Aran Bade sluit niet uit dat Gordon weer aan de cocaïne zit

RTL Boulevard-ster Aran Bade sluit niet uit dat Gordon inderdaad weer aan de cocaïne zit, zoals zijn oud-collega Gerard Joling beweert. Wellicht wordt de lockdown hem te veel, aldus de showjournalist.

Aran Bade en Gordon © RTL

Aran Bade schaart zich in de Toto-rel volledig achter Gerard Joling. Hij vindt de kritiek die Gerard heeft geuit op Toto prima onderbouwd.

Gerard blijft bij standpunt

Gerard Joling heeft in Shownieuws kritiek geuit op Gordons nieuwe hondje Toto, waarna Gordon furieus reageerde. Daar heeft Gerard vanavond weer op gereageerd in RTL Boulevard. “Ik heb gisteren in Shownieuws een interview gedaan van twintig minuten en ze vroegen ook over dat hondje. Daar ben ik heel netjes over geweest.”

Hij blijft bij zijn standpunt. “Over Gordon heb ik gezegd dat hij hiervoor ook honden heeft gehad en dat hij er toen geen tijd meer voor had. Dan moet je geen hond nemen. Het is al een paar keer gebeurd. Hij vindt het heel vervelend dat het mij gevraagd is. Ik denk dat als je dieren neemt, je er heel goed voor moet zijn.”

Gordon weer aan de coke

De felle reactie van Gordon snapt Gerard niet. “Dat hij nu zó als een wesp gestoken gereageerd heeft… Ik heb van vrienden gehoord dat hij weer zwaar aan de coke zit en dat hij weer snuift en dat hij genoeg drinkt. Misschien is dat de reden dat hij zo enórm agressief reageert. Wat moet ik erover zeggen joh? Ik vind het alleen maar jammer.”

Tot slot: “Ik wens Gordon alle goeds en ik hoop dat hij heel veel geluk heeft met zijn hondje. Maak er wat moois van, maar val mij niet lastig, want dit werkt alleen maar tegen hem. Het is heel erg gemeen en zwaar zo’n berichtje. Dat moet hij niet doen, want daar wordt hij zelf echt niet blij van.”

Aran sluit cokegebruik niet uit

Aran Bade sluit een opleving van Gordons cokeverslaving ook niet uit. “Laten we eerlijk zijn: hij noemt de verslaving en dat hij daarvoor naar een kliniek is geweest. Gerard zei ook: ‘Misschien moet hij ook wat langer in die kliniek gaan zitten.’ Hij heeft er nog geen maand gezeten.”

Een maand is wel erg kort om van je cokeverslaving af te komen, vindt Aran. “Gordon kwam als herboren terug en zei in interviews dat hij genezen is, maar het kan zijn dat je door deze gekke tijd die middelen misschien toch weer pakt.”

Zijn uitspraken op Instagram doen dat in elk geval wel vermoeden, meent Aran. “Die reacties zijn vanuit zijn emotie en die plaatst hij gewoon. Je kunt ook even nadenken voordat je dat weer op Instagram kwakt.”

Ferry ook aan de coke?

Overigens gaan dezelfde geruchten van cocaïnegebruik ook over Gordons goede vriend Ferry Doedens, die compleet ontspoord is en zijn acteercarrière heeft ingeruild voor een halve p*rnocarrière.

Mocht het allemaal waar zijn, dan is het in elk geval te hopen dat het witte poeder bij Gordon niet hetzelfde effect heeft als bij Ferry. Aan een granfluencer op OnlyFans zit echt níemand te wachten.

Toto-rel

Lees alles over de geruchtmakende Toto-rel:

Albert Verlinde twijfelt of Gordon wel van zijn hondje houdt (18 januari)
Gordon in groot Shownieuws-interview: ‘Mijn hondje was bijna dood’ (23 januari)
Gordon vindt Albert Verlinde misselijkmakend: ‘Sodemieter op!’ (25 januari)
Gordon en hondje komen met eigen show: Toto Los Met Gordon (26 januari)
Gordon wekt woede op met hondje Toto: ‘Dierenmishandeling’ (27 januari)
SBS 6-ster Gordon wil dat Hondenbescherming zijn reet likt (28 januari)
Martijn Koning houdt Gordon in de gaten: ‘Ben gevoelig voor dierenleed’ (29 januari)
Ook Gerard Joling vreest dat Gordon hondje bij het grofvuil zet (30 januari)
Gordon vindt Gerard Joling zielig figuur: ‘Alles voor de publiciteit’ (30 januari)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen