Giel Beelen ontkent uitspraken: ‘Dennis Schouten is een leugenaar’

Giel Beelen ontkent dat hij Talpa tegen Dennis Schouten een ‘k*tbedrijf’ heeft genoemd. De presentator van RoddelPraat heeft hier ordinair over gelogen, zegt de presentator van NPO Radio 2.

RoddelPraat © YouTube

Dennis Schouten stelt dat Giel Beelen hem heeft gesteund na zijn keuze om RoddelPraat te verkiezen boven zijn baantje bij Talpa. “Giel zei dat het heel goed van mij was en dat het een k*tbedrijf is. Zoiets was het, ja”, beweert Dennis in zijn programma. “Giel, helemaal top. Ik vond het oprecht leuk en waardeer ik.”

‘Dennis heeft dit verzonnen’

Er klopt volgens Giel Beelen he-le-maal niets van. “Het is pertinent niet waar dat ik dat vind”, laat de radiomaker weten in een reactie aan deze site. “Mensen vinden het te leuk om Talpa of John de Mol te dissen en ik weiger daar aan mee te doen. Overigens ben ik wel fan van RoddelPraat maar dat terzijde.”

Giel deelt op Twitter een screenshot van zijn WhatsApp-gesprek met Dennis. Daarin is inderdaad te zien dat hij Dennis steunt, maar niet dat hij Talpa een k*tbedrijf noemt. “Helemaal top man. Je hebt gelijk. Elke keer hardop lachen door het heerlijk politiek incorrecte. Echt een verademing”, zegt de radio-dj.

Ordinaire leugenaar

“Dus Dennis Schouten is een ordinaire leugenaar?”, vraagt ene Uten hem. Giel daarop: “Nou hij heeft er veel bij verzonnen ja.”

Uten: “Het is de toon die de muziek maakt. Jezelf in laten met Jan Roos maakt je credibility ook niet veel beter. Het is zo’n laatste strohalm voordat je in de eeuwige vergetelheid beland.”

Giel: “Dat vind ik dus niet. Geniet oprecht van Jan Roos en Dennis in RoddelPraat.”

Screenshot

Het bewuste screenshot:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen