Peter R. de Vries in sexy lycrabroekje, geen grote bulge

Peter R. de Vries laat zich vandaag in de Volkskrant van zijn meest sexy kant zien. Hij poseert in zo’n überstrak lycrabroekje, waar wel meer middelbare mannen mee over de fietspaden racen. Dat kunt u met rode oortjes bekijken in de kiosk. Het broekje zit enorm strak, dus de gedachten van Volkskrant-interviewster Nathalie Huigsloot dwaalden al snel af naar Peters bulge, oftewel de bobbel in zijn broek. Ze besloot hem op de man af te vragen of zijn ijdelheid ook tot zijn bobbel reikt.

Nathalie Huigsloot onomwonden: “Heb je als man ook last van ijdelheid die optreedt als je een wielrenbroek draagt? Dat je denkt: het moet er wel een beetje goed gevuld uit zien, zeg maar.

Daar lijkt Peter zich niet zo druk om te maken. Volgens hem zie je sowieso nooit echt een bulge door een wielrenbroekje heen. “Nee joh, welnee. Het tekent bij een wielrenbroek ook allemaal niet zo sterk af als bij een schaatspak.”

Peter denkt meer aan de kleurtjes. “Ik heb wel vrij veel outfitjes in allerlei kleuren. Ook speciale wielrensokken waardoor ik kan zorgen dat het een geheel is. Ik stap niet op de fiets met sokken die niet harmoniëren met mijn broek en mijn shirt. Mijn handschoentjes heb ik ook in bijpassende kleuren.”

Critici zullen roepen dat ze dat een beetje nichterig vinden, maar Peter ziet dat anders. “Dat klinkt allemaal super ijdel, maar je trekt ’s ochtends toch ook niet zo maar van alles bij elkaar aan.

Is hij er ook zo één die zijn benen scheert met wielrennen als excuus? “Nou ja, je moet niet van die super harige benen hebben. Nee, dat is geen gezicht. Dat kan niet“, zegt hij. “Ik word niet elke dag gemasseerd, maar toch hou ik het haar op mijn benen wel bij.

De onthullende foto van Peter R. de Vries, waarop zijn bulge overigens níet te zien is, kunt u zien op de Volkskrant-site.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen