Patty Brard lacht om afslachting Arie Boomsma

Patty Brard en haar collega’s van Shownieuws hebben smakelijk gelachen om de column van Youp van ’t Hek waarin hij Arie Boomsma eens even flink de waarheid vertelt. Dat was zaterdagavond te zien in de uitzending op SBS 6. Arie krijgt zijn actie om de financiering onder Veronica Inside weg te trekken ineens als een boemerang terug in zijn gezicht: steeds meer sterren spreken hun afkeur uit over deze actie, waaronder Beau van Erven Dorens en Marcel van Roosmalen.

Nu heeft ook Youp een vernietigende column geschreven over Arie. Hoewel Halina Reijn en haar deugvrienden, zoals Youp het noemt, er niet om kunnen lachen, hebben de deskundigen van Shownieuws er wél hartelijk om gelachen.

Patty moest flink gniffelen toen ze de NRC-column van Youp las. “Eerlijk gezegd moest ik ook een beetje lachen om Youp van ’t Hek en om die column, terwijl ik ook voor botoxteef ben uitgemaakt en weet ik veel wat. Maar ja, weet je, ik moet dan toch wel weer… Dan denk ik: het is toch wel weer heel grappig.”

Youp heeft natuurlijk gewoon gelijk, aldus Patty. “Het is eigenlijk een beetje hetzelfde als je de columns van Angela de Jong leest en denkt: eigenlijk heeft ze stiekem hier en daar wel gelijk. Weet je, dat wil je ook niet hardop zeggen.”

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Ik heb ook wel verschrikkelijk moeten lachen om deze column, al vind ik de vergelijkingen met de Tweede Wereldoorlog nooit zo heel fijn en gepast.

En voormalig topadvocaat Bram Moszkowicz: “Ik snap de ophef over de column niet. Ik vind dat hij veel betere heeft geschreven, maar het enige waar ik achter sta is dat ik er niet van hou dat mensen anderen gaan oproepen om niet meer te adverteren. Dan ben ik al lang weg.”

Lees ook:
Arie Boomsma tipt: ‘Stop met adverteren rondom VI’ (18 juni)
VI voor eerst zonder reclames na actie Arie Boomsma (22 juni)
Arie krijgt veel haatreacties na bashen VI: ‘NSB’er!’ (23 juni)
Arie trekt keutel in: ‘Stop niet met VI, Johan geen racist’ (24 juni)
Uitgekotst na VI-rel: ‘Arie Boomsma ziekte van deze tijd’ (24 juni)
Youp van ’t Hek: ‘Jezus Christus wat deugt onze Arie’ (gisteren)
Halina Reijn: ‘Youp is een fossiel, een verwarde opa’ (vandaag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen