‘Gordon spoelt hondje Toto nog door de plee voor wat extra airtime’

Na Albert Verlinde, Martijn Koning, Gerard Joling en een aantal dierenorganisaties, krijgt Gordon nu ook de twee beruchte opiniemakers Jan Roos en Jan Dijkgraaf over zich heen inzake zijn hondje Toto.

Jan Roos, Gordon en Dennis Schouten © RoddelPraat

Zelden zorgde een BN’er-hondje voor zó’n grote rel als Gordons Franse bulldog Toto. Dierenorganisaties beschuldigen Gordon van dierenmishandeling – een Franse bulldog is volgens hen een doorgefokte hond die niet goed kan ademen – terwijl BN’ers hem verwijten niet van het hondje te houden en puur op aandacht uit te zijn.

Uitgewrongen Toto

Jan Roos zegt nu in RoddelPraat dat Toto ‘als een rotte tomaat wordt uitgewrongen om elke druppel aandacht te krijgen’. “Er is elke dag weer wat met dat k*thondje. De reden dat hij dat hondje heeft genomen, is omdat die bipolaire aandachtsjunk verlegen zit om aandacht.”

Toto is een vervanging voor de parade aan nieuwe vriendjes die Gordon buiten coronatijd om heeft, zegt Jan. “Hij heeft nu niet een of ander vriendje waarmee hij kan koketteren of dat het weer goed gaat met de psoriasis op z’n ellebogen, dus nu heeft hij een hondje. ‘M’n hondje dit, m’n hondje dat, geef me aandacht want ik heb een hondje.'”

Door de plee

Gordon heeft geen liefde voor Toto, vreest Jan. “Op een gegeven moment heeft hij weer ergens anders oog op en dan gaat Toto zó over de schutting. Ik denk dat hij Toto door de plee spoelt als hij daar extra airtime voor krijgt. Dat denk ik echt serieus. Die gozer doet álles voor aandacht. Nu de hele tijd met het hondje. Hij komt nu met een eigen show.”

Jan leeft mee met Toto, die hij overigens ‘boklelijk’ vindt. “Dat beestje wordt ’s nachts af en toe wakker en dan denkt hij: waar ben ik in beland? Zit ik met één of andere pafferige cokejunk in een huis in Blaricum. Krijg de tering, ik spring van de trap af. Dat heeft hij dus overleefd en daar kon Gordon weer aandacht mee krijgen. Toto is niet gegooid, Toto is ook niet uitgegleden, Toto is gesprongen. Die was het zat, zeker weten.”

Narcistisch

Collega-opiniemaker Jan Dijkgraaf sluit zich in zijn gevreesde Briefje van Jan aan bij de andere critici. “Je hebt dat handtashondje natuurlijk niet voor niets gekocht. Je hebt alle ‘liefdes van je leven’ die na een paar weken weer vertrokken en alle ziektes die je al dan niet had wel uitgemolken. Dus daar komen die lui van het Algemeen Dagblad en Shownieuws hun nest niet meer voor uit. En aandacht is jouw zuurstof.”

Gordon wil nu doodzieke mensen blij gaan maken met zijn hondje Toto. “Lekker terminaal zieke vrouwen laten figureren in ‘Toto Los Met Gordon’. Zó leuk! En allemaal voor de mensen hè. Heeft allemaal niks te maken met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. En als je dat handtashondje zat ben, mag het asiel er vast weer iemand anders blij mee maken…”

Lelijk hondje

Jan Roos is overigens niet de enige BN’er die Toto een lelijk hondje vindt. “Waarom zo’n lelijke hond? Wat een lelijke hond is dat. Wat mensen daar nou leuk aan vinden… Ik vind hem zelfs als puppy niet leuk en ik ben een echte dierenvriend”, zei Martijn Koning eerder deze week.

En de co-host van zijn podcast, Sander van Opzeeland, daarop: “Ik denk dat Gordon een heel ijdele man is, dus als die een hond in huis neemt, dan wil hij niet een hond dat mensen zeggen: ja Gordon je ziet er goed uit, maar die hond ziet er écht goed uit. Hij wil de lelijkste hond die hij kan krijgen, zodat hij nooit concurrentie heeft van de hond.”

Toto-rel

Lees alles over de schokkende Toto-rel:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen