Gordon vindt Gerard Joling zielig figuur: ‘Alles voor de publiciteit’

Gordon betreurt het ten zeerste dat Gerard Joling hem zo hard heeft aangevallen in de rel rondom zijn hondje Toto. Het is een zielig figuur dat alles doet voor publiciteit, zegt hij op Instagram.

Gordon en Gerard Joling © Instagram

Er is ongelooflijk veel kritiek op Gordon over het in huis halen van de Franse bulldog Toto. Volgens dierenwelzijnorganisaties is het een doorgefokte en dus ongezonde hond, terwijl BN’ers roepen dat hij het hondje alleen voor de publiciteit heeft genomen. Gerard Joling heeft zich nu aangesloten in het rijtje van criticasters.

Zielig figuur

Ook Gerard wijst erop dat het een doorgefokt hondje is en stelt bovendien dat Gordon al meerdere puppy’s heeft gehad. Daarmee impliceert hij dat ook Toto binnen no time weer bij het grofvuil gezet wordt. Dat uitgerekend Gerard dat suggereert, komt uiteraard heel hard binnen bij Gordon. De twee hebben immers jarenlang samengewerkt.

Gordon is heel erg boos en teleurgesteld. “Dit onderstreept nog eens de karakteromschrijving in mijn boek over deze man. Daar heb je dan 20 jaar mee samengewerkt en dan denk je zo over me? De juiste keuze gemaakt om er voorgoed afstand van te doen als ik een iemand terecht bij het grof vuil heb gezet is hij het wel. Zielig figuur.”

Alles voor de pr

Gerard doet volgens Gordon ‘alles voor publiciteit. “Is dit dezelfde man die mij appte na de overval? Hoe erg hij het vond voor me en snel met me wilde eten (waar ik helemaal geen zin had!).”

Het is voorgoed over tussen beide heren, aldus Gordon. “De zoveelste dolksteek in mijn rug maar nu is het klaar. Grenzen aan geven zoals in de kliniek geleerd. Basta! Kom niet aan mijn integriteit, genoeg is genoeg, hetze van Mediacourant, waar blijft team-Gordon?”

Gordon op Insta

De boze Instagram-post van Gordon:

Toto-rel

Lees alles over de geruchtmakende Toto-rel:

Albert Verlinde twijfelt of Gordon wel van zijn hondje houdt (18 januari)
Gordon in groot Shownieuws-interview: ‘Mijn hondje was bijna dood’ (23 januari)
Gordon vindt Albert Verlinde misselijkmakend: ‘Sodemieter op!’ (25 januari)
Gordon en hondje komen met eigen show: Toto Los Met Gordon (26 januari)
Gordon wekt woede op met hondje Toto: ‘Dierenmishandeling’ (27 januari)
SBS 6-ster Gordon wil dat Hondenbescherming zijn reet likt (28 januari)
Martijn Koning houdt Gordon in de gaten: ‘Ben gevoelig voor dierenleed’ (29 januari)
Ook Gerard Joling vreest dat Gordon hondje bij het grofvuil zet (30 januari)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen