Gordon en hondje komen met eigen show: Toto Los Met Gordon

Gordon en zijn wonderhond Toto komen met een eigen programma op internet: Toto Los Met Gordon. Hierin gaat de SBS 6-ster, ondanks de coronacrisis, langs bij mensen om hen te verblijden.

Gordon © William Rutten

Dag in dag uit zien we Gordon en zijn hondje wel ergens terug in de showmedia. Hij was dit weekend zelfs het openingsnieuws van Shownieuws omdat zijn hondje bijna dood zou zijn geweest na een val van de trap. Uiteindelijk bleek er volgens de dierenarts niets aan de hand en nu noemt Gordon zijn Franse bulldog een wonderhond.

Eigen programma

Nu krijgen Gordon en zijn wonderhond een eigen programma. “Er zijn zo veel mensen die vrolijk worden van die filmpjes van Toto en we krijgen veel verzoekjes of ik niet eens een keer kan bellen met mensen en Toto kan laten zien. Toevallig heb ik dat van de week een paar keer gedaan.”

Gordon heeft onder meer een terminaal zieke vrouw gebeld met FaceTime. “Dat was zó leuk. Ik dacht toen bij mezelf: waarom gaan we in deze tijd gewoon niet met al die ellende die er nu op televisie is zorgen dat we wat positiviteit verspreiden? Dat je gewoon mensen kunt opgeven aan mij die misschien heel ziek of eenzaam zijn en die ik dan ga bellen.”

Toto Los Met Gordon

De entertainer wil de mensen blij maken. “Ik heb toch geen reet te doen overdag. Als ik zie hoe blij mensen worden – ik kan het niet voorstellen met een telefoontje van mij, maar goed – en ook Toto willen zien… Ik kreeg van de week ook een verzoek van een vrouw of ik langs kon komen.”

Hij vervolgt: “Nou is dat met de coronaregels natuurlijk heel erg moeilijk, maar ik ga gewoon wel mijn best doen. Dat ik mensen ga opzoeken. Dan kun je er voor kiezen of ik het wel of niet ga filmen of dat ik het uit mag zenden op Toto’s kanaal. Dan noem ik het Toto Los Met Gordon. Hoe leuk is dat? Dan laat ik Toto los. Hi hi hi. Dan ga ik mensen blij maken.”

Avondklokrellen

Tot slot heeft Gordon ook nog een mening over de avondklokrellen. “Ik heb die beelden gezien gisteren en dan denk ik bij mezelf: wat een tuig, wat een onwaarschijnlijk ongeregeld zooitje. Die mensen die zich allemaal druk maken en zich niet aan de regels houden. Ga wat nuttigs doen met je leven en oudere mensen bellen. Ga koffie langs brengen.”

De oproep van Gordon:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen