Ook Gerard Joling vreest dat Gordon hondje bij het grofvuil zet

Gerard Joling vreest net als veel andere mensen dat Gordon zijn hondje Toto in no time weer bij het grofvuil zet. Hij wijst erop dat zijn ex-collega in het verleden wel vaker puppy’s heeft afgedankt.

Gerard Joling © Shownieuws

Gordon probeert dag in dag uit de media te halen met zijn hondje Toto en dat leidt tot behoorlijk wat kritiek. Dierenwelzijnorganisaties vinden dat Gordon dierenmishandeling promoot; zij wijzen erop dat Franse bulldogs doorgefokt zijn en niet goed kunnen ademen.

Gerard eens met Albert

Naast die kritiek zijn er ook BN’ers die zich afvragen of Gordon wel van zijn hondje houdt. Zo denkt Albert Verlinde dat Gordon zijn hondje Toto vooral in huis heeft gehaald om de publiciteit te halen en Martijn Koning vreest voor dierenleed. Ook Gerard Joling zet nu zijn vraagtekens bij de intenties van Gordon.

Gerard uitte zijn kritiek gisteren in Shownieuws. “Ik noem geen namen, maar dit is toch al het vierde hondje wat Gordon heeft? Dan is hij het straks weer na een jaar of een halfjaar zat en dan… Maar goed, hij moet het zelf weten. Als het hem verlichting geeft in deze tijd, dan moet hij dat vooral doen.”

Doorgefokt

Het is wel kwalijk dat Gordon een doorgefokte Franse bulldog heeft genomen, vindt Gerard. “In deze tijd moet je geen hondje kopen, vind ik gewoon. Er is een run op. Op elk soort en op elk ras. Dan moet je zó ontzettend uitkijken dat het niet doorgefokt is. Dat vind ik zo eng.”

Zelf wil Gerard geen hond. “Ik hou ontzettend van honden. Ik ben alleen te veel weg. Als je een hond of een ander dier hebt, dan moet je daar heel goed voor zijn en ook tijd van nemen.”

Fragment

Het fragment van de snerende Gordon:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen