‘Kutprogramma’ Shownieuws valt Op1-Sander lastig

Geplaatst op vr 31 jul 2020 om 15:00

Een Shownieuws-redacteur heeft Sander Schimmelpenninck lastiggevallen terwijl hij boodschappen aan het doen was bij Albert Heijn. Dat vertelt de Op1-presentator in zijn Zelfspodcast. Sander heeft een woning in Kroatië en daarom leek het Shownieuws interessant om naar zijn mening te vragen over het negatief reisadvies voor het vakantieland. Daar was de hoofdredacteur van Quote echter niet van gediend, waardoor het een heel onaangenaam gesprek werd met de man van Shownieuws.

Sander walgt van dat soort showrubrieken. “Ik kreeg een telefoontje van twee mensen. Eén van Shownieuws en één van iets dat ik al vergeten ben, maar van dat soort kutprogramma’s en die bellen mij dan en zeggen: ‘Ja, Kroatië is code oranje nu. Heftig, hè?’”

Hij had weinig zin om daarop te reageren. “Ik zeg: ‘Ja, hallo.’ En: ‘Ja, jij hebt een huis daar, toch? Hoe is de situatie nu daar?’ Ik zeg: ‘Ja, ik ben niet in Kroatië.’ ‘O, volgens Instagram ben je wél in Kroatië.’ ‘Ja, maar ik ben niet in Kroatië.’ ‘O, waar ben je dan? Want volgens Instagram ben je in Kroatië.’ Ik zeg: ‘Dat gaat je geen fuck aan waar ik ben! Wat the fuck zit je mij nou lastig te vallen!’

Podcastmaatje Jaap Reesema: “Ze zijn heel erg gewend dat iedereen dan ook gaat uitleggen waar ze zijn en wat ze ervan vinden.”

Sander: “Wat heb ik te vertellen over corona en Kroatië? Dan heb je zo’n lul… Als je bij Shownieuws werkt moet je je überhaupt al afvragen of je leven zin heeft, zou ik zeggen, en dan heb je zo’n lul aan de lijn en die gaat dan met mij betwisten waar ik ben. Die gaat zeggen: ‘Je bent wél in Kroatië!’

Ongelooflijk, vindt Sander het. “Gozer, ik sta in de Appie! Hoe kun je nou zeggen dat ik wel in Kroatië ben? Wat ben je dan voor lul man? Ik zeg: ‘Gozer, ik sta af te rekenen bij de Ap en jij beweert dat ik in Kroatië ben en ik ken je niet eens en je bent een idiot!’ Wat zijn we aan het doen hier?

Hij kijkt sowieso een beetje neer op redacteuren. Als iemand op zijn Quote-redactie bijvoorbeeld ‘wilt’ typt in plaats van ‘wil’, dan gaat hij helemaal los. “Dat is toch geen bemoeizucht! Dat zijn mensen met wie ik werk. Die moet ik opvoeden. Ik ben hun fucking baas.”

Foto: SBS
73 Reacties op “‘Kutprogramma’ Shownieuws valt Op1-Sander lastig”


 1. Boris

  Mooi gesproken Sander!

  Fijn dat de fantastische podcast van Sander en Jaap veel inspiratie en nieuws geeft.

 2. Nick

  Deze dwerg presteert het om in recordtijd de meest gehate bn’er te worden. En met al die walgelijke bn’ers is dat een hele prestatie.

 3. Matthijs Zelf.

  Schimmelpik wordt weer goed uitgemolken.

 4. Walter

  Mag Sander blij zijn dat BLVD niet dagelijks achter hem aan zit te hijgen.

  Vraag het maar aan Derksen hoe irritant dat is. Zelfs in zijn huis in Grommel vallen ze hem lastig.

 5. Ria Visser

  Het is nu wel duidelijk MC. Sinds Sander zich heeft uitgesproken over deze grafsite, hebben de roddeltantes van MC zich voorgenomen alles even terug te luisteren en op alle slakken zout te leggen. Een persoonlijke vendetta. Wilfred was hiervoor aan de beurt.

 6. Kanjer.

  Wij WALGEN van Sander, Een man die zich op een 15 jarige meisje zit op te gei-len.
  Smeer-lap, het is maar goed dat het kind goed beveiligd word.

 7. Mono

  Grappig dat juist de hoofdredacteur van de Quote, de Prive van de zakenwereld, dit programma zo noemt.

 8. tss

  Die Sander kan echt niet. Wat een megalomaan. Terwijl hij maar beperkt intelligent is, dat blijkt uit alles. Rot op met die man. Niet meer op TV.

 9. Anneke

  Sander Schimmelpenninck is en blijft een platte boerenlul uit Twente. Wat zullen zijn ouders trots zijn op hun zoonen vermeende pedo? Deze man verdient ontslag zijn gedrag is onacceptabel. Als presentator kan je hem niet meer serieus nemen.

 10. Berend

  Kan deze narcistische viespeukdwerg niet oprotten naar Kroatië of Zweden.

 11. iemand

  Sander Schimmelpennick is echt dom links om met zijn eigen woorden te spreken. Hij kan niet eens een fatsoenlijke zin zeggen zonder te schelden. Ook zo’n links luller maar rechts vuller. Huisje in Kroatie vriendin in Zweden is slecht voor het milieu.

 12. Wendy's dealertje

  1-0 voor Sander

 13. Roel Driesvink

  Sander moet oppassen. Hij vertoont alle kenmerken van iemand die de grip op zijn leven aan het verliezen is. Hij doet teveel, het werk bij Op1 valt hem zwaar (wat hij zelf onlangs toegaf). Gas terug Sander, of de man met de hamer zet je vroeg of laat op je plek!

 14. ricardo

  Sander lijkt een soort stampvoetend, verwend over het paard getild vrij dom kind, dat totaal het gewicht niet heeft voor al die vooraanstaande functies die hij zomaar gekregen heeft. En hij bewijst dat werkelijk iedere keer dat hij zijn mond opendoet…

 15. Dartsfan

  Grappig dat Sander shownieuws een k t programma noemt in een podcast met Jaap Reesema. Jaap’s vrouw Kim Kotter heeft tot 1 jaar terug nog gewerkt bij shownieuws haha

 16. Matthijs Zelf.

  @SanderQuote twitter.
  Na alle gratis reclame van de gehele domrechtse zuil, en het self-fulfilling langetenenblogje van
  @EvaVlaar
  op ElseForum, is er weer een hagelnieuwe van Nederlands nr. 1 podcast! Veel luisterplezier.

 17. Stef

  Dwerg Sander Schimmelpenninck met zijn mislukte aardappelkop mag beledigen, kwetsen, vooringenomen zijn, hij mag grof in de mond zijn omdat Sander Schimmelpenninck meent over het juiste morele kompas te beschikken.
  Sander is een schlemiel én een viespeuk.

 18. Matthijs Zelf.

  Eva Vlaardingerbroek
  @EvaVlaar
  Schimmelpenninck had in zijn #zelfspodcast het gore lef de 15-jarige Alexia “de lekkerste” prinses te noemen. Ikzelf was “het snoepje vd week”. Resultaat: seksistische drek over mijn uiterlijk en een lijst van de “mannen die voor mij bepalen wat ik moet zeggen”.

 19. Bastiaan

  @Ricardo: die komt zichzelf binnenkort heel hard tegen. Einde tv carriere. Hoorde in de wandelgangen dat ze bij Quote een beetje klaar met hem zijn.

 20. Matthijs Zelf.

  Rogier_2225 💚💛
  @2225Rogier
  Replying to @MC
  Die man is niet goed bij zijn hoofd!, meisje is 14 geloof ik!.

 21. Benjamin

  @ Matthijs Zelf.

  Schimmelpenninck is echt een hele foute vent. Wat hij niet loopt te schreeuwen en loopt te schelden tegen vrouwen die het wagen kritiek te uiten op hem. Die vent is stapelgek.

 22. MolTalk

  Sander Schimmelpenis, Schimmelpiemel, Schimmelpick, Schimmelscrotum, Schimmelaars, Schimmelpoep graaft zijn eigen mediagraf en dat is terecht.

 23. Peter

  Volgens mij is die Sander volledig overspannen. Dit is toch gewoon niet meer normaal wat een ‘talkshowhost’ uitkraamt? Die man moet gewoon zo snel mogelijk weg van OP1. Ongelofelijk dit.

 24. SL

  Over het paard getilde tokkie met een dure achternaam. Begreep ook totaal niet waarom hij Op1 mocht gaan presenteren, ik ga er van uit dat het ook niet lang meer zal duren voordat hij zich bij het UWV kan gaan melden. Dááááág Schimmelpiemel

 25. Lennaert

  Sander is niet overspannen, hij is ziek hij heeft een narcistische persoonlijkheidsstoornis die viezerik.

 26. Sandra

  Volgens mij is Sander Schimmelpiemeltje niet lekker in bed. Hij speelt vast niet veel klaar die mafketel met zijn schandelijke opmerking over een kind.

 27. Teuntje

  Haha goed zo Sander

 28. Pettie Fart

  Die flikkers van Sjownieuws zijn zelf enorm fan van pedo Hazes Sr. U weet wel, de man die zich liet pijpen door een minderjarige Rochel en meer van zulks ongepaste handelingen. Dat zij er gulzig mee instemde maakt het niet minder ranzig en hem niet minder een pedofiel! Maar goed, Sjownieuws dus, is ontzettend hypocriet bezig nu om deze uitspraak volledig uit z’n verband te rukk.. ehh rekken en deze man volledig onterecht aan de schandpaal te willen nagelen, daar waar ze Hazes zo ver mogelijk zijn anus willen penetreren door zijn 3de hands nazaten te behandelen alsof ze de nieuwe generatie aposteloen zijn en hun vader de grote messias. Om te kotsen, deze hypocrisie!

 29. Bert

  In een paar dagen tijd is Sander Schimmelpenis keihard van zijn voetstuk gedonderd. Zijn TV-carrière is voorbij. Niemand wil nog met die arrogante viespeuk geassocieerd worden.

 30. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Neerkijken op redacteuren van showbizzprogramma’s, maar je opgeilen aan een prinsesje van 15.

  Lekker bezig, Sander!

 31. Rubicon

  VI komt terug……….

 32. Lekkere Neerlandica

  Schimmelpenninck is een nitwit die continu taalfouten maakt. Zie het vorige artikel: Storie, stalkerd, cancellen, bedoeld enz.
  Nu blijkt hij ook hypercorrect in onze taal te zijn. Sandertje; het is juist je en u wilt als je of u het onderwerp is. Voorbeeld van een onderscheid: De persoon die jou Nederlands wil leren ben ik en de persoon die jij Nederlands wilT leren zijn de slaafse nitwits bij Quote. Een flutblad dat net als Shownieuws irrelevant is.

 33. Leo

  VI GAAT DOOR!!!

 34. Matthijs Zelf.

  Veronica Inside gaat na de zomer door met hetzelfde team.

 35. M

  Cancel Sander Schimmelpenninck

 36. Lekkere Neerlandica

  Verduidelijking:… de personen die jij wilt…..

 37. Neutraal persoon

  Ik ben het wel eens met Sander, shownieuws is ook een kutpgrogramma.

 38. Sjors

  Goed bezig Sander! Gewoon zoals het is. Als je voor een roddelrubriek werk ben je gewoon een rat

 39. Tsja

  ‘Gozer’ en ‘lul’

  Als Sander van z’n elitaire, arrogante flapdrol imago afwil moet hij vooral zo blijven praten.

 40. Sophie

  Meneertje Schimmelpenninck met de lengte van 1.60 komt zichzelf een keer tegen.
  Het is een arrogante dwaas met een minderwaardigheidscomplex.

 41. Jan van Eerten

  Shownieuws is ook gewoon een kutprogramma

 42. Aan Kakdwasi

  @Lekkere neerlandica
  Daarom is het ook: jij kunt en u kunt en kun je en kunt u.
  Maar Sander S. zegt en schrijft uiteraard vrijwel altijd je kan, kan je enz. Dit is kindertaal en is helaas tegenwoordig bij vrijwel alle presentatoren (pussutatooju) de norm.

 43. Dutroix

  de vrouw van Jaap Reesema zat twee jaar terug nog dagelijks aan de desk van Shownieuws…

 44. rachel

  De Quote en Shownieuws dienen beiden dezelfde doelgroep. Ik zou mij maar inhouden Sander. Zodra dat blaadje van je ten onder gaat, zal je programma’s als Shownieuws nog hard nodig hebben omdat er straks verder geen werk meer voor je te vinden is.

 45. COSA NOSTRA

  Sander is gewoon een uitgewoonde ordinaire narcistische NPO hoer!!!

 46. Anti-racist

  Sandertje gebruikt voor blanke dus meestal lichtbruine mensen, het positieve woord ‘wit’ en voor nog bruinere mensen de racistische zeer negatieve woorden niet-wit en zwart. Dan ben je niet alleen een racist en dom, je bent dan ook stekeblind en een trekpop (slaafse nitwit) van racistische activisten.

 47. Pistolen Paultje

  Ach,wat zijn jullie toch een stelletje hypocriete dommerikken.
  Vroeger kon er heel veel, wat een rot tijd leven we nu toch.
  Ik ben 69, in de jaren 70 kon dit gewoon gezegd worden…….https://www.youtube.com/watch?v=qJFVPxBpezk

 48. WEST*

  @ lekker neerlandica , wilt , is niet met een hoofdletter T . En het weekblad heet STORY geen Storie !

 49. Fidan

  Ik ben beslist geen van SS maar wat er op deze site over hem wordt gezegd is zwaar overdreven. Alexia komt over als een vroegrijp, uitdagend meisje dat mag ook gezegd worden. Ik zie haar geen reserve worden, zij gaat de wijde wereld in net als haar moeder deed!

 50. Fidan

  Ik bedoel: ik ben geen fan van SS

 51. anoniem

  Toch hoop ik dat onze mooie Alexia een leuk vriendje van ongeveer haar leeftijd krijgt en niet een geestelijk beperkte graaf die wat te oud voor haar is.. :-)

 52. Kees

  Hoe respectloos ben je zelf als je het werk van andere mensen “kutprogramma” noemt? Begrijp dan best dat zij ook geen respect hebben voor jou. Waarom zouden ze ook?

 53. Roddelpraat

  Wij van Roddelpraat vinden Sander abject en infaam. Via een zogeheten ‘dead drop’ in Hilversum hebben wij tot ons genomen dat de redactie van ‘Op1’ zich ook steeds meer begint te ergeren aan het infantiele gedrag van deze kleuter. Wij zullen de ontwikkelingen in deze zaak nauw voor u volgen!

 54. Beer Put

  Sander Schimmelpenis vieze oude man! en die gebochelde Jaap lacht gewoon mee met hem walgelijk

 55. Lekkere neerlandica

  @WESt

  De voorbeelden waren allemaal taalfouten. Kennelijk denk je ook net als SS dat die woorden correct zijn. Dat je niet snapt waarom ik wilT schreef, zegt genoeg.

 56. Daantje

  Vervelende man én pedo. Een vervelende pedo dus

 57. Simon

  Sander is top! Durft tenminste wat te zeggen! Een voorbeeld voor velen! Met Weldmoed Sijtsma een goeden duo bij Op1! Zij mogen van mij wel iedere avond Op1 presenteren!

 58. Chantal

  Redacteur bij Quote onthult nu dat Sander Schimmelpenninck een dierenbeul is. “en uw oor te luisteren leggen bij Sander. Die is namelijk nooit te beroerd om te verhalen hoe je het beste vanuit het raam van je jongenskamer vogels uit de lucht kunt luchtbuksen” https://www.quotenet.nl/vastgoed/qasteel/a33421676/qheli-quote-werpt-blik-huize-schimmelpenninck-twente-diepenheim/

 59. Chantal

  Sander Schimmelpenninck blijkt ook een dierenbeul. Redacteur van Quote schrijft: “en uw oor te luisteren leggen bij Sander. Die is namelijk nooit te beroerd om te verhalen hoe je het beste vanuit het raam van je jongenskamer vogels uit de lucht kunt luchtbuksen”

 60. Geronimo

  Schimmelbrein verbaast hij zich over dat als je constant aandacht probeert te trekken, dat je misschien ook wel gewoon aandacht krijgt van het roddelcircuit. Nou Schimmeltje, cry me a river.

 61. Yvonne

  Hij beledigd iedereen die aan de desk staat bij shownieuws en boulevard. Maar Peter R gaat gewoon weer aan tafel zitten bij Op1 met Sander als host.

 62. HBaz

  Is het bel-me-niet register niet voor die kutprogramma’s bedoeld dan?

 63. Mar

  Wat een arrogante bal, die Schimmelpiemel!
  Wel links en rechts z’n zakken vullen, huisje hier, scharrel daar, en dan ook nog een fucking baas…… Ik zou niet graag onder zijn leiding werken! En die mensen van ‘Shownieuws’, waar hij zo op neerkijkt, zorgen er wel voor, dat Schimmelpiemel nog enige bekendheid geniet. En daardoor lekker kan cashen…. Dus, voortaan wat aardiger doen tegen die medewerkers van die ‘kut programma’s’ hoor Schimmelpiemel!

 64. Suresh, Bhagwandin

  Jullie ACHTERLIJKE GEESTELIJK ONDER ontwikkelden randdebielen, laat die Sander Schimmelpennick met rus, om Sander uit te msken voor pedofiel, misschien is je vader en moeder pedofielen, maar Sander is een zeer intelligente JONGEMAN, met ontzettend veel kwaliteiten.
  JULLIE randdebielen xijn JALOERS op sander, omdat hij het heel goed doet, zowel op TV als buitern de ZTV wereld.
  Intelligente jongeman, mooi koppie, gedreven, goed gebekt en zeer intelligent.
  Probeer mensen eerst jullie kont schoon te maken, dan van Sander Schimmelpennick, want jullie hebben Sander zijn Niveau niet, jullie komen niet uit zijn milieu en JULLIE zijn zijn soort niet.
  Ik vind hem een top GOZER, spontaan, leuk, grappig en zeer intelligent.
  Ik kijk graag naar zijn programma’s.
  De ideale schoonzoon, stelletjes Mongoolse pepernoten. 🙏🙏🙏

 65. Suresh, Bhagwandin

  Het is 4 uur in de ochtend, dus gekke gefrustreerde mensen let niet op mijn taalfouten, maar Sander yuo are Biautyful.

 66. Emma

  Dwerg Sander Schimmelpenninck heeft een te grote ordinaire schreeuwbek. Ik hoop dat er een keer heel hard op zijn bek wordt geslagen door een echte kerel dus niet een kleine middelmatige opgefokte viezerik als Sandertje Schimmelpenninck.

 67. dhr Viesman

  Matthijs Zelf.
  vr 31 jul 2020 om 15:22

  Rogier_2225 
  @2225Rogier
  Replying to @MC
  Die man is niet goed bij zijn hoofd!, meisje is 14 geloof ik!.

  Nee, 16 !!!

  Niet liegen graag.

 68. Thierry

  “Daantje
  vr 31 jul 2020 om 21:20

  Vervelende man én pedo. Een vervelende pedo dus”

  JA, DAT BEN JIJ!!!
  SMEERLAP!

 69. Glenn

  Shownieuws is een kutprogramma hahahaha

 70. 😷Paulus

  😷Sanders is cool!

 71. Onze Held Geert

  Schimmelpiemel moet nog even leren dat respect verdiend moet worden en door te gaan en op deze manier zal hij nooit respect krijgen.
  Niet van zijn werknemers en niet van de gemiddelde NL’er.
  Iedereen die er anders instaat dan hijzelf wordt weggezet als dom-rechts.
  Alleen meneertje heeft gelijk, jammer .

 72. Ikke

  Sander zoek ander werk en blijf anders thuis. Je hebt blijkbaar geld genoeg.

 73. Jaap

  Deze graaf gebruikt tokkie taal waar de eerste de beste FvD zich voor zou schamen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.