Gordon in groot Shownieuws-interview: ‘Mijn hondje was bijna dood’

Hartstikke fijn voor Gordon: de SBS 6-ster heeft weer een nieuwe manier gevonden om publiciteit te genereren. Hij gaf gisteren een groot, exclusief interview aan Shownieuws over zijn van de trap gevallen hondje.

Gordon © Shownieuws

Albert Verlinde sprak er vorige week zondag nog zijn vrees over uit: als Gordon zijn nieuwe hondje Toto maar niet gebruikt om de media te halen, riep hij in Shownieuws. Vijf avonden later, gisteren dus, waren Gordon en zijn hondje de opening van hetzelfde Shownieuws. Wat er aan de hand was? Zijn hondje was bijna dood.

Bijna dood

Het hondje van Gordon was van de trap gevallen. “Ik dacht dat hij dood was. Ik dacht het echt. Hij reageerde niet meer en ik ben helemaal in paniek geraakt. Ik wist niet eens dat het bestond, maar er is dus een 112 voor dieren. Daar ben ik dus heen gereden met ik weet niet hoeveel kilometer per uur mét mijn broer samen.”

Het leed blijft de arme Gordon maar achtervolgen. “Hij reageerde niet meer onderweg. Daar aangekomen hélemaal in tranen en in paniek. Nou, god, ik krijg het er nog moeilijk mee.”

Hondje leeft nog

Gelukkig voor Gordon leeft het hondje nog. “Een kwartier later komt die dokter binnen lopen met hem voor zich, helemaal kwispelend en niks aan de hand. Ik kon het niet geloven.”

“Ik was echt helemaal flabbergasted. Ik denk: hoe heeft hij dít overleefd? Dus ja: het is een wondertje. Het is een wonderhond.”

Fragment

Gordon over de bijna-dood-ervaring van zijn hondje:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen