Arie trekt keutel in: ‘Stop niet met VI, Johan geen racist’

Geplaatst op wo 24 jun 2020 om 8:20

Arie Boomsma heeft met zijn actie om de financiering van Veronica Inside onderuit te halen flink wat opschudding veroorzaakt, maar trekt zijn keutel nu ineens weer in. Dat was dinsdagavond te zien in RTL Boulevard. Arie heeft naar de racismespecial van VI gekeken en staat het programma nu weer toe: hij vindt Johan Derksen toch geen racist. “Ik moet je heel eerlijk zeggen dat ik het pas vandaag allemaal gezien heb, want bij ons gaat om 21.00 uur alles uit met de baby hier in huis.

De sportschoolhouder nam rustig de tijd om VI terug te kijken en kwam tot andere gevoelens. “Het gesprek van Johan met Natacha, zette me aan het denken. Ik dacht toen ineens: ik geloof hem eigenlijk wel. Ik geloof niet dat Johan Derksen echt een racist is, zoals je racisten hebt in de extreemrechtse en fascistische hoek. Dat is Johan Derksen zelf niet.”

Johan Derksen is wel erg onhandig, oordeelt Arie. “Ik ben ervan overtuigd dat hij ongelukkige woorden kiest, ouderwets is en in een programma beweegt waar racisme wel degelijk de toon is en waar ze het nog steeds over ‘negers’ en ‘Marokkaantjes’ hebben. Dat programma doet dat wel, maar ik ben ervan overtuigd dat Johan niet een racist is. Dat zag ik gisteren heel duidelijk.”

Arie heeft voor de verandering met plezier naar VI gekeken. “Het is daar natuurlijk zelden inhoudelijk. Er zit zelden iemand aan tafel die goed kan verwoorden en scherp is. Daarom vond ik dit zo interessant. Het was ineens een heel relevant gesprek. Het ging over wat er nu speelt in ons land.”

Hij deelt complimenten uit aan tafelgast Natacha Harlequin. “Natascha was fantastisch en ik vond Johan eerlijk gezegd ook heel beleefd naar haar toe. Hier zag je echt twee mensen die met elkaar van gedachte aan het wisselen waren. Ik vond het echt wel sterk eigenlijk voor Voetbal Inside.”

VI moet zich realiseren dat veel mensen in de achterban Tokkies zijn, aldus Arie. “Ze realiseren niet dat ze een leger aan fascisten en extreemrechts mobiliseren. Als je kritiek uit op dit programma krijg je honderden berichten van mensen die zeggen: ‘We hangen je aan de hoogste boom’ en ‘NSB’er!’, maar dat zijn zij niet zelf. Dat maakt het ook zo moeilijk.

Arie lijkt 180 graden gedraaid. “Ik moet eerlijk zeggen dat Johan Derksen gisteren echt bij mij sympathie kweekte. Hij zal het wel slijmerij vinden. Nee, het hoeft van mij zeker niet van televisie.

Foto: RTL
101 Reacties op “Arie trekt keutel in: ‘Stop niet met VI, Johan geen racist’”


 1. Lachgas

  Begrijp ik nu dat hij VI niet eens op maandagavond rechtstreeks gezien heeft?

 2. Curryworst

  Ik kan iedereen de column op Radio 1 van Marcel van Roosmalen aanraden waarin hij de vloer aanveegt met deze werkeloze sportschoolhouder.

  “Arie Boomsma is de zi ekte van deze tijd. Hij is het hoofd van de gedachtenpolitie (…) Hij wil wel discussiëren, maar dan wel graag met mensen die er hetzelfde over denken.”

 3. Siem

  Vuilnisman mag deze k……. ook mee.

 4. JUDAS

  Tokkie… en Arie … weer zo’n gek die niet weet wat een Tokkie is…

 5. Bart tv man

  Wat een intens flauwe zoutloze gast. Die heeft er geen ballen onder hangen. Echt geen ruggengraat en zeker geen lef.

 6. anonymous

  De schade is nu al gedaan, het is te laat Arie
  Misschien eerder nadenken voordat je zomaar wat roept.

 7. Ruud

  Boomsma blablabla. Het wordt tijd dat die kneus een paar stompen krijgt.

 8. Herman

  Na het verraad van Genee zullen Derksen en Gijp niet meer vrijuit kunnen of willen praten. Door de vertrouwensbreuk met Genee zullen ze slechts met de handrem op praten. Het programma is daarmee de facto dood. Ze kunnen beter stoppen.

 9. Wijze van Zion

  Larie Boomsma…..

 10. Daantje

  Kotsmisselijk werd ik van deze gast. De grootste mond hebben en dan heeft hij helemaal de uitzending niet gezien??? En nu praat hij weer over Tokkies???? Boycotten deze man en snel ook.

 11. Arseen

  Idd anonymous, het is te laat, kwaad is al geschied.
  Wat heb mezelf in die gast verkeken.Hij scoort zo graag door een groep te steunen…die het op dat moment naar verluidt moeilijk schijnt te hebben in de samenleving.Zo blijft hij er lekker toe doen en kan hij zijn popi-jopi uitstaling dumpen bij degene die dat niet doorzien.

 12. Arseen

  uitstraling

 13. Mooirijswijk

  Boomsma:

  Oh, hij staat het programma weer toe, gelukkig. Jongens, die gek van een Boomsma staat het programma weer toen, kan ik eindelijk weer goed slapen vanavond. Had er niet aan moeten denken dat die idioot dat programma niet toe zou staan zeg.

 14. Dirk

  Alles was dus afgesproken werk… staat je netjes Arie Boomsma, want DAT is racisme!

 15. Stanislav

  Dat wordt branden in de zwavelpoelen van de Hel Arie..

 16. Rubicon

  John zou Genee van het programma kunnen halen en doorgaan met Gijp en Derksen als Gijp “dit komt niet meer goed” zijn poot stijf houdt. Kans ook aanwezig dat het hoax is en de mannen maandag gewoon weer aan tafel zitten..

 17. A.J.A.

  Kunnen we deze door God uitverkoren persoon niet boycotten op de tv?

 18. Dirk

  Vooroordelen doen is Arie Boomsma niet vreemd.

 19. Roos

  Goh, wat fijn zeg dat het de goedkeuring van Arie heeft.
  Verwacht hij dat het voortaan altijd zo’n soort uitzending wordt ?

 20. Klaas Flink

  Fijn zeg. Wat een ongelofelijke huichelaar is dit zeg, wat een rat.

 21. Sloopkogel

  Helaas mogen witte jongetjes van Arie-zelf niet bepalen wat wel of niet racisme is. Dat kunnen ze niet beoordelen, “omdat ze geen mikpunt zijn”, “snap je?”

 22. Piet

  Volgens mij is het woord neger nooit gebruikt bij voetbal inside. Dat Arie Boomsma dit wel een paar keer zegt is natuurlijk zeer kwalijk. Het woord Marokkaantje is niet racistisch, maar kleinerend. Dus hiermee valt zijn betoog dat het programma zelf racistisch is. Dat hij het nu een goeie uitzending vond en voorheen niet slaat natuurlijk ook nergens op. Het heet voetbal inside. Niet verander de wereld. Jammer, ik had Arie Boomsma hoog zitten, maar dit is wel een erge éénzijdige kijk op de wereld.

 23. Bart van der Laar

  Wat een arrogante vent is het toch met ” De achterban zijn veel tokkies” Misschien moeten die ‘ tokkies’ dat sportschooltje van hem maar even komen verbouwen en daarna dat arrogante smoelwerk van die gozer.

 24. Bart

  Wat een flapdrol is deze man toch. En wat wil hij graag in de belangstelling staan.
  Blijf lekker in die sportschool. Waarom moet deze man continu op tv komen?
  Meent het vanuit niets op te moeten nemen voor minderheden in het land. Als Arie daar nou echt iets aan wil doen dan gaat hij iets verzinnen waardoor al die stempeltjes en hokjes (denken) voor eens en voor altijd verdwijnen.
  Als dat het niet is dan draaft hij op als sportdeskundige (maakt niet uit welke sport) maar op basis waarvan? Was of is hij sportjournalist of heeft hij ooit op hoog niveau een soort beoefend? Nee! In elke familie zitten een of meerdere sportdeskundigen zoals Arie. Totaal niet relevant! Hij staat bij geen enkele omroep of zender onder contract dus wat doet deze man nog op tv? Arie wil alleen maar aandacht en in de belangstelling staan.

 25. Gerda

  Arie vindt iets over inhoudelijkheid? En noemt mensen tokkies? Kan iemand even iets aan die eeuwige grijns van Arie doen? Wat verbeeld deze man zich eigenlijk wel??

 26. Ray

  Fijn dat Arie nu ook weet wat iedereen die wel eens naar VI kijkt al jaren wist. Beetje jammer dat die woke types zich nooit wat eerder verdiepen in de dingen en personen die ze kapot proberen te maken.

 27. G.ossip

  Geen aandacht geven aan Arie,zeg gewoon je abonnement op bij zijn sportschool dat is het zelfde als wat hij probeerde met het programma ,om iemand financieel een klap te geven,Talpa kan financieel meer klappen opvangen dan Arie.

 28. Willie

  VI moet een schade claim indienen bij deze idioot voor misgelopen reclame inkomsten en naam vervuiling.
  Het is duidelijk dat Arie een rancuneus iemand is die ging voor zich zelf en niet voor het racisme zoals veel BN’ers alleen dit gebruiken om zich te profileren.
  Ja daar sta je dan Arie ,jij hebt er voor gezorgd dat het Nederlandse elftal niet naar Qatar kan en als ze wel gaan zijn het ongeloofwaardige rancuneuze L@lletjes.
  En Arie kruip voorgoed in je hol en bek houden nu

 29. By the way

  Gelukkig vindt ons almachtige leider Arie Boomsma nu dat het goed is.

  Wat een ongelooflijk hypocriete figuur is dit. Hoe kan het zijn dat hij zonder enig fatsoenlijke beeldvorming iemand de zware kwalificaties ‘racist’, ‘fascist’ en ‘extreemrechts’ geeft en na het analyseren van de beelden van maandagavond ook nog eens 180 graden draait? Heel slecht verhaal.

  O ja, de achterban van VI is ook gewoon een stel Tokkies. En wat bedoelt Arie daar dan mee?

  Dit soort uitlatingen is de kern van het probleem rond racisme: lekker profileren en stigmatiseren en kijken hoe de ‘buitenwereld’ te hoop loopt tegen elkaar. Hoe haal je het in je hoofd. En dan achteraf gluiperig constateren dat ‘de partijen goed met elkaar in gesprek’ zijn geweest.

  BAH!

 30. Wouter

  Arie merkt op dat VI het nog steeds over ‘negers’ heeft. Neger is helemaal geen racistisch woord. Sterker nog, ‘ze’ gebruikten het woord zelf ook nog wat jaren geleden. En niet alleen Nederlandse zwarten, ook hun Amerikaanse voorbeelden, de zwarten die tegen racisme streden. Maar ja, toen gingen deze Afro-Amerikanen over op ‘black’ en was de (verkeerde) conclusie dat ‘neger’ dan wel racistisch moet zijn. Ziehier de ironie. Zwarten hebben er zelf voor gezorgd dat een volkomen neutraal woord voor hen nu een racistische bijklank heeft. En pas op, want hetzelfde gebeurt nu met ‘blank’.

 31. Wouter

  Arie merkt op dat VI het nog steeds over ‘nеgers’ heeft. Neger is helemaal geen racistisch woord. Sterker nog, ‘ze’ gebruikten het woord zelf ook nog wat jaren geleden. En niet alleen Nederlandse zwarten, ook hun Amerikaanse voorbeelden, de zwarten die tegen racisme streden. Maar ja, toen gingen deze Afro-Amerikanen over op ‘black’ en was de (verkeerde) conclusie dat ‘negеr’ dan wel racistisch moet zijn. Ziehier de ironie. Zwarten hebben er zelf voor gezorgd dat een volkomen neutraal woord voor hen nu een racistische bijklank heeft. En pas op, want hetzelfde gebeurt nu met ‘blank’.

 32. Dries Roel Vink

  Wat interesseert mij nou wat die oetlul van een Arie Boomsma vindt?! Die moraalridder moet verplicht worden opgenomen en behandeld worden om van zijn denkbeeld af te komen dat hij het geweten van NL is. Stop een komkommer in je hol, vuile rat!

 33. Minder of Mirjam

  Ondertussen blijft Arie nog steeds homoseksualiteit afkeuren, samen met zijn EO vader Andries Knevel. Schande!

 34. Jannes van Loon

  Wat een oen hij ziet nu in wat hij heeft aangericht en probeert nu drie kwart te draaien deze gek ziet nu voor hemzelf de bui hangen en probeert te redden wat er te redden valt zijn kompaan de zangeres met die hele grote mond is hier ook verantwoordelijk voor maar die houd haar grote mond.

 35. q8

  wat zijn die Boomsma en genre vieze gereformeerde huichelaars,
  om op te kotsen,
  als er een hemel ZOU zijn ….en arie zou daar natuurlijk ook zitten,
  dan kies ik toch voor de hel
  heel vies volk…tv volk,
  en weet je arie waar de meeste tokkies vandaan komen,?
  van MARKEN,
  allemaal geïndoctrineerd door ds Boomsma,

  kijk naar filmpje Marcel van van roosmalen,
  meer dan fantastisch,
  hoop dat Marcel ook nog zon filmpje maakt over Wilfred je ,de judas.

 36. jmp

  Dus ‘we’ gaan nu Arie Boomsma als het nationale TV geweten inschakelen? Zo ziek in Nederland omroepland dus.

 37. WEST*

  De meeste in radio tv land zijn stroop likkers, mee lopers, ja knikkers , want ze zijn allemaal bang voor hun job, Ze hebben een grote mond , maar als het erop aankomt buigen ze als een knipmes !

 38. cor

  Arie Boomsma is de ziekte van deze tijd.

 39. Willie

  VI moet zich realiseren dat veel mensen in de achterban Tokkies zijn, aldus Arie. “Ze realiseren niet dat ze een leger aan fascisten en extreemrechts mobiliseren.

  Nou daar sta je dan als voetbalsupporter.

 40. B

  Flapdrol , en dan ook nog de kijkers van VI tokkies noemen. Arme Arie , hij moest eens weten hoeveel mensen hij nu heeft beledigd .

 41. iemand

  Ik dacht altijd dat mensen die zich helemaal vol tattoeren tokkies waren.

 42. fARIEzeeër

  Wat hebben mensen toch tegen mij?

 43. Willie

  VI moet zich realiseren dat veel mensen in de achterban Tokkies zijn, aldus Arie. “Ze realiseren niet dat ze een leger aan fascisten en extreemrechts mobiliseren.

  Nou ik hoorde en zag allen maar op de NPO en veel BN’ers Tokkies die een kopschopper geweldig vonden .Vreemd dat niemand en grapje mag maken over een kopschopper.. Nou ja zo in elkaar getrapte Zwarte Piet is natuurlijk veel grappiger en die dan getroost wordt door zijn hoeren moeder dat is nog een humor.

 44. Jan Willem

  Altijd hetzelfde verhaal met die Arie

 45. Greet

  Arie is de grootste gek van Nederland, hele enge vent.
  Nodig deze man nooit meer uit op tv.

  Hij heeft deze rel veroorzaakt! Hij zorgt voor tweedeling in Nederland.Walgelijke vent.Volstrekt onbetrouwbaar.

 46. John

  G.ossip.

  BOOMSMA IS EEN ENGE HEEL ENGE MAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 47. Mike

  Tokkies als achterban??? En dan durft hij te beweren dat je niet marokkaantjes mag zeggen… wie is er nu racistisch bezig en aan het discrimineren… wat een… verban die man!!

 48. oma

  Arie mag zeggen wat ie wil. Poenani trouwens ook.
  iedereen mag zeggen wat ie wil.
  Alleen namens de familie Tokkie, waarom gebruiken jullie toch zijn naam?
  of zijn nu alle schijnheilige gluipers nu Aries?

 49. Kuis

  Wat een verassing.

 50. Deep throat

  Hoeveel is hem betaald om dit te zeggen? Hoeveel krijgt hij nog betaald om er aan toe te voegen dat hij de oproep aan adverteerders zich terug te trekken bij VI, weer intrekt?
  Neger is net als negroïde een keurig woord Arie. Martin Luther King gebruikte het 13 keer in: I have a dream.
  Marokkaantje vindt hij altijd racistisch, maar de term ‘mensen met een kleurtje’ niet. In de betekenis; jonge dus kortere Marokkaan’ is Marokkaantje een keurig woord.

 51. Willie

  Zo daar wordt even door Arie Bombarie zo 1,7 miljoen mensen in de fascisten bak geflikkerd.

 52. John

  Oma,

  Je zegt ’t goed Arie is een schijnheilige!!!!!!

 53. Xxxx

  Arie Boomsma begint hoe langer hoe meer op Osama Bin Laden te lijken.

 54. Xxxx

  Vroeger als je tattoos had dan werd je gelijk gesteld aan een gevangenisboef. Tegenwoordig hoor je er niet meer bij als je geen tattoos hebt. Mensen vertonen echt kuddedieren-gedrag. Wat de een heeft moet de ander ook. Arie vormt er geen uitzondering op. Moet je straks eens kijken als de huid wat ouder wordt hoe “mooi” mensen er dan uit komen te zien. Aan mijn lijf geen polonaise! Laat mij maar lekker ongeschonden door het leven gaan. Ik voel me er prima bij. Youp van ‘ Hek zei het ooit al: daar krijg je later spijt van!

 55. Roos

  Arie Boomsma heeft bij mij voor altijd afgedaan. Deze deugkneus is onbetrouwbaar, selectief verontwaardigd, hypocriet en opportunistisch. Ik hoop dat zijn drie sportscholen in Amsterdam failliet gaan en dat hij met zijn oude verlopen rotkop nooit meer op tv komt..

  Vondelgym West
  Sportschool
  Overtoom 143

  Vondelgym Zuid
  Sportschool
  Eduard van Beinumstraat 110
  020 333 1753

  Vondelgym Oost
  Sportschool
  Wibautstraat 131

  Deze EU deuger is een JUDAS!

 56. Roos

  EU is EO Evangelische huichel Omroep

 57. Daan

  Bij moraalridder Arie Boomsa ben je een tokkie of erger als je een andere mening hebt. Ik citeer:
  VI moet zich realiseren dat veel mensen in de achterban Tokkies zijn, aldus Arie. “Ze realiseren niet dat ze een leger aan fascisten en extreemrechts mobiliseren”
  Ga jij met Akwasie zwarte piet in zijn gezicht trappen slapjanus want over deze oproep tot geweld hoor ik je niet. Ook hoor ik Arie deuger niet over het xtreme negergeweld, de plunderingen, de enorme criminaliteit.

 58. Bart

  Oh ja en Arie heeft de uitzending in de ochtend terugkeken (de man heeft zeeën van tijd want word nergens meer gevraagd) want s’avonds om 21.00u gaan in huize Boomsma alle elektrische apparaten uit omdat dan de kinderen gaan slapen.

  @Gerda Arie denkt dat hij een soort nieuwe Jezus is en boven het volk staat omdat hij een bekende Nederlander is. Van aandacht en herkend worden krijgt hij energie. Hij voed zich ermee. Zijn eigen uitspraak tijdens een interview met Filemon Wesselink een aantal jaren geleden. Wat een debiel deze man!

 59. Daan

  ij moraalridder Arie Boomsa ben je een tokkie of erger als je een andere mening hebt. Ik citeer:
  VI moet zich realiseren dat veel mensen in de achterban Tokkies zijn, aldus Arie. “Ze realiseren niet dat ze een leger aan fascisten en extreemrechts mobiliseren”
  Ga jij met Akwasie zwarte piet in zijn gezicht tr#ppen sl pjanus want over deze oproep tot geweld hoor ik je niet. Ook hoor ik Arie deuger niet over het xtreme n#gerge weld, de plun deri ngen, de enorme crim inali teit.

 60. Daan

  Volgens moraalridder Arie Boomsa ben je een tokkie of erger als je een andere mening hebt. Ik citeer:
  VI moet zich realiseren dat veel mensen in de achterban Tokkies zijn, aldus Arie. “Ze realiseren niet dat ze een leger aan fascisten en extreemrechts mobiliseren”
  Ga jij met Akwasie zwarte piet in zijn gezicht tr#ppen sl pjanus want over deze oproep tot geweld hoor ik je niet. Ook hoor ik Arie deuger niet over het xtreme n#gerge weld, de plunderingen, de enorme crim inali teit.

 61. BRAAK

  Boomsma, is ook een Judas en hij grijpt iedere gelegenheid aan om in het nieuws te komen. Een waardeloze ordinaire sportschoolhouder.

 62. Xavier

  Gelukkig mag Arie het duiden voor alle simpele zielen van kleur en die accepteren dat klakkeloos.

  Veel kun je niet verwachten van zelfgekwalificeerde achtergestelden in Nederland als die voormannen hebben die blanken de zonden van hun voorouders verwijten en zelf van slavenleveranciers afstammen.

  Op naar Qatar met geheugenverlies.

 63. ikke

  de familie tokkie word over bij betrokken,ik vind dat op het zelfde neerkomen als zeggen dat alle donkere mensen zwarte piet zijn .was er niet iets over een kam scheren? wat was daar ook al weer mee?

 64. Harry Dijs

  Maar Arie blijft wel een enorme oelewapper…

 65. Merel

  O wat vind ik dit erg! Arie Boomsma! Niet gekeken en toch een oordeel.
  De allergrootste tokkie ben je zelf. En je bent nog dom ook.

 66. Simon

  Natuurlijk is Derksen geen racist. Het is gewoon onbenul als je zegt “discriminatie van zwarten nooit meegemaakt”. Maar voor inhoud kijk je niet naar VI.

 67. Lady

  Hij durft de AH niet meer naar binnen en krijgt een scheermes op zijn keel van Gilette. Hoe diep kun je zinken om zo’n draai te maken. Hiermee bevestigt hij zijn waardeloze karakter.

 68. Napoleon

  Wat zei hij? Ik heb gisteren niet gekeken want om 21:00 sliep een kind van hem?
  Meeste mensen kunnen juist tv kijken als de kids slapen. Hij wilde even laten weten dat hij er gisteren niet mee bezig was maar versprak zich 3 keer. Ik was ‘gisteren’ ook wel verbaasd o.a.
  Peter R durfde niks te zeggen.

 69. Defamilietokkie

  Wij kijken altijd the voice en boer zoekt vrouw. VI kunnen we geestelijk niet volgen.

 70. Erik

  Stop liever met Aria en zijn AH.

 71. Corry Jankbal

  De enorme schade is nu al aangericht, he Arie? Hopelijk zeggen mensen hun lidmaatschap van zijn gyms op, en verdwijnt deze clown voorgoed uit de publiciteit.
  Misschien kan Boomsma de Bijbel eens proberen te begrijpen, in plaats van hem alleen te lezen.

 72. Jaap

  Wat een draaikont die Ari, maar gelukkig gaat bij hem om 21:00 uur het licht uit, vanwege een baby!!!!!

 73. Joop55

  Arie de kanarie.

  Wat een mogeaul

 74. de ingetrokken keutel

  Arie heeft een kernbom gedropt, ziet de ravage en zegt dan: ”ik zie nu pas dat het helemaal niet zo erg is, het hoeft niet weg hoor.”

  man man man

 75. Herman Hoogsteder

  Mensen,zeg A.U.B uw abonnement op van zijn sportschool.Kapot maken die vent.

 76. Ronald

  Kunnen we niet Aries sportscholen boycotten? Hoeveel aandacht vraagt dit kind wel niet. Ene keer huilt ie dat sporten t allerbelangrijkste is en open moeten want blablabla (ga toch es buiten rennen, geen sportschool nodig) en dan hangt ie weer de moraalridder uit. We hebben dit jaar al echt genoeg gehoord van hem in de media.

  Next please!

 77. pepe

  Waarom geeft iedereen Arie Boomsma nu zo veel aandacht in de media is het enige wat hij gepresteerd heeft Omroeper bij Yourin (Veronica) te zijn.

  Verder heeft hij een sportschool ken heel veel sportschoolhouders die nooit in de media komen dus waarom hij wel?

 78. Cor Netto

  De Heere zij dank. Johan heeft het Arie Boomsma-deugkeurmerk.

 79. Boycot

  Sportscholen zijn sowieso overbodig. Het meeste kan je thuis doen voor een fractie van de prijs.

 80. Niet Arie

  Wat een idioot. En anderen maar blijven classificeren als tokkies. Triest hoor. Dat tuig dat in mini hemdjes in de spiegel van de sportschool op zichzelf staan te geilen en bijna uit elkaar spatten van de anabolen zijn zeker geen tokkies? Sodemieter toch op joh, je bent geen haar beter

 81. Momo

  Wanneer komt deze hypocriete homo eens uit de kast?

 82. mcp

  De originele Boomsma windmeter, nu voor .99 Euro.

 83. J. Derksen

  Vreselijke vent die Boomsma!

 84. Joris

  Het is Arie niet aan te zien dat hij vroeg naar bed gaat. Man wat een ouwe kop heeft hij zeg. Hij is van middelbare leeftijd deze moraalridder en dat is hem aan te zien.

  Wat zal deze Tokkie uit zijn muil stinken zeg door die fascistische Tokkiepoup die hij uitbraakt deze nep gelovige EO heilige.

 85. Bea

  https://viraaltjes.nl/marcel-van-roosmalen-sloopt-veronica-inside-hater-arie-boomsma/

  Kijk Arie dit gaat over jou.

 86. krankzinnig

  Gelukkig ! Witte man Arie heeft voor de zwarte man vastgesteld dat de Witte man Johan geen rascist is, alsof de zwarte man dat zelf niet kan vaststellen. Het wordt tijd dat zelfbenoemde superieure Arie eens in zijn schoenen gaat lopen en geen 5 meter erboven.

 87. Xxxxx

  Dat Arie zo reageert zoals nu komt door de Heer God. Die heeft hem dat gemaild dat hij eerst olie op het vuur moest gooien om er dan pas achter te komen dat het allemaal wel meevalt. Met zulke figuren moet je de oorlog winnen! Nederland is groot in het van een mug een olifant maken!

 88. Xxxxx

  En God zei dat het goed was! Jezus Arie is tot inkeer gekomen. Amen!

 89. Pieter

  Toch wel een uitkomst dat we in Nederland een figuur als Arie Boomsma hebben die voor ons alle relevante TV programma’s bewaakt of er geen foute uitspraken worden gedaan. Jaaaaa, en dan helemaal belangeloos en zonder vergoeding. Vanwege het zeer hoge IQ en de bijbehorende universitaire opleiding van deze figuur raad ik iedereen te zeerste aan om zijn aanbevelingen op te volgen. En die sportscholen van hem? Dat is maar een bijbaantje voor hem, hij wordt namelijk door hogere machten betaald.

 90. Teuntje

  Wat een slijmbal is Arie toch zum kotzen

 91. Leo knots

  Wat een vreselijke kerel die Boomsma. Alles namaak aan die vent. Hoop dat zijn sportscholen ook spoedig zullen sluiten. Bij zo’n gek ga je toch niet spotten?

 92. Groentje

  Als deze gast je een racist noemt dan mag je dat als compliment beschouwen.

 93. Herman

  Arie Boomsma is een fenomeen dat zichzelf heeft uitgevonden. Het moet hem – neem ik toch aan – moeite hebben gekost de gezonde denkwijze te verruilen voor politiek correct masochisme. Maar het is ‘m gelukt. Hij heeft zich hiermee geplaatst tussen alle andere deugwezens die diezelfde omkering van denken hebben doorgemaakt.

  Het levert ook wat op. Sneue deugneuzen krijgen tegenwoordig in Nederland dingen voor elkaar waar gewoon denkende mensen nooit aan toe zullen komen. Dus slim is het wel, maar het blijft zum kotzen.

 94. Guttegut

  Nou ben ik volgens Arie Boomsma een tokkie omdat ik VI kijk. OK, dan parkeer ik mijn Tesla wel niet meer bij mijn vrijstaande villa in Wassenaar. LUL!!!

 95. anoniem

  Dan is het jammer dat meneer Derksen het de slechtste uitzending ooit vond…

 96. Denken we even na?

  Arie Boomsma is echt niet de enige die eerst adverteerders gaat bellen en mischien daarna een keertje gaat kijken waar het werkelijk over ging. Goed dat’ie nu z’n keutel intrekt maar daarmee zijn we er nog niet, en de schade die hij gedaan heeft is ook nog niet hersteld.

  Alleen al het kale feit dat je het in je hoofd haalt om “de ander” zoveel mogelijk de mond te snoeren zou in onze westerse maatschappij al alarmbellen in je eigen hoofd moeten laten afgaan. Luid genoeg dat horen en zien je vergaat.

  Je hoeft het niet met iedereen eens te zijn. Sterker, je wordt geacht ertegen te kunnen dat niet iedereen het met jou eens is. Waarom is anderen hun broodwinning proberen te derven omdat ze iets zeggen dat je op het eerste gezicht niet aanstaat ook maar enigszins redelijk?

  Het is wat “BLM”-de-beweging met graagte en veelvuldig doet en precies daarom zijn _de beweging_ en hun methoden te verwerpen als niet passend in een westerse, verlichte, maatschappij.

  Ik denk dat Arie Boomsma zich op z’n knietjes moet verontschuldigen bij Derksen. Om z’n makkelijke labelen met “racist” en z’n adverteerdersbelgedrag, niet om z’n mening, wel te verstaan.

 97. Henk

  Elke keer maar weer het vuurtje opstoken. Terwijl er zo veel andere dingen spelen.

 98. Ik arie ben jij

  Arie ik heb een strop voor je kan je aan de kerktoren hangen

 99. Efidan

  Arie is een gruwelijke engerd met zijn neerbuigende gepraat en gereformeerde glimlach. Hij heeft een veel jongere vrouw daar kan hij fijn over bazen en neerbuigend doen.

 100. Pablo

  Arie Boomsma mobiliseert extreem links, kortom uit het zelfde hout gesneden

 101. Insider

  Jammer, dat de heer Boomsma eerst oordeelt en zich pas daarna vergewist waarover het eigenlijk daadwerkelijk wel of juist niet ging. Ook verwerpelijk dat hij zich geroepen voelt om niettemin met een dergelijke domheid feitelijk ook een prijswinnend programma te veroordelen met zijn misplaatste zedenprekerij. En daarbij dan ook nog een voetbalminnend kijkerspubliek als Tokkies neerzet (zo niet discrimineert en neerbuigend schoffeert) dat groter is dan hij ooit zal bereiken. Wel goed dat hij ten halve maar helaas mogelijk te laat keert. Als de term “Tokkie” al beoogt een definitie te zijn van een bepaald (laten we zeggen benedengemiddeld) niveau van intellect resp. uiterlijk, dan vraag ik me af hoe ver de heer Boomsma met zoveel domheid resp. de kleurplaten op zijn vel onder dat niveau van een Tokkie verkeert.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.