Arie krijgt veel haatreacties na bashen VI: ‘NSB’er!’

Geplaatst op di 23 jun 2020 om 8:35

Arie Boomsma krijgt veel haatreacties over zich heen nu hij actief probeert om het programma Veronica Inside van de buis te krijgen. Dat laat de presentator weten op Instagram. Arie deelt met zijn volgers een aantal van de haatreacties die hij krijgt en de reacties die hij daarop heeft gegeven. Veel mensen zijn boos dat Arie adverteerders onder druk heeft gezet om hun reclames rondom VI terug te trekken, zodat de financiering onder de voetbaltalkshow wegvalt. Een NSB’er, noemen ze hem.

Er zijn veel haatreacties over Arie heen gekomen en die deelt hij op zijn Instagram-kanaal. Hij laat ook zien hoe hij erop heeft gereageerd. Een bloemlezing:

Arie zit vanavond met een harde plasser voor de tv want meneertje heeft lekker NSB’er kunnen spelen.

Hoi Wes, dank voor je bericht. Ik ben 46, joh. Als ik een harde plasser heb, zorg ik dat ik hem niet achter de tv verkwansel. Maar ontopic, ik vind het zo geestig dat jou de ironie ontgaat in het gebruik van die term ‘NSB’er’ in een discussie over een wit, rechts deel van de samenleving dat een minderheid weg wil hebben.”

Wat een vuile vieze matennaaier ben jij gadverdamme. Racisme is niet oké, maar dit is geen racisme, dit i lachen om een grapje. Echt een smerige aanstellerige op aandacht geilende kankerhomo.

Hoi Bryan, dank voor je eloquent geformuleerde comment. Ik zou vuile en vieze niet in dezelfde zin gebruiken. Vooral omdat je later in je tekst ook nog een keer het woord ‘smerige’ aanhaalt. Ze betekenen alledrie hetzelfde. Maar nu even ontopic; je profiel is afgeschermd dus ik weet niet of jij dat bent op je profielfoto. Maar stel dat je inderdaad een wit jongetje bent, dan kun je eigenlijk niet bepalen dat zo’n grap geen racisme is. Jij en ik zijn niet het mikpunt, snap je?

Hoeveel deugpunten krijgt Arie hiervoor?

Ho, je vergeet te switchen naar je afgeschermde profiel. Nu heb je per ongeluk vanuit je werkprofiel gereageerd. Wil je dat ik hem verwijder? Maar even over ‘deugen’. Is het tegenovergestelde daarvan dan ook een deugniet? Dat lijkt me zo grappig. En dat jullie elkaar dan ook zo noemen op het fascistisch vakantieforum online. Gaat dat zo?

Arie je moet even lekker van 20 brieven zijn we te minsten van je nichten geluk vuil links kut kind val dood.

Hoi John Wijfje, dank voor je bericht. Ik weet niet precies wat ‘van 20 brieven moeten’ betekent, maar die vorlijke opsomming waarmee je dit episteltje eindigt belooft niet veel goeds. Maar nu iets anders; is Wijfje echt je achternaam? Wat een schitterende combinatie joh, een voornaam als een westernacteur en dan zo’n zachte achternaam. Fantastisch!

Arie, je moeder is een hoer. Je bader een hoerenloper en dus jij een hoerenzoon.

Hoi Martijn, je profiel is per ongeluk nog afgeschermd, ik kan het dus niet bevestigen maar ik vermoed dat mijn moeder en jij elkaar niet kennen. Ze smokkelde bijbels naar het Oostblok. Maar verder heeft ze in haar leven weinig dingen gedaan die je met prostitutie kunt verwarren. Ik denk dat je de verkeerde Arie Boomsma hebt. Mijn moeder is zo lief, joh. Ze zou jou zelfs na je kinderachtige comment nog voorlezen en liefkozend over je gelkopje aaien.”

Arie is te veel in zijn Arie geneukt door de doominee en pastoor overduidelijk.

Technisch gezien kan een kerkganger maar door één van die twee geneukt worden. Bij protestanten is het dan de dominee, bij katholieken de pastoor. Maar door beide zou wel heel onfortuinlijk zijn, en niet zo waarschijnlijk. Zelfs niet voor iemand die eerst voor de EO werkte en daarna voor de KRO.”

Foto: SBS, Reinier Bergsma
82 Reacties op “Arie krijgt veel haatreacties na bashen VI: ‘NSB’er!’”


 1. rooie Rinus

  Arie moet ook z’n sportschool verkopen he, wat dat betreft is er geen verschil met de VI heren. Verder volstrekt niet relevant.

 2. Rogier

  Kon je verwachten.

  Ik haat klagende BN’ers

 3. Dries Roel Vink

  Hoe meer kritiek op die deugrat van een Boomsma hoe liever ik het zie! Nu nog een boycot van Arie’s gym en we kunnen weer rustig slapen!

 4. Niels777

  Leuk hij pakt een aantal reacties van gekkies er tussenuit. Hij had gewoon aangifte moeten doen als het racisme was, dan had hij gewoon gelijk kunnen krijgen als dat zo was. Dit is gewoon diep triest laf gedrag, heel veel mensen genieten van VI als dat door hem van de buis zou gaan heb je heel wat op je geweten.

 5. Niels777

  Tevens pakt hij het hele programma aan, en komen er hierdoor wellicht veel mensen op straat te staan. Nogal asociaal dus in de Corona tijd. Terwijl het hem dus om Johan gaat.

 6. Coen

  Geestig hoe je reageert Arie. Daar ben je volgens mij even voor gaan zitten. Of niet? In beide gevallen ben ik jaloers op je schrijfstijl. Het getuigt van zelfspot, creativiteit, humor met een beetje ingehouden woede als belangrijkste motor. Dat laatste is mijn eigen projectie.

 7. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Arie deugt niet, probeert zijn op een dood spoor belande carrière te reanimeren door zich in de telefoonklapper van de linkse talkshowredacties te likken.

 8. Gerda

  Arie Boomsma wordt niet meer vereerd, dus hij moest wat bedenken om in the picture te komen..Je wordt oud en aftands Arie

 9. maatje te groot

  Deze griezel moet men gewoon doodzwijgen. Hij voelt helemaal niet mee met de zwarte mensen. Hij zit ondanks zijn ‘Gristelijke’ achtergrond vol haat en rancune omdat Derksen hem regelmatig en terecht op zijn nummer heeft gezet.

 10. Wijze van Zion

  Had boomsa 2000 jaar geleden geleefd, was hij met een gesel de tempel uitgejaagd.
  Nu geeft men hem op een andere manier wat voor ’n draaikonterige farizeeër hij is…..

 11. Arnold

  Geniaal hoe Arie dat achterlijke aso volk dat de eigen taal niet beheerst met humor op de plek zet. Tijd dat we domme aso’s verplicht laten integreren en met een taalcursus opzadelen die ze zelf moeten dokken. Oh en jeugdzorg erop als ze kinderen hebben.

 12. Bernard

  Minder, minder domme scheldende asocialen. Iets met paf.

 13. Lachgas

  1.7 milj kijkers, wat zullen de adverteerders spijt hebben!

 14. StefanV

  Arie hoort zichzelf heel graag praten en vindt zichzelf heel belangrijk. Helaas voor hem: adverteerders zijn daar waar de doelgroep is. Ze willen namelijk geld verdienen. Ze zullen straks gretig adverteren rondom de WK-wedstrijden in Qatar en ze blijven dat ook doen rondom Veronica Inside.

 15. Shirley

  Attentie iedereen. Tik ‘Vi Arie Boomsma’ in op youtube en zie waarom hij wraak wilde nemen op VI. Hij geeft niks om racisme net als hij niks om jonge homo’s geeft.
  Ik kende 1 jongen die meedeed die zei dat Arie buiten de camera’s om koud en arrogant was en na de aflevering nooit meer iets heeft laten horen.

  De man met een kruis als oorbel die zijn kinderen gebruikt voor social media om likes te krijgen.

  Arie Boomsma die geen programma meer heeft en altijd maar vecht om in de picture te blijven.

 16. De Heer

  Dus hij vind zijn eigen reacties sterk en herhaalt ze? Haha wat een narcist.

 17. Eva J

  Beste (schijn)heilige Arie,

  heb je ook al gereageerd op het WK in Qatar?

  Zo jammer, dat alle gelovigen zichzelf superieur vinden t.o.v. de weldenkende niet-gelovigen.

 18. Roos

  Goh, Arie Boomsma bedreigd.
  Is dat nou eigenlijk wel of geen discriminatie ?

 19. Snorlax

  Het lijkt me nogal ver gezocht dat adverteerders stoppen omdat Arie Boomsma dat wilt. Hij heeft daar echt geen invloed op.

 20. Sloopkogel

  Zozo, ‘als je een wit jongetje bent kun je niet bepalen of een grap racisme is’.

  Voor iemand die zijn eigen geestigheid en denkvermogen zo hoog aanslaat is dit een wel heel curieuze opvatting, met vergaande consequenties.

 21. David

  Denk eigenlijk dat Arie zijn actie juist averechts heeft gewerkt

 22. B

  Arie vanavond in M , mag Margriet weer even roepen dat het helder is allemaal.

 23. Curryworst

  Arie wil aandacht, Arie krijgt aandacht, Arie is blij.

 24. NL

  Weet je jullie witte mensen het is jaar en dag zo dat jullie je aangevallen voelen als jullie een opmerking maken hatelijk, vernederend naar mensen toe die jullie als minderheden beschouwen om achteraf te zeggen nee maar zo is het niet bedoeld hoor jullie moeten niet zo negatief denken ,om het zo om te draaien als jij een probleem veroorzaakt.

 25. Jannes van Loon

  Wat mij gisteren ook opviel Arie schoof nergens aan niet op 1 en of 2 niet bij 4 toch maar thuis gebleven.

 26. scott_0

  Arie krijgt s.w.s haatreacties van mij. Arie, stop eens met ademen. Zo.

 27. critikast

  Arie: waar bemoei jij je eigenlijk mee? Waarom voel je je geroepen om een rol te spelen in dit hele verhaal? Wat is je motief om bedrijven te gaan bellen? Dacht je nu echt dat jij John de Mol hier pijn mee doet? Straks, als je moet gaan solliciteren bij John maak je nu natuurlijk geen schijn van kans meer. En dat heeft niets met racisme te maken! Je bent een hypocriet figuur, die blijkbaar veel tijd heeft om je met zaken te bemoeien die je niks aan gaan !

 28. NL

  Jij zegt dat mijn reactie dubbel is ik zie de eerste ok niet ,wil je het niet plaatsen 👍

 29. NL

  Sorry !!! Het duurde voordat het geplaatst werd sorry!!!!

 30. Willie

  Ik kreeg meer de indruk dat Arie VI haat.
  Maar waarom krijgt dit figuur zoveel aandacht .

 31. Napoleon

  Ik zie het niet op zijn insta.

 32. Napoleon

  Hij werd genegeerd in VI dus zoekt weer aandacht.

 33. Apfelflapf

  Ik stel voor dat Boomsma en de halve bevolking zich maar aansluit bij de Vereniging van Zure Zeikerds om aldaar hun persoonlijke problemen op te lossen .

 34. Robson

  Ach gut Arie ,moet ff weer in de belangstelling staan , iedereen is over het algemeen positief op vi gisteren , en dat is tegen het zere been van Arie , want zijn persoonlijke vete , onder de mum van racisme ebt weg en dat kan natuurlijk niet . Stumper eerste klas is het

 35. Bep

  Ik hoop dat Arie heel gauw failliet gaat en z’N enorme boerderij in Abcoude niet meer kan betalen, dat gun ik hem nu echt.

  Altijd al zo’n hypocriet gevonden, dit was de druppel.

 36. Bep

  En nooit meer op tv.

 37. maatje te groot

  Weet je NL ik ben geen witte man Ik ben een blanke man!!. Ga buiten knikkeren in plaats van ons lastig te vallen met je domme praatjes.

 38. Ariër Boomsma

  Iek snap jullie reacties niet.

  Het einzige, dat ik wil, is dat Herr Derksen geruimd wordt.

 39. Bout v D.

  Arie neemt alles wel heel erg serieus. Zou hij überhaupt ooit wel eens lachen?

 40. Barco Morsato

  Arie, in je eerste tegenreactie zet je dat je 46 bent..
  Gedraag je er dan ook naar…

  Dit zo op sociale media zetten is een sneue manier van aandacht vragen en bijzonder kinderachtig…

 41. Chelsey

  Wannabe Jezus is zelfs door zijn eigen EO aanhang destijds al aan het kruis genageld, die zullen het toen ál geweten hebben lijkt mij. Bij gebrek aan voldoende aandacht voor zijn ijdele egootje is deze witte haat baardaap nu ook weer fanatiek anti-christelijke acties aan het voeren binnen het Nederlandse medialandschap. Arie B. laat nu voor de tweede keer overduidelijk zien dat hij eigenlijk niet veel meer is dan een achterlijke reli-idioot, nepper dan nep, een gevalletje Beau 2.0 dus. Beste wannabe, VI op 8 zal gewoon blijven bestaan en het programma zal vaker maatschappelijke trends en thema’s gaan behandelen en zal die dus zoals altijd al niet uit de weg gaan! De kijkcijfers van dit programma zullen alleen maar gaan toenemen! Arie kan doen en laten wat hij wil, een heropstanding à la Jezus kan deze valse Antichrist wel vergeten. Zijn vieze vuile afgetrainde lichaam zal namelijk als straf voor altijd aan het kruis van de EO blijven hangen!

 42. Carrie

  Grappig dat Arie zich zo presenteert als zuivere moraalridder. Terwijl hij bijvoorbeeld voor zijn sportschool het liefst hele goedkope (of gratis) krachten ronselt om zijn pr te doen. Vervelende vent.

 43. DeBaron

  VI van de buis alleen maar om van die zieke geest van Genee af te zijn, zielige klootzak.

 44. Bart

  Arie wil gewoon aandacht want wordt nergens meer aangenomen of voor gevraagd.
  Kijk heeft zelfs tijd om alle commentaren te beantwoorden. Wat zielig figuur!

 45. Ronnie

  Tja, dat kun je verwachten als je als BN-er gaat bepalen dat een programma van de buis gehaald moet worden ivm foute grapjes en meningen die niet de jouwe zijn. Het grootste deel van de bevolking ziet heus wel in dat Derksen het allemaal niet verkeerd bedoeld, want die man is geen racist, maar hooguit onbeholpen in zijn verwoordingen. Mensen als Boomsma zijn veel gevaarlijker, want die scheren alle rechts stemmende mensen over 1 kam als racisten. Heel eng.

 46. Idefix

  ”Maar stel dat je inderdaad een wit jongetje bent, dan kun je eigenlijk niet bepalen dat zo’n grap geen racisme is”

  Dat hij het getypt krijgt zeg, racisme is universeel en heeft gewoon een definitie.

  En iemand die alleen ”Hoeveel deugpunten krijgt Arie hiervoor?” vraagt, krijgt gelijk een verkapte bedreiging naar zijn hoofd geslingerd en wordt indirect fascist genoemd.

  Arie had weer makkelijk kunnen scoren met alle gekkies op social media, verprutst hij het nog!

 47. Cobweb

  Tja, hoe zou dat nou toch kunnen?

 48. Joop

  Wat een zeikwijf.

 49. William Raaf

  In een oorlog weet je zeker dat je binnen twee seconden verklikt ben door de schijnheilige verklikker Quisling Boosma. Wat een eng, griezelig en vies mannetje. Kijk hem eens deugen. De charlatan. De Judas iskariot van nederland.

 50. Zalmneusje

  Dat je trots je eigen reacties toont; Zo van: kijk mij eens gevat zijn. Nou Arie, je bent niet gevat en hebt ook geen humor.

 51. Solidarikots

  Kunnen we voor 1 keer niet kerst en Pasen omwisselen en Jezus 2.0 bij kerst al aan het kruis doen?

 52. Jeffie

  Heeeeerlijk hoe jullie hier Arie Boomsma proberen aan te pakken! Maaar weet je , diep in jullie tere zieltjes weten jullie dat hij har(d)tstikke gelijk heeft.
  Arie je hebt humor en power!!! Ga vooral zo door…..

 53. Vonzipper

  Arie is en blijft een NSB’er net als vele anderen trouwens.

 54. Blinde Herdershond

  Wat zal God nou van de acties van Arie vinden? Johan is (in de wereld van Arie) immers ook een kind van God. En als Kaïn’s moord op zijn bloedeigen broer al vergeven werd door de grote vader, dan zal hij ook wel niet zo’n probleem maken van het grapje van Johan. De acties van Arie daarentegen … Ik zou maar een keer extra bidden Arie!

 55. Chelsey

  Zoveel daadkracht heeft die witte haat baardaap nou ook niet. Die over ijdele opgepompte Arie Superbia durft niet eens uit de kast te komen in een Land als Nederland? Wannabe Jezus zou daarmee natuurlijk van zijn voetstukje gaan vallen aangezien hij als nep Christen daarmee een hoofdzonde zou begaan. Typisch gevalletje van een minderwaardigheidscomplexje die hij door zogenaamde nobele acties voor “achtergestelde zwartjes” probeert te onderdrukken. Aandachtsgeil tot en met deze reli-idioot. Weg ermee en snel een beetje!

 56. Je nicht!

  Het zal Arie ook weer niet zijn die het racistische “wit” gebruikt.

 57. Arie lult zichzelf klem

  “Maar stel dat je inderdaad een wit jongetje bent, dan kun je eigenlijk niet bepalen dat zo’n grap geen racisme is.”

  Hier zegt Arie dus indirect dat hij zelf evenmin kan bepalen dat de grap WEL racisme is. Desondanks roept hij wel op tot een boycot OMDAT hij de grap racistisch vindt.

  Wat een waus.

 58. Hatsevlats

  Wie de bal kaatst Arie beetje sneu van je om je nu huil bnr te spelen

 59. Leo knots

  Geen aandacht schenken aan Arie. Zijn sportscholen zijn spoedig falliet dat is eigenlijk het enige nieuws over Arie

 60. Ik

  Arie. Wie denkt hij wel niet dat hij is. Had hem al jaren niet meer gehoord of gezien. Ik zapp weg als meneer arrogantie op tv komt. Wat een kwal. Ik zie het wootd NSB vallen. Nou Arie. Wat om over na te denken en lekker je mondje te houden voortaan en nergens die kop meer op tv te tonen. Hoef ik niet meer weg te zappen. Hahahahahahaha

 61. Ik

  Arie. Wie denkt hij wel niet dat hij is. Had hem al jaren niet meer gehoord of gezien. Ik zapp weg als meneer arrogantie op tv komt. Wat een kwal. Ik zie het wootd NSB vallen. Nou Arie. Wat om over na te denken en lekker je mondje te houden voortaan en nergens die kop meer op tv te tonen. Hoef ik niet meer weg te zappen. Haha

 62. Vrolijk rechts

  Wat mij het meest verbaasd is het feit dat ik al die “bekende Nederlanders
  nooit heb gehoord toen de LBTHG community belachelijk werdt gemaakt.
  Dat deze groep door niet witte (blank schijnt niet meer te mogen)wordt aangevallen en mishandeld mag dus wel?
  Niemand maar dan ook niemand hoort gediscrimineerd te worden.
  Ik hoop oprecht dat BNers en adverteerders daar ook aan denken.

 63. John

  Hij moet iets doen om in de belangstelling te staan eng mannetje

 64. Witte de With

  Een paar tokkies die de Nederlandse taal nauwelijks machtig zijn wegzetten als een paar tokkies die de Nederlandse taal nauwelijks machtig zijn. Dapper hoor, Arie. Het laat voor de zoveelste keer zien dat scoren je enige échte drijfveer is. En het is een beproefde linkse methode: een paar zwakke reacties van tegenstanders uitlichten om zo te laten zien: kijk eens, hoe dom ze zijn, onze opponenten.

 65. William Raaf

  Was Arie een paar jaar eerder geboren dan zou hij de eerste zijn geweest die Jesus aan het kruis zou nagelen. Hij heeft iig. naar zijn woorden geluisterd. Judas Iskariot springs to mind.

 66. Albert

  Johan moet blijven
  Arie oprotten en rest van de zeurende bns weg ermee

 67. ikweethetbeter

  Arie denkt dat hij Jezus is ,ik hoop dat hij voorlopig niet op TV komt !

 68. Ton

  Achterbakse laffe hondenstreken zijn dit. Maar wat verwacht je anders van dit mannetje.

 69. H.Arts

  Een niet relevant bericht , van een niet relevant persoon. Ook mijn mening is niet relevant, maar ik hoef niet perse te scoren over andermans onschuldige rug. Arie mag ook zeggen wat hij wil, en doen wat hij wil. Ik hoop oprecht dat die man ook nog verstandige dingen doet, want hij is ook verantwoordelijk voor de opvoeding van een aantal kinderen. Hopelijk kapt hij die niet af als die een eigen mening gaan ontwikkelen, die niet strookt met de ‘ goede’ smaak van Arie

 70. Peerke

  Gewoon de producten boycotten van de adverteerders. Krijgen ze een koekje van eigen deeg.

 71. arjan

  Hij ziet er uit als Jezus maar is het zeker niet want toen was homofolie verboden.

 72. mcp

  Boycot Arie Boomsma en haar vriendjes.

 73. Carla van exel

  Waar zijn wij toch allemaal mee bezig in ons land altijd gastvrij wat kunnen mensen toch hard zijn en dat allemaal om een grapje een verkeerde maar wie doet er nou niet eens een keer iets verkeerd nou ik kan niemand erg ik wordt hier zo verdrietig van gelukig heb ik diertjes des te beter je de mens leert kennen des te meer je van dieren gaat houden en racisme stopt nooit dik dun ander huidskleur arm rijk iedereen wordt wel eens gediscrimineerd laat elkaar in de waarde het leven is al kort genoeg maak het elkaar niet zo moeilijk liefs Carla ik ben blank maar dik en al zovaak gediscrimineerd

 74. Bart

  @jeffie Wat ben je toch dom!

 75. Ernst Casimir van Nassau-Dietz

  @ Carla van exel
  Het internet blijft boeien. Ben jij een soort “Kouwes” die met rebelse en dichterlijke vrijheid tegen het keurslijf van de taalregels trapt, of ben je zwakbegaafd en heb je écht geen notie van interpunctie en grammatica?

 76. Louise

  Het is allemaal zo schijnheilig van gekleurde personen, natuurlijk is het erg als ze met rasisme te maken krijgen.
  Maar hebben zij nog nooit blanke mensen uitgescholden voor bv schele, dikke etc
  Nu doet het voorkomen of blanke alleen maar slecht zijn en donkere mensen zo heilig zijn
  Ook donkere kinderen kunnen onderling gemeen zijn tegen blanke kinderen, maar daar mogen wij niets van zeggen……

 77. M.

  Louise
  di 23 jun 2020 om 17:03

  Louise zal ik mijn zwarte slang eens in je zure geultje steken?
  #zwartepikisracisme

 78. M. De echte!

  *** FAKE ALARM ***

  M.
  di 23 jun 2020 om 17:06
  Louise
  di 23 jun 2020 om 17:03

  Dit is FAKE.

 79. BRAAK

  Boomsma is gewoon een stuk tuig die ik graag op mijn manier wil terechtwijzen.

 80. Teuntje

  Arie is een NSBer

 81. Helena

  Arie Boomsma mensen met verstand reageren hier niet op.
  Die doen dat ofwel uit emotie die zij dit zelf toestaan of omdat zij zij een narcist zijn .
  Want Arie narcisten geven altijd een ander de schuld ook al hebben zij god en alle mensen verraden.
  Hen treft geen enkele blaam.
  Zij verschuilen zich zels onder god!
  Maar kunnen hier niets aandoen dat is de neurotische afwijking!!

 82. Victor Huizinga

  Het fukkerige is dat als ik Arie bij de Albert Heijn op ’t Museumplein zou tegenkomen ik een heel fijn en prettig gesprek met hem zou hebben. Prettig gezelschap. Dat voel ik nou al. Terwijl ik online hem het liefst op de brandstapel zou gooien. Nee wacht. Wel op de brandstapel maar niet burnen beyond recognision. Hij mag derdegraads verbrandingen krijgen aan z’n voetjes en dan een emmer water over die takkebos. Dat ie net als die vermoeiende tattoo’s van hem een eeuwige reminder op z’n body krijgt. “En nou, nooit meer doen, Arie. Arie stout geweest! Arie foei!”

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.