

Om over de zeer heftige uitspraken van columnisten Jan Roos en Jan Dijkgraaf nog maar te zwijgen. “Ik denk dat hij Toto door de plee spoelt als hij daar extra airtime voor krijgt. Dat denk ik echt serieus. Die gozer doet álles voor aandacht”, riep Jan Roos bijvoorbeeld in RoddelPraat.

Gordon vindt dat hij in de media door het slijk wordt gehaald en onderneemt nu stappen. “Ik heb mijn advocaat opdracht gegeven de media die systematisch suggestieve en smadelijke artikelen plaatsen in rechte te betrekken en vanaf morgen te starten met een bodemprocedure of een kort geding om de smadelijke lasterlijk uitlatingen aan mijn persoon nu voor eens en voor altijd te stoppen.”

Woest op Joling

Volgens RTL Boulevard zijn de beschuldigingen van Gerard Joling de directe aanleiding van Gordon om stappen te nemen. “Ik vind het walgelijk en verwerpelijk dat er media is die mij als dierenbeul betitelen en beschuldigen van dat ik mijn hond bij het grof vuil zou zetten of dat ik weer aan de coke en drank zou zitten. Dat vervolgens mijn ex collega Gerard nog even zijn plasje over moet doen zegt meer over het karakter van hem.”

Hij vervolgt: “Ik ben in herstel en zal dat mijn hele leven blijven en ben dit jaar heerlijk clean begonnen. Er circuleren diverse filmpjes rond op internet van een ladderzatte meneer Joling die mij afgelopen 24 uur weer zijn toegestuurd. Ik zou eerst mijn eigen drankprobleem eens benoemen alvorens je kwetsende en onnodig grievende uitspraken doet aan het adres van een persoon die er tenminste openlijk voor uitkomt.”

Giftig

Gordon is er echt goed klaar mee. “Ik vraag me werkelijk af waar men mee bezig is? De wereld staat in brand en het gaat over mijn hond? Ik ben een dierenbeul? In plaats van dat mensen blij voor mij zijn dat ik opnieuw echt liefde gevonden heb in een prachtig beestje die mij gelukkig maakt, word ik veroordeeld als 1 of ander slecht mens… Dit is mijn baby en hou jullie vooroordelen en giftige woorden voor jullie alsjeblieft.”

“Na mijn afkickperiode en de gewelddadige overval vorig jaar heb ik op aanraden van mijn therapeut een hondje genomen. De band die ik nu al heb met Toto is onbeschrijfelijk leuk. De beste beslissing ooit! Dat het ras problemen heeft mag duidelijk zijn maar Toto is kerngezond, ademt gewoon normaal en is door diverse dierenartsen nagekeken afgelopen weken. “

Uitnodiging RoddelPraat

RoddelPraat, een van de voornaamste criticasters van Gordon, nodigt hem uit. “Bij deze een open uitnodiging om bij RoddelPraat langs te komen! Kunnen we het overal over hebben Gordon”, zegt presentator Dennis Schouten.

RTL Boulevard heeft vanavond naar eigen zeggen ook een reactie van Gordon in de uitzending zitten.

Insta-post

De Insta-post van Gordon:

Toto-rel

Alle artikelen over de Toto-rel:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen