Gordon vindt Albert Verlinde misselijkmakend: ‘Sodemieter op!’

Gordon vindt het misselijkmakend dat Albert Verlinde heeft gesuggereerd dat hij zijn hondje Toto heeft genomen om vaker in het nieuws te komen. “Sodemieter op!”, schreeuwt hij op Radio 538.

Gordon en Albert Verlinde © SBS

Albert Verlinde vindt Gordon een ongelooflijke aandachtstrekker. Hij stelde in de zomer al dat Gordon zijn woninginbraak gebruikte om in de schijnwerpers te komen en een week geleden twijfelde Albert of Gordon wel echt van zijn hondje houdt. Hij suggereerde dat Gordon de hond vooral leuk vindt ‘omdat hij er publiciteit mee genereert’.

Gordon verbijsterd

Gordon vindt deze uitspraak echt niet kunnen, laat hij weten op Radio 538. “Ik zal je vertellen: ik vond het zó misselijkmakend. Ik heb hem ook een bericht gestuurd van: ‘Sorry hoor, maar als je dit soort dingen gaat denken… We kennen elkaar al zo lang. Dat ik een hond ga nemen voor de publiciteit?!'”

De SBS 6-ster wijst erop dat hij in Nederland al wereldberoemd is en dat het geld thuis tegen de plinten klotst. “Moet ik hier dan rijker of beroemder van worden?!”, zegt hij. “Dan denk ik: sodemieter op, man.”

Doktersadvies

Het hondje Toto is er op doktersadvies gekomen, verheldert Gordon. “Ik heb natuurlijk niet het makkelijkste jaar achter de rug en een van de dingen die mijn therapeut zei was: ‘Waarom neem je geen hond?’ Toen dacht ik: ja, dat is eigenlijk een heel goede oplossing. Daar kun je al je liefde aan geven.”

Het hondje krijgt alle liefde van Gordon. “Er ligt geen coke meer op de grond bij mij in de keuken, dus hij kan gewoon veilig rondsnuffelen”, zegt hij. “Weet je dat ik hem eerst Geer wilde noemen? Maar dan moet je de hele dag die k*tnaam roepen.”

Bijna dood

Afgelopen weekend haalde Gordon het shownieuws omdat zijn hondje bijna dood zou zijn geweest na een val van de trap. Gordon reed vervolgens met een bloedgang naar de eerste hulp voor dieren.

Al snel bleek dat er niets aan de hand was met hondje Toto. “Het is een wonderhond”, aldus Gordon.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen