Patty Brard lacht om afslachting Arie Boomsma

Geplaatst op zo 28 jun 2020 om 8:20

Patty Brard en haar collega’s van Shownieuws hebben smakelijk gelachen om de column van Youp van ’t Hek waarin hij Arie Boomsma eens even flink de waarheid vertelt. Dat was zaterdagavond te zien in de uitzending op SBS 6. Arie krijgt zijn actie om de financiering onder Veronica Inside weg te trekken ineens als een boemerang terug in zijn gezicht: steeds meer sterren spreken hun afkeur uit over deze actie, waaronder Beau van Erven Dorens en Marcel van Roosmalen.

Nu heeft ook Youp een vernietigende column geschreven over Arie. Hoewel Halina Reijn en haar deugvrienden, zoals Youp het noemt, er niet om kunnen lachen, hebben de deskundigen van Shownieuws er wél hartelijk om gelachen.

Patty moest flink gniffelen toen ze de NRC-column van Youp las. “Eerlijk gezegd moest ik ook een beetje lachen om Youp van ’t Hek en om die column, terwijl ik ook voor botoxteef ben uitgemaakt en weet ik veel wat. Maar ja, weet je, ik moet dan toch wel weer… Dan denk ik: het is toch wel weer heel grappig.”

Youp heeft natuurlijk gewoon gelijk, aldus Patty. “Het is eigenlijk een beetje hetzelfde als je de columns van Angela de Jong leest en denkt: eigenlijk heeft ze stiekem hier en daar wel gelijk. Weet je, dat wil je ook niet hardop zeggen.”

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Ik heb ook wel verschrikkelijk moeten lachen om deze column, al vind ik de vergelijkingen met de Tweede Wereldoorlog nooit zo heel fijn en gepast.

En voormalig topadvocaat Bram Moszkowicz: “Ik snap de ophef over de column niet. Ik vind dat hij veel betere heeft geschreven, maar het enige waar ik achter sta is dat ik er niet van hou dat mensen anderen gaan oproepen om niet meer te adverteren. Dan ben ik al lang weg.”

Lees ook:
Arie Boomsma tipt: ‘Stop met adverteren rondom VI’ (18 juni)
VI voor eerst zonder reclames na actie Arie Boomsma (22 juni)
Arie krijgt veel haatreacties na bashen VI: ‘NSB’er!’ (23 juni)
Arie trekt keutel in: ‘Stop niet met VI, Johan geen racist’ (24 juni)
Uitgekotst na VI-rel: ‘Arie Boomsma ziekte van deze tijd’ (24 juni)
Youp van ’t Hek: ‘Jezus Christus wat deugt onze Arie’ (gisteren)
Halina Reijn: ‘Youp is een fossiel, een verwarde opa’ (vandaag)

Foto: SBS
26 Reacties op “Patty Brard lacht om afslachting Arie Boomsma”


 1. Wessel

  Dit artikel is gewoon een excuus voor de MCmeneer om een lekkere foto van Patty te kunnen plaatsen ;)

 2. Ruud

  Opa Youp heeft gelijk.

  Had is en was een misselijkmakende actie. Doet niets af of Derksen goed of fout was. Je doet zo iets niet.

  Landverrader Boomsma zit straks weer vooraan in de kerk. Brrrrrrr

 3. GeileTroela

  Arie Boomsma is een zoon van Satan.

 4. ZeerNetteHeer

  Voormalig LUV-sterretje Patty Brard
  Werd door Arie Boomstra keihard
  Van achteren in haar kont genomen
  Toch lukte het hem niet om klaar te komen.

 5. William Raaf

  Kijk, iedereen mag een mening hebben. Moet zelfs imo. Freedom of speech zou (bijna) absoluut moeten zijn (grens; oproepen tot geweld en zelfs voor boeken zou ik dat weglaten (dus in dat opzicht totaal niet eens met Geert Wilders)

  Maar mensen ‘cancellen’. Dan moet je wel een heel apart type zijn. In de Grachtengordel zijn er heel veel van.
  Laten we het zo zeggen; tijdens WO3 zal denk ik niemand zijn kinderen bij Judas ‘Arie’ Iskariot, of de racist Dries (waar blijven mijn herstelbetalingen voor het ontvoeren van mijn voorouders Dries ??) op de zolder stallen.

  Arie de klikspaan.
  Maar o wat deugt die toch.

 6. Daantje

  Beste Arie, door jou aktie, terwijl je de uitzending nog niet had gezien, komen velen mensen op straat te staan. Wat dacht je van al die medewerkers die het programma maken? Stel dat iedereen nu jouw sportschool gaan boycotten, zou jij blij zijn?

 7. Jan

  En toch kunnen ze goed analyseren bij Shownieuws….en niet persoonlijk worden. Compliment.
  Want in real life heeft Patty een bloedhekel aan Youp. Goed dat ze dat naast dit kan leggen bij dit onderwerp.

 8. Wessel

  William Raaf. Je weet als één van de weinigen over de ontvoeringen en slavernij van miljoenen Europeanen door Noord Afrikanen.
  Goed dat je het zegt want de msm negeren dit natuurlijk volledig.

 9. rooie Rinus

  Zo, das lekker wakker worden met een foto van la Brard. Nu nog wachten op een smakelijke foto van De Breij, en de dag is compleet!

 10. Is die Brard nog steeds niet met pensioen?

  Tijd dat die vrouw van het scherm gaat.

 11. M.

  Zielig voor Arie dit. Hij begrijpt gelukkig wel hoe de wereld moet worden. Arie 💙💚💛💜

 12. Henk

  Eerlijke mening van Patty over Youp en Angela.

 13. Ikke

  Geen idee waar ze Arie Boomsma vandaan gehaald hebben, kan wel weg en bij shownieuws sneren ze vaak wel naar degene waar ze een mening over hebben, ben een beetje aardiger in een aantal gevallen en dat mogen de leveranciers van kritiek zeker ook wel zijn, niet normaal wat er allemaal te lezen is, schaam je, verbeter de wereld, begin bij je zelf!!!!

 14. Uuuh

  Is er nu niemand meer in de omgeving van Brard die haar eerlijk zegt dat ze er niet meer zo topple uitziet en er beter aan doet om niet meer voor de camera’s te verschijnen?

 15. Japie

  Als we da’lijk nog ster Barbie gehad hebben, na Patty Brard en Frits Barend, dan is het hoop ik gedaan met dat gelul over een domme voelbalshow en Christen Arie.

 16. Mar

  Die Arie Boomsma is een rare hypocriete minkukel. Het wordt tijd, dat we alle adverteerders rondom de programma’s waar hij verschijnt, oproepen om niet meer te adverteren. 😀

 17. Arie Boomstam

  Brard en Boomsma vernaggelen Nederland,
  Youperdepoep zegt gewoon waar het op staat

 18. Teuntje

  Kijk dr zitten Patty Poep ze wordt me de dag lelijker

 19. natte sjaan

  OPROEP.

  M. je moet je eigen melden bij de GGZ, je weekend verlof is al voorbij.
  je vervalt in herhalingen

 20. J.V

  Onze nobele nozem Arie moet zich kapot schamen.
  Dat hij nog in een stad als Amsterdam gebouwd met geld afkomstig van Slavernij en de VOC verblijft. Dat hij überhaupt nog in Nederland wil blijven wonen.
  Laten we de grachten gordel maar gauw plat gooien.
  Voor er straks mensen spontaan het idee krijgen gevels om te trekken.

 21. Ernestine

  MC was 2weken Brardloos. Nu een jaar proberen

 22. Kees

  @Ernestine: Kan niet, MC is verslaafd aan Brard, Joling, Gordon, Wendy, de Molletjes, Chantal en het vaste panel roddelnichten (Kwalbert, Evert etc etc)

 23. Ewoud

  Patty lacht om haar eigen stommiteit. Ze is zelf ook een fucking Papoea. O wee als ze t eens was met Arie Boomsma of Genee dan was ze meteen door de rasisten teruggestuurd naar land van herkomst. Een ieder die geen blauwe ogen heeft en contra spreekt moet oprotten of wordt bedreigd. Onbegrip alom. Het enige wat de kwetsbare groep vraagt is: je mag mij voor vanalles uitmaken maar kwetst mij en me kinderen niet met die verschrikkelijke ZP waaraan mijn voorouders op een afschuwelijke manier door jullie nazaten hebben geleden. Dat roept alleen maar nare herinneringen op. En dat is t punt die door velen niet begrepen wordt in dit land. Al die haat reakties zegt heel veel. Rasisme is sterk aanwezig in dit land. Akwasie schreeuwd t uit door door jarenlang frustraties. Derksen dikt t aan met hem ZP figuur te noemen, wat al voor velen zeer kwetsend is. ‘Het was een grap’ roepen ze.. ZP geschiedenis is GEEN grap. De jaren lange kwetsende uitlatingen van rasisten mbt ZP naar kleurlingen en dat steeds moet aanhoren is t logisch dat Akwasie uit frustratie uitlatingen gaat doen. En bovendien gaf hij aan het niet letterlijk te bedoelen. Maar dat wordt niet gehoord. Dan is hij opeens boeman en moet terug naar z’n eigen land. En iedereen die tegen Derksen is moet ‘dood’. Zelfs kinderen met een kleurtje komen huilend thuis van pesterijen door witte kinderen die geen snars van de geschiedenis begrijpen. Opvoeding begint immers thuis. Mensen die zich kwetsbaar voelen kunnen toch ook niet eeuwig stil blijven? De kern is dus, ZP geschiedenis is zeer gevoelig doordat de slavenhandelaars deze benaming hebben gecreëerd voor de onderdanige onderdrukte slaven die gedood en zwaar mishandeld en gemarteld werden. Ook kinderen van slaven hebben door deze onmenselijke tuig vreselijke dingen ondervonden. Ken je geschiedenis voordat je oordeelt. Dit is waarom velen Akwasie begrijpen en Derksen een kwal vinden. De kruik barst als t vol is. Walgelijk volkje zijn jullie en kortzichtig tot en met.

 24. Derhal Flynn

  Precies.
  Zwarte Piet moet gewoon blijven, iedereen en z’n moeder en tegenwoordig ook het CDA houdt van het Sinterklaasfeest en van Zwarte Piet.
  Helemaal mee eens dat de discussie een non-discussie is geworden en er inmiddels geen nieuwe feiten meer bijkomen. Over en uit dus.
  Racisme is hartstikke dood en wie discrimineert is stom.
  Lang leve Zwarte Piet en nu klaar.
  Dan nog ff serieus.
  Wie vertelt Patty Brard nou eens een keer dat ze met die trollenkop niet meer op tv kan, het ziet er nogal rottig uit. Misschien kostte het een bom duiten om zo mismaakt te raken bij een plastisch chirurg maar dát is dus géén excuus om nog steeds als dementerende bejaarde te proberen om floppende programmaatjes te gaan maken. Make my day.
  En Arie is een lul. Kansloos en kneiterhypocriet gevaar voor de vreiheid van meningsuiting. Arie is af.

 25. Derhal Flynn

  Vreiheid.
  Als spelfouten verbonden worden …

 26. WittewittewitteallesWit

  Laat ’t eens duidelijk zijn over Racisme
  Zwarte zijn de grootste Racisten.
  Alleen maar treurig doe maar ondertussen.
  Word wakker.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.