Sander na Alexia-rel: ‘Domrechts wil mij cancellen’

Geplaatst op vr 31 jul 2020 om 12:00

Sander Schimmelpenninck heeft het idee dat ‘domrechts’ hem wil cancellen als hoofdredacteur van Quote en als WNL-presentator van Op1. Dat geeft hij aan in berichten op Twitter. Sander ligt onder vuur, omdat hij prinses Alexia (15) de ‘lekkerste’ dochter van het koningspaar heeft genoemd. Mensen die kritisch zijn over de presentator zet hij steevast weg als ‘domrechts’ en ook in dit geval. Een paar bekende Nederlanders die hem bekritiseren duwt hij nu eveneens in de Forum-hoek.

De presentator van Op1 zit op dit moment helemaal over de rooie te twitteren. De kritiek komt van alle kanten en hij is er maar druk mee om al die mensen weg te zetten als dom en rechts, waaronder RTL-sterjournalist Koen de Regt.

‘Dit is bedoelt om mij te cancellen’

Koen noemt Sander ‘een enorme viezerik’. Daarop reageert Sander: “Je hebt helemaal niet geluisterd. Je bent toch onderzoeksjournalist? Luister dan eens wat vaker voor context in plaats van met je domrechtse tijdlijn mee te blaten.”

Koen: “Ik heb het wel geluisterd. Net zoals vorige keer. Toen je het ook echt gezegd had. En toen je later ook terugkrabbelde want ‘grapje’. Geef gewoon toe dat het stom van je was om dit te zeggen. Als je op het randje wil opereren, moet je ook accepteren dat je er soms overheen schiet.”

Sander: “Hou toch op met dat meehuilen. Er iets niets ‘smerigs’ aan, en zeker niet in de context. Domme moraalridderij. Dit was een uitstekende aflevering, bovendien een self-fulfilling prophecy met het cancelgespartel van Eva Vlaardingerbroek, waar dit natuurlijk mee begon he.

Koen: “Ik huil met niemand mee. Ik ben er zelf over begonnen. Mijn tijdlijn en ik zijn niet domrechts. Maar als jij dit allemaal nodig hebt om jezelf vrij te pleiten: het staat je vrij. Het lijkt me alleen beter als je zou beseffen dat je niet altijd gelijk hebt. Soms is kritiek terecht.

Sander: “Maar natuurlijk, ik maak zo vaak fouten. Een slimme vent als jij zou alleen moeten kunnen zien wat dit is: de zoveelste domrechtse haatcampagne, bedoelt om mij… daar komt ie… te cancellen.”

Koen: “We zijn klaar Sander. Ik laat het aan jou hoe jij dit ziet. Maar duidelijk is dat ik je visie niet deel.”

Sander: “Man, het is een komische podcast. Met je ‘visie’. Hup, terug achter de geraniums.”

Guido van de Story

Opiniemaker Jan Dijkgraaf heeft ook een column geschreven over de ongepaste uitspraken van Sander. “Mooi Jan, ik maakte me al zorgen over jouw domrechtse credibility de laatste tijd! Mooi rechtgezet. De betaler bepaalt immers“, briest Sander.

Story-baas Guido den Aantrekker vervolgens tegen Jan: “Jan, stop toch met water geven aan dat kasplantje. Alles is klein en blijft klein aan hem.”

Sander: “Waarom doe je dan niet anders, ouwe stalkert?

Jan: “Dat domme schelden altijd, ga je dat nog afleren?”

Sander: “Ouwe stalkert is schelden? Als we het hebben over de door mij geobsedeerde hoofdredacteur van de Storie?

Stella heeft geen zin meer in Sander

Zelfs columniste Stella Bergsma wordt door Sander in de domrechts-hoek geduwd. “Sander Schimmelpenninck doet op zich over iedereen badinerend, maar dat hele studenti-seksisme , ik vind het ook sleets en storend.

Sander: “Misschien moet jij, net als de gehele domrechtse zuil die je nablaat, gewoon eens luisteren. Dan hoor je namelijk dat we ook regelmatig mannen exact zo als ‘snoepje van de week’ behandelen. Thierry ook al eens bijv. Niks seksisme, gewoon lange tenen.

Stella: “Ja daarom zei ik toch ook al dat je over iedereen badinerend doet. Dat was mijn slag om de arm zodat ik niet helemaal hoef te luisteren <3

Sander: “Nee je slaat aan op seksismekritiek die gewoon helemaal nergens op slaat en valideert daarmee het domrechtse gejank wanneer iemand ze met de door hen zogenaamd belangrijk gevonden vrijheid van meningsuiting om de oren slaat. Omdat je te lui bent te luisteren.”

Stella: “Heb toen met Yolanthe geluisterd en dat vond ik kut. Net als dat ik het kut vind dat je zegt dat ik blaat.

Sander: “Dan luister je dus alleen op afroep van de domrechtse zuil. Dat is pas kut.”

Strella: “Sorry Sander, bij ‘geblaat’ had ik verder al geen zin meer.”

‘Er wordt massaal opgeroepen mij te cancellen!’

FOX-ster Koert Westerman krijgt eveneens om zijn oren. Hij twitterde cynisch: “Eens kijken wie het voortouw neemt om alle adverteerders rondom  Op1 zich terug te laten trekken na de opmerkingen van Sander Schimmelpenninck. Mijn gok: niemand.

Ook domrechts, vindt Sander. “Maar heb je ook geluisterd? Of klets je je domrechtse tijdlijn na?

Koert vindt zich helemaal niet domrechts. “Ik vind jullie zelfspodcast uiterst vermakelijk. Maar je mist mijn punt. Ik vraag mij af waar de selectieve verontwaardiging vandaan komt, waarbij de één na een controversiële uitspraak direct gecanceld wordt en de ander (gelukkig) niet. Overigens: je kwalificatie van mijn tijdlijn zegt imo meer over jou dan over mijn tijdlijn. Ik had je juist zo hoog zitten, gozer.

Sander: “Er wordt juist massaal opgeroepen mij te cancellen. En dat was precies de self-fulfilling prophecy van de aflevering; de hypocrisie van domrechts aantonen.

Media die over zijn Alexia-uitspraken berichten zijn volgens Sander ook ‘domrechts’. Hij noemt onder meer De Telegraaf, waarvan verslaggever Saskia Belleman gisteren nog aan zijn Op1-talkshowtafel zat.

Sander is inmiddels fel tegen de cancelcultuur. Eerder steunde hij nog wel de actie om Veronica Inside te boycotten.

Lees ook:
Sander Schimmelpenninck: ‘Alexia lekkerste prinsesje’ (gisteren)
‘Enorme viezerik’ Sander reageert op Alexia-rel (vanochtend)

Foto: NPO
99 Reacties op “Sander na Alexia-rel: ‘Domrechts wil mij cancellen’”


 1. Zomaar een persoon

  Meen ik het nou, of lijkt Sander een beetje boos?

 2. Arseen

  Sander, negeer die tokkies!

 3. ano@niem.nl

  Dom-links en slim links vindt deze uitspraken ook niet kunnen.
  Vreemd dat hij een groep zo wegzet terwijl links of rechts hier niets mee te maken heeft. Deze uitspraak kan gewoon niet.

 4. Bobby

  Sander kan niet zo goed tegen kritiek

 5. Arie B

  Het is pijnlijk om te zien hoe slecht die Sander discussies kan voeren. Plaatsvervangende schaamte.

 6. Vg

  Ach, de Quote-calimero met één scheldwoord ‘domrechts’.

 7. Nick

  Sander S, vuile smeerlap!

 8. IngridHenk

  Maar PVV-ers en FvD-ers zijn toch ook dom? En alles wat de domrechtsen niet begrijpen noemen ze links.

 9. Cillie Dartelrok

  Sander is nooit bang voor een discussie maar dit is allemaal niet zo handig. Daarnaast schittert hij net echt als presentator in Op1. Begint een beetje door de mand te vallen.

 10. Dries Roel Vink

  Niet bepaald objectief van een journalist …

 11. Curryworst

  Graaf Schimmelpeen is meer van het uitdelen dan van het incasseren.
  Ben benieuwd wat hij van dat blonde poppenkoppie vindt naast hem aan de babbeltafel.. De lekkerste?

 12. Jan Dudoc

  Ik ben het met hem eens dat het een onschuldige opmerking was, maar hij slaat nu wel erg wild om hem heen. Niet snugger.

 13. aammehoela

  Ultra-rechts denken is inderdaad dom rechts. Maar daar gaat het hier niet om. Wel een hoop gedoe om een grapje van Derksen en een ander grapje dat ook kwetsend kan zijn voor andere groepen levert slechts schouderophalen op. Dat is waar het hier om draait. Niets meer en niets minder. Neemt niet weg dat ik deze Sander niet echt geschikt vind voor OP1, maar dat staat helemaal los van deze ophef. Hoe dan ook, hij is wel veel beter dan die M. Het toppunt van dom links.

 14. Jas verstoppen

  Wat een aansteller

 15. kritisch avro-lid

  Schimmelpenninck heeft zo te horen weinig vermogen tot zelfkritiek en daarbij ook nog eens enorme lange tenen. Hij lijkt qua karakter een beetje op Trump; iedereen heeft het fout gedaan behalve hijzelf. Sander had drie opties.
  1: Sorry zeggen. Maar dat heeft hij niet gedaan
  2: Geen sorry zeggen maar wel nuanceren wat je gezegd hebt. Dat je het gewoon een leuke meid vindt zonder dat daar wat achter gezocht moet worden
  3: Iedereen voor rotte vis uitmaken die kritiek op je levert.

  Helaas koos Sander voor de laatste en de slechtste optie: 3

 16. wilfred degens

  Dit net uit het puber ei gekropen adellijke ventje zet de discussie op scherp of volgens zijn linkse kijk op onze samenleving het adellijk bloederfrecht nog wel van deze tijd is. Zullen zijn ouders bij mee zijn met dit oudste zoontje uit Diepenheim.
  Hij mist kennelijk een aantal adellijke denkschakels om te begrijpen wat hij in zijn groei naar sociaal geaccepteerde prudentie wel en niet publiekelijk kan uitkramen.
  Het staat iedereen vrij te denken en te vinden wat ie wil, echter niet zonder imago consequentie in de pers uitspreken. In zijn eigen birth roots is hij op deze manier op weg een milieu-zombie te worden, voor zover hij dat al niet is!!!

 17. Yvonne

  @ Cillie, nooit bang voor een discussie? Hij staat juist bekend om het wel bang zijn voor discussies. In Op1 durft hij nooit hard en scherp te zijn.
  Of doel jij op discussies via twitter waarin hij niet verder komt dan ‘dom rechts’? Haha

 18. Roos

  “de zoveelste domrechtse haatcampagne, bedoelt om mij…” ; bedoeld moet hier met een d zijn Sander.
  Niet geleerd op de Erasmus Universiteit ?

 19. Bart

  Dit is niet zo slim ik te doen van Sander. Hij heeft ook niet echt goede tegenargumenten. Aan de andere kant wordt het wel weer heel groot gemaakt wat hij gezegd heeft. Mensen reageren op gecreëerd nieuws door Shownieuws en RTL Boulevard dat voor de zoveelste keer volledig uit de context is gehaald.

  En Sander, je wil een komische Podcast maken met de man zonder nek Jaap Reesema? Heel apart! Misschien moet je daarvoor niet Jaap vragen maar bijvoorbeeld Ryanne van Dorst en/of Peter Pannenkoek en/of Pepijn Schonenberg en/of Peter Heerschop of Joep van Deudekom en Rob Urgert of de mensen van Promenade en/of of Arjen Lubach of de mannen van Runfunck. Genoeg mogelijkheden! Dan vraag je toch niet Jaap Reesema!

 20. Blinde Herdershond

  Moet ook moeilijk zijn voor graaf Schimmelpenninck om, dag in dag uit, zijn Calimero complex te moeten bevechten.
  Klein van stuk, klein persoonlijkheidje, dan vast ook een klein u-weet-wel-watje. Dat je dan op een gegeven moment als een chronisch narrig graafje loopt te stampvoeten snap ik wel.

 21. Jantien Visser

  Iemand die al zo bevooroordeeld hele groepen wegzet als “domrechts” geeft hiermee meteen aan in wat voor smalle en domme kaders hij denkt. Dit soort bekrompen denkers kunnen we wel kwijt! Bij WNBL, bij Quote en zeker bij OP1.
  En ten aanzien van de opmerking over een 15-jarig ( in dit geval ook nog koninklijk ) meisje, nou dan ben je ook nog een enge vieze man!

 22. Hermann Boring

  Over het paard getild mannetje, deze nep-Jort. Sander was “een beetje dom” zoals de moeder van Alexia zou zeggen en dan kan je soms maar beter even zwijgen in plaats van als een dolleman om je heen te schoppen. Ik heb zo het idee dat ze hier bij Op1 ook niet zo blij mee zijn.

 23. Henk

  Vervelend mannetje die Sander, van mij mag hij van de buis af.Gewoon geen leuk figuur.

 24. Frits

  Wat een mafkees is dat joh.

  Ik hou op zich wel van mensen die een beetje provoceren, maar dan moet je het wel accepteren dat er af en toe wat kritiek komt.

 25. Roos

  Deze dwerg met vermeende pedofiele trekken deelt overduidelijk graag uit maar kan niet/weigert te incasseren.

  Ik zou willen pleiten voor het ontslaan van pervert Sander Schimmelpenninck.

  En dwerg Sander Schimmelpenninck, half zacht eitje, ik ben niet ‘domrechts’ zeg dat maar tegen je vader en moeder die jou op de wereld hebben gezet. Ik laat me door narcistische mannetjes als jou niet beledigen/minachten omdat ik een andere mening heb.

 26. Falco Buteo

  Partner nanojort: “lieverd je bent de knoflook en de uien vergeten.”
  Nanojort: “heb ik dat domrechtse gezeur nou ook al thuis!?”

 27. Tsja

  Domrechts? Oké boomer. Hierna komt ie vast met: “MaAr De VrIjHeID vAn MeNiNgsUiTiNg”

  Misschien geen kleine meisjes ‘lekker’ noemen?

 28. AidemediA

  Ha ha lachte de graaf S. Ik weet het beter. En wie dat niet vindt is extreem rechts en dus dom. Zo, hiermee kunnen jullie het doen. Over dom gesproken. Slaap lekker verder eng mannetje.

 29. Daan

  Eva Vlaardingerbroek, Jan Dijkgraaf, Guido den Aantrekker. Ik heb domrechts-bingo!

 30. Keet

  Cancelen is een links iets Sander en niet iets van rechts, dat je het maar even weet.

 31. Mono

  Waar deze gozer aan het begin nog een frisse nieuwe wind in tv-land was valt hij nu genadeloos door de mand. Heeft een totaal gebrek aan zelfreflectie en incasseringsvermogen en iedereen die maar een beetje kritiek op hem heeft is meteen een tokkie of domrechts, terwijl zijn eigen gescheld op twitter het klassieke tokkiegedrag niet overstijgt.

 32. Teuntje

  Je mag tegenwoordig niks meer zeggen

 33. MolTalk

  Sander Schimmelpenis, Schimmelpiemel, Schimmelpick, Schimmelscrotum, Schimmelaars en nu kunnen we ook Schimmelpedo toevoegen aan dit rijtje!

 34. mike

  Wat kan deze man wild om zich heen slaan. Super nare eigenschap en maakt dat ik er niet meer serieus naar kan kijken als presentator. Hij ziet zichzelf denk ik als de opvolger van Jort. Jort is ook goed in ophef creëren, maar heeft in ieder geval zelfspot en corrigeert zichzelf als ie over het randje is gegaan.
  Sander is bezig zichzelf te cancelen en dat heeft hij echt aan zichzelf te danken.

 35. Lies ette

  Hoe dom moet je zijn om dit als rechts te kwalificeren. Het is gewoon respectloos. Links of rechtsom. Deze man gaat steeds meer irriteren met zijn wereldvreemde houding en arrogantie.

 36. Neerlandicus

  Je maakt veel taal- en denkfouten Sandertje. Dom om kritiek op jouw persoontje ‘domrechts’ te noemen. Het hebben over de aantrekkelijkheid van (eenjong) iemand is al ver beneden peil en het woord ‘lekker’ maakt het nog seksistischer.
  De ergste en meest voorkomende vorm van discriminatie is overigens de negatieve (positieve) beoordeling van iemands uiterlijk.

 37. Plop!

  Wat een zak, die Sander…….. Hij komt uit dat boerengat: Diepenheim.

 38. Leo knots

  Tuurlijk Sander. Een vuile pedo opmerking maken en daar dan vervolgens rechts Nederland de schuld van geven. Wat een viezerik en wat een lul. Goed voorbeeld van Links lullen, rechts vullen. Of je nu Links of rechts bent pedo’s zit niemand op te wachten

 39. raam

  jammer

  jammer

  Sander Buig niet!!

  als domme surinaams nederlandse begrijp ik je heel goed……….

  Sander nodig me uit !!!!!!!!!

  hy po criet!

 40. Matthijs Zelf.

  Vies ventje die Schimmelpik.

 41. DOMLINKS

  Sander Schimmelpenninck:

  “Godsallejezus wat een domme site is dat Mediacourant toch ook. Fuseer anders met de zolderkamerdebieltjes van DDS’en dat is dan een presentator van OP1?

  of “Na alle gratis reclame van de gehele domrechtse zuil, en het self-fulfilling langetenenblogje van @EvaVlaar”

  Het vooringenomen gedrag van Schimmelpenninck is te stuitend voor woorden.

  NPO-viezerik Sander Schimmelpenninck kijkt kwijlend naar minderjarig prinsesje: ‘Alexia is de lekkerste!’ (bron DDS 30 juli 2020).

  Zo is het, Sander is een viezerik die kwijlend kijkt naar een minderjarig kind.

  Als presentator is Schimmelpenninck niet meer geloofwaardig. Misschien kan hij woordvoerder worden voor de vereniging Martijn?

 42. Actries van Houten

  Sander is het lekkerste prinsje van Op1. Wel een beetje een k*tpuber, maar toch.

 43. Bernard

  Zo is het, Sander is een viezerik die kwijlend kijkt naar een minderjarig kind.

  Als presentator is Schimmelpenninck niet meer geloofwaardig. Misschien kan hij woordvoerder worden voor de vereniging Martijn?

 44. Momo

  Sander klinkt als een drugsverslaafde.

 45. Willemijn

  Ik heb mijn twijfels over Sander Schimmelpenninck. Als presentator is hij zeer ongeschikt. Ik vertrouw hem ook niet er is iets mis met deze man.

 46. iemand

  Hij is gewoon een gefrustreerd mannetje van maar 1 meter 64 daarom gaat hij zich afreageren op vrouwen die mooi en intelligent zijn omdat hij weet dat hij die nooit zou kunnen krijgen vandaar zijn agressie en seksistische uitspraken. Als je hoort wat hij over Eva Vlaardingerbroek uitkraamt alleen omdat ze ook anders denkt is echt niet normaal. Nu vallen mensen over hem heen dan ben je gelijk dom rechts typisch links altijd beginnen te schelden omdat ze geen weerwoord hebben. Volgens hen ben ik een racist en extreemrechts so be it.

 47. Suckerpunch, de enige en de echte

  Schimmelpenick heeft zich schuldig gemaakt aan majesteits schennis, dat is niet dom rechts of links dat is S T R A F B A A R!

  Lock him up! Lock him up!

 48. Vera

  Is Sander Schimmelpenninck enig kind? Hij gedraagt zich als een boos en gefrustreerd kind. Je zal zo een vent hebben, die zet je toch gelijk bij het grof vuil. Mijn type is het niet hij is voor mij veel te klein, 1.64 lang lees ik net en dat past niet bij mij want ik ben 1.83. Als ik hoge hakken aantrek dan ben ik de reus en boze Sander klein duimpje.

 49. Arseen

  Suckerpunch, de enige en de echte,

  Het feit dat jij bestaat is een schennis voor ons allemaal.

 50. AxelF

  lintje kan die vergeten.

 51. Jaapww

  Sander je gebruikt de taal van domrechts door een meisje van 15 de lekkerste te noemen.

 52. Esmeralda

  Slim+Links wil jou ook cancellen viespeuk.
  Sander Schimmelpenninck probeert het nu te framen, de echte dader is hij zelf.
  Daar is geen dom rechts of slim links meer voor nodig.

 53. Jasmijn

  Niets met rechts te maken. Opvoeding normen en waarden maar daar is Sander te stom voor

 54. Walter

  Dom rechts is zo dom. Het zijn de hijgers van Baudet of Wilders.

 55. Anglofiel

  @Neerlandicus
  Ook zijn Engels is kut. Schimmelnekpik heeft het over ‘stalkert’ en ‘Storie’.

 56. draaimoer

  Sorry maar die Sander komt naar voren als een enorm dom, in een heel beperkt denkkader levend mannetje waarvan god mag begrijpen hoe hij op deze positie beland is. Laat me raden . Kruiwagens, kruiwagens en nog eens. A la S. Wallis de Vries.

 57. muci

  Hij is veel te licht voor die functie. Zowel bij Quote als bij Op1. Dat bewijst hij zelf momenteel met al die domme antwoorden.

 58. Wendy's dealertje

  Jeemigdepeemig, wat wordt dit opgeblazen zeg. Hij zegt toch niet dat ie er wel een trucje op kan, pffff

 59. c_a

  Geen licht, die Sander. Dat blijkt wel.

 60. dvd

  @Wendy´s dealertje,

  Het punt is dat hij maar doorgaat met ongelooflijk tokkie achtige opmerkingen, en die van dat lekker prinsesje was de druppel. En, meneer dealertje, dat kan echt niet. Dat jij dat niet begrijpt…zie je beroep.

 61. Ben

  Als ik hem was zou ik me inschrijven voor een cursus ‘hoe om te gaan met kritiek’, want iedere keer scheldend om je heen slaan is het domste wat je kunt doen.

 62. Pieter

  We zijn links zoals die Sander en wij zijn ook mee eens met deze corona blabla
  Zijn wij hier tegen of wij vinden niet alle maatregelen goed dan zijn rechts
  Hoe zijn die mensen van het midden ??

 63. Anti-racist

  @Anglofiel
  En Schimnelnekpik schrijft ‘cancellen’. Moet natuurlijk ‘cancelen’ zijn.
  Dit dom, neplinks kakpubertje is nota bene hoofdredacteur en columnist.

 64. gerard

  @Ben,

  Klopt, maar s.Schimmelpenning begrijpt nog niet eens dat hij iets fout heeft gedaan, want dat kan in zijn denkwereld helemaal niet. Hij een fout maken, neeeeeeeeee ! En zo iemand moeten wij dan aanbidden op TV. Denk dat hij een IQ heeft van 85 of zo. En iedereen heeft die indruk zo langzamerhand, dus weg ermee. Die verdient die positie echt niet. Zelfs die raddebiel Akwasi is nog wat intelligenter, en dat zegt wat.

 65. gerard

  randdebiel, sorry typefout.

 66. SL

  Ah de standaard tekst van Sandertje… “dom-rechts”

 67. Sookie Stackhouse

  Sander moet een keer flink op z’n bek gaslagen worden want hij denkt echt dat ie alles kan zeggen. Laat hen aub bij dat achterlijke te jonge wijf van hem in Zweden gaan zitten.

 68. centrale administrattie

  In een bedrijf was dit mannetje er al lang uitgeflikkerd. Te dom, te onbekwaam, beheerst zijn talen niet, beheerst het Nederlands niet, scheldt, heeft uitspraken die niet kunnen en begrijpt kritiek hierop niet. Dan ben je weg.

 69. Richard

  Wanneer je iemand van 15 ‘lekkerste’ noemt, dan ben je gewoon een pedo.

 70. Ben

  @Gerard: Ja, eens. Dat gaat nog wat worden als hij een keer écht iets fouts heeft gedaan.

 71. Karel

  En hij mag blijven bij Op1, natuurlijk is een linkse programma voor linkse partijen en mensen

 72. Karel

  Vergeten ook linkse omroep NPO/NOS

 73. Logicus

  Natuurlijk is Sander S. een opgefokte blaaskaak en een dyslectische analfabeet. Maar hij bedoelt het misschien goed, net als Zwarte Piet.
  Dat laatste neem ik terug. Want die vergelijking is een belediging voor de intelligente, beschaafde, vrolijke Zwarte Pieten.

 74. Matthijs Zelf.

  Veronica Inside gaat na de zomer door met hetzelfde team. Bron NOS.

 75. anna

  SANDER Val je dus op MINDERJARIGE MEISJES????

  Daar is een naam voor he meneer de kakker!!! Bah!

 76. Youp

  Als ik zo alle opmerkingen van Sandertje zie is er maar 1 conclusie mogelijk.
  Hij profileert zich hier overduidelijk als de trekpop van dom links.

 77. Anti-racist

  @logicus
  Met zijn pedoseksuele neigingen lijkt hij sowieso meer op Sinterklaas.
  Dit neem ik terug, want dit is een belediging voor de liefdevolle, vrijgevige, wijze Sint.

 78. achtmet

  Sander Schimmelpedo je vertoont pedo trekjes viespeuk …Ook al lid van de pedopartij van Martijn zeker.

 79. Willie

  Het was gewoon een pedo opmerking vol lust gevoelens. Maar als je links bent mag dat vraag maar bij GL.

 80. tera

  Wat S. Schimmelpennink allemaal aan de lopende band uitkraamt, is van zo´n ontzettend laag niveau, dat ik maar niet kan geloven dat zo iemand hoofdredacteur van een heel duur blad is en presentator van een serieus programma op tv. Wie is daar verantwoordelijk voor? Want we hebben hier met een heuse totale gek zonder enig intellect te maken.

 81. Ton Beek

  Raar.

 82. Pistolen Paultje

  Sander heeft HELEMAALgelijk!
  De meeste reacties zijn van zure,hypocriete,stomme,laffe,idoten mensen die
  totaal geen goede bedoelingen hebben als ze reageren in deze mediakrant.
  Allemaal relnichtendie zich zitten te vervelen, wat een hypocriet zooitje zijn jullie eigenlijk!!!

 83. WEST*

  @Pistolen Paultje U bent nog erger dat u Sander verdedigd .een volwassen kerel die kickt op meisje van net 15 , wie het ook is , heeft een ziekelijke afwijking!
  Laat ie lekker kicken op een lekker wijf van zijn leeftijd, dan ben je tenminste normaal !

 84. WEST*

  @ Pistolen Paultje heb jij internet in je graf , goh, de techniek staat toch voor niets , hoeveel jaar is het nu geleden dat je heenging op deze wereld?

  ja toen zat je ook al in de onderwereld, en… gezellig onder de groene zode?

 85. De taalpurist

  Mooi man, volk met een andere mening uitmaken voor ‘domrechts’, maar zelf ‘t kofschip niet snappen.

 86. NLlur

  Is domrechts überhaupt wel een woord?

 87. Roddelpraat

  Wij van Roddelpraat hebben contact opgenomen met Sneeuwwitje. Zij en de overige zes dwergen stellen vast dat zij inderdaad Sander eruit gegooid hebben vanwege zijn kleinzerige gedrag en dubieuze seksuele voorkeuren. Het hielp ook niet dat hij altijd aan het kortste eind trok in vergelijking met de overige dwergen. Sindsdien is hij overal boos op. Dus laten we niet een al groot ding van deze hetze maken.

 88. Tis kut

  Er komen steeds meer Randdebielen Mongolen en vage tiepes op tv.
  Ze hebben niet door dat ze op tv zijn en een microfoon voor de waffel hebben staan.
  Die gasten richten nog meer schade aan als het corona virus.
  Wie zet die gasten op TV …heb je er toch geen ballen verstand van.
  Nederland heeft 17 miljoen inwoners en ze kunnen niets beters vinden dan zulke vage tiepes

  En het ergste is de levensduur van mijn tablet en TV lijd eronder.

 89. Fietser

  Jeetje, wat is die Sander een loser (en slecht verliezer). Met z’n immers verwaande domrechts stempeltje.
  Meneertje kan geen (terrechte) kritiek verdragen maar verder valt het allemaal wel mee. Of zijn er inmiddels ook NPO adverteerders gebeld?

 90. Regina van Weerdhuizen

  Sander is totaal ongeschikt.
  Zonder het links of rechts te benoemen: een presentator moet zich op de vlakte houden, niet zijn eigen mening laten blijken, maar mag/moet wel kritische vragen stellen.

 91. Pistolen Paultje

  @West,kijk dat bedoel ik nu, de auto piloot op je toetsenbord los laten.
  Echt geen verstand, lekker aan het lachgas, toemaar joh.lache woar….

 92. Geronimo

  Schimmelbrein heeft niet echt veel zelfreflectie.

 93. iHola!

  Het is duckface. Zie mijn link.

 94. Peter

  Ik ben links en vind dat Sander mag (moet = verdwijnen oerdom die vent mislukte adel wat mij betreft Sander ben je de swakste schakel in dit verhaal je kunt vertrekken

 95. toxilogic

  Wat een gezever om die nonchalante opmerking van Sander Alexia is maar wat blij het lekkerste prinsesje te zijn, zo werkt dat nou eenmaal bij meisjes van 15.

 96. René

  Sander is de Henk Westbroek van de journalistiek. Als je kritiek op Westbroek hebt komt dat volgens hem door “het falende onderwijs”.

 97. FUALL

  Ben blij voor je met al je bedreigingen, geen medelijden.

 98. Ikke

  Laat ons hopen dat er nog eens goede programma’s komen met goede presentatoren. Een aantal goede zijn al weggebonjourd. Dit op alle zenders!

 99. Christian Vellinga

  Sander is dus een klassieke narcist. Zo doen die. Geen spoor van relativering. Geeft niet, speelgoed voor de geest. En soms hebben ze gelijk. Wat extreem erg is voor Sander dat is zijn lage denkniveau. Havo-talen. Ik denk dat hij dat nog erger vindt dan zijn lengte. Gelukkig kent televisie geen lengte en denken ze daar allemaal zo. Volgende keer geef je hem gewoon een sommetje. Hoeft deze hele voorstelling niet. Allemaal jij-bakken en logische fouten bij de graaf. Nee Sanderboy, de wereld ligt niet aan je voeten maar schopt tegen je voeten. En raakt je hoofd omdat je dwerg bent in alle opzichten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.