Albert Verlinde twijfelt of Gordon wel van zijn hondje houdt

Albert Verlinde vraagt zich af of Gordon wel echt van zijn nieuwe hondje houdt of dat hij hem alleen heeft genomen voor de publiciteit. “Dat is toch een beetje een kritische noot”, zegt hij.

Gordon en Albert Verlinde © Instagram, Shownieuws

De afgelopen dagen is Gordon volop in het nieuws omdat hij het hondje Toto in huis heeft gehaald. Het hondje heeft nu ook een eigen pagina op Instagram, waarvan al meer dan 35.000 mensen lid zijn. Albert Verlinde heeft echter zijn twijfels bij de beweegredenen van Gordon om een hondje in huis te halen.

Hondje haatte Gordoon

Het ging gisteren in Shownieuws uitgebreid over Gordons hondje. Het is niet de eerste keer dat de SBS 6-ster een hondje heeft. Tot 2013 had hij een chihuahua, maar daar moest hij afscheid van nemen, omdat het hondje Gordon haatte. “Reusje mocht hem niet. Nee, hij haatte het baasje. Dat is echt waar”, aldus deskzitter Patricia Paay.

Patricia vindt het leuk dat Gordon toch weer een hondje heeft genomen. “Ze zeggen dat dieren altijd helpen en dat het rustgevend is. Hij is ermee bezig, dus dat is al goed. Misschien verveelt hij zich wel heel erg, dat weet ik niet, maar hij heeft heel erg veel last van deze coronatijd. Het is immers een gezelschapsmens. Ik denk dus dat het helpt.”

Kritische noot

Vervolgens brak Albert Verlinde in met een aanval op Gordon. “Ik hoop wel – en dat is toch een beetje de kritische noot – dat hij het ook voor zichzelf leuk vindt. Het is natuurlijk een verschil of je een hond leuk vindt omdat je er lekker mee kunt wandelen en kroelen of dat je hem leuk vindt omdat je er publiciteit mee genereert.”

Patricia: “Nee, dat geloof ik niet.”

Albert: “Ik hoop oprecht dat hij denkt: ik wil ook van een hondje houden.”

Guido den Aantrekker: “Of dat hij bij de bank past. Dat heb je ook vaak bij mensen in Amsterdam-Zuid, hè?”

‘Dit gaat te ver’

Presentatrice Dyantha Brooks, die eind vorig jaar een vreselijk slijmerig interview hield met Gordon, stond versteld van de uitspraken van haar Shownieuws-collega’s. “Nou, dat gaat wel heel ver om hem daarvan te betichten.”

Patricia: “Ik geloof het ook niet. Maar: weet hij wat hij doet? Waar laat hij het hondje als hij straks naar Zuid-Afrika gaat? Dan hoop ik wel dat hij hem meeneemt.”

Guido: “In het bos aan een boom, denk ik.”

Albert: “Wat een vals ding ben jij zeg! Als je denkt: valser dan een hond kan het niet, dan krijg je Guido den Aantrekker.”

Insta-post

Een foto van Gordons hondje:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen