Uitgekotst na VI-rel: ‘Arie Boomsma ziekte van deze tijd’

Geplaatst op wo 24 jun 2020 om 14:35

Marcel van Roosmalen heeft de gevoelens die veel mensen over Arie Boomsma hebben kundig onder woorden gebracht in een snoeiharde column op NPO Radio 1. Hij vindt dat de tv-persoonlijkheid met zijn wijzende vingertje de ziekte van deze tijd is. Marcel vindt het, net als een aantal andere BN’ers, vrij verwerpelijk hoe gretig Arie was met zijn actie voor een adverteerdersboycot van Veronica Inside. De columnist maakt er geen geheim van dat hij doodmoe wordt van de ‘correcte’ Arie.

Het lijkt wel of Arie denkt dat hij de rest van Nederland moet onderwijzen, aldus Marcel. “Ik kan zelf niet nadenken en daarom is het fijn dat er mensen zijn die zich boven mij stellen en het pad aangeven waarover ik moet lopen. De grens tussen goed en kwaad wordt in dit land bewaakt door Anouk, Arie Boomsma en Glennis Grace, die opriepen tot een advertentieboycot van het programma Veronica Inside.”

‘Je moet jezelf toch afvragen of dit nu de groep is waar je bij wil horen’, sprak Arie. “Het is het hele denken samengevat: je moet kiezen voor de goede groep en ik ga je ongevraagd een handje helpen. Ik weet niet wanneer bij Arie het besef is ingedaald dat hij meer is dan gewone mensen en dat hij namens groepen denkt te moeten spreken, maar hij is er in elk geval zelf van overtuigd dat hij een voorbeeldfunctie heeft.”

Wat een geweldenaar is het toch, zegt Marcel cynisch. “Hij is het licht in de duisternis, de kaars in de grot, de vlinder op de bloem, de honing op ons brood. Arie Boomsma gaat over goed en fout.”

Arie is volgens hem vooral een hypocriet. “Veronica Inside hoefde van hem niet van televisie, maar hij deed wel zijn best om het programma acuut om zeep te helpen. ‘Adverteer daar niet.’ Wat hij eigenlijk zei was: ‘Stenig hen.’ En hij begon zelf meteen als een gek te gooien.”

En dan: “Arie Boomsma is de ziekte van deze tijd. Hij is het hoofd van de gedachtepolitie. Hij wil ons behoeden en bevoogden. Vergelijk het met voetbal: Arie Boomsma denkt dat het spel zich alleen op het middenveld afspeelt en denkt dat de flankspelers overbodig zijn. Hij wil wel discussiëren, maar dan wel graag met mensen die er hetzelfde over denken. Hij denkt dat we te stom zijn om zelf te kunnen oordelen over het niveau en de grappen.”

Andere BN’ers

Er zijn veel meer BN’ers die zich gestoord hebben aan de actie van Arie om de financiering onder VI vandaan te halen. “Die adverteerders wegsturen is op zich al een heel kwalijke zaak dat mensen daartoe oproepen“, zei Beau van Erven Dorens.

Rechtbankverslaggeefster Saskia Belleman: “Het is niet altijd mijn humor, maar zo’n actie om adverteerders zich terug te laten trekken… De volgende keer gaan adverteerders andere eisen stellen. Van: als je geen aandacht besteedt aan mijn ding of aan een bepaald onderwerp…

MAX-baas Jan Slagter: “De boycot van adverteerders onder leiding van Arie Boomsma… Ik vind het heel hypocriet dat al die adverteerders pas ná de ophef met ronkende verklaringen kwamen, maar daags na de uitspraken had je ze niet gehoord. Dat vind ik heel hypocriet.

Inmiddels heeft Arie Boomsma laten weten dat VI van hem tóch niet van de buis hoeft. Telegraaf-presentator Pim Sedee daarop: “Misschien, Arie Boomsma, had je dat kunnen bedenken voordat je adverteerders opriep Veronica Inside te boycotten.

De column van Marcel:

Foto: NPO
97 Reacties op “Uitgekotst na VI-rel: ‘Arie Boomsma ziekte van deze tijd’”


 1. johan

  Geheel eens met van Roosmalen.

 2. ZeerNetteDame

  Het is nep christen Boomsma naar het hoofd gestegen. Dat krijg je als je van al die soppende tokkie-vrouwen die naaktfoto’s naar hem blijven sturen en blijven roepen dat hij het heetste is waar zij zich in tijden op hebben gevingerd.

 3. Siep

  Wat is nou het probleem, dat Arie wijst op wat fout is en je dat eigenlijk wel weet maar het niet onder je neus gewreven wil krijgen?
  Doet het zoveel pijn dat je naar alle waarschijnlijkheid inderdaad inferieur bent aan Arie?
  Zijn we het eens dat racisme fout is of zijn we zo ver dat in dat opzicht ‘deugen’ ook al niet meer goed?

 4. Minder of Mirjam

  Hear hear! Weg met Arie B.

  Ga maar lekker terug naar de Middeleeuwen (beter bekend als het omroepgebouw van de EO)

 5. Poes

  Had Arie geen vaderschapsverlof. Houd je daar lekker mee bezig. Of ga het gras maaien.

 6. Brekend

  Wilfred Genee stopt met presentatie Veronica Inside. Helene Hendriks volgt hem op, Johan en Rene blijven. Wordt vervolgd.

 7. Rutger

  Spijker op z’n kop! Top!

 8. CrazyP

  Marcel schiet altijd raak met de pen.

 9. robb

  Ik ben het met hem eens maar ook Arie mag zeggen wat hij wil , als je iemand wil aan pakken pak dan bv Albert Hein aan die er blind in mee gaan .

 10. Arend

  Nou beter had hij het niet kunnen verwoorden.

 11. Arie op Safari

  Helemaal met Marcel eens..

  Heb het al eens eerder gezegd maar nu maar weer eens;
  Het is verbazingwekkend dat de linkse meute massaal dingen mag roepen, om het vervolgens weer terug te nemen; de woord kunstenaar, Jandino, schimmel mannetje en neppe Jezus.. allemaal de mensen opstoken en verdeling creëren.. om vervolgens te roepen; maar zo heb ik het niet bedoeld.. Eng clubje van mensen..

 12. Mr. Theo

  Had deze prachtige column van Marcel, dit keer over de zich weer eens zelf benoemde goeroe Arie B., al voorbij zien komen op YouTube, het platform waar je moeten wezen voor als je je ergert aan de Nederlandse TV en media en echte duiding zoekt.

 13. Martosaurus

  Arie Boomsma, dat is de man die buiten sporten heel gezond vond, tot het moment dat hij een sportschool had. Nu moet ineens tijdens de coronacrisis de spotscholen weer open, want binnen sporten is heel belangrijk en goed tegen Corona aldus Arie. En Arie weet alles beter omdat hij zich met één arm kan opdrukken.

 14. By the way

  Zo. Wie volgt?

 15. Etienne

  Als Arie Boomsma in 2020 nog met een kruis in zijn oor loopt dan ben je religieus gehandicapped. Zelf nadenken ?? Hij zeker niet.

 16. M.

  Hou op met pesten richting Arie Boomsma en Wilfred Genee! Zij zijn twee helden, de stem van het volk. Gooi liever Gijp en Derksen eruit. Twee aartsviezerikken, bah!
  Uh, bluh…

  #VeronicaOffside

 17. Deep throat

  Robb@ Inderdaad. Albert Heijn die medewerkers leert etnisch te profileren, die weigert tabak uit de schappen te halen, die als Ahold de grootste alcoholverkoper is van Nederland. Het is de grootste hypocriete multinational van Europa.

 18. snuifje

  Heel goed. Arie, wat een droeftoeter.

 19. Witte de With

  @Siep
  Het bellen van adverteerders (ooit salonfähig gemaakt door Rosanne Hertzberger) is fouter dan fout. Het maakt discussie overbodig / onmogelijk en het verdeelt de wereld zwart/wit in een goed en een fout kamp. Door adverteerders te bellen wordt niet alleen de “foute” mening verboden, het wordt de “tegenstander” simpelweg onmogelijk gemaakt zich te uiten. Het gesprek is de basis van onze beschaving. Adverteerders bellen is een doodlopende weg richting een dictatuur.

 20. Pauline

  Arie Boomsma, wat ben JIJ een walgelijke farizeeër in het kwadraat !
  Ik hoop dat jouw sportscholen massaal geboycot gaan worden !
  Jij walgelijk misbaksel !

 21. Deep throat

  Boomsma en al die NPO-omroepen denken dat gekleurdere mensen allemaal zielepietjes zijn en alleen blanken racisten kunnen zijn.
  Dit zijn hele enge en zeer racistische gedachten.

 22. dennis

  Christenen, zijn geen prettig volk om mee te leven, denken alleen maar aan zichzelf. Ze leven in een eigen gemaakt wereldje, oordelen over een ander heel snel, lekker makkelijk zo.

 23. azijnzeiker

  wie denken wij dat mocht het programma blijven Genee opvolgen om in voetbaltermen te blijven ik zal een voorzet geven, ik denk Kees Jansma waarom dan, hij kent de 2 zeer goed de gasten ook eventuele nieuwe gasten, waarom zou hij het niet worden, hij zit er niet op te wachten Jansma is te oud om het te doen, want het zal gaan om meerdere jaren, nu jullie wie denken jullie motiveer beide kanten, moet ik hier aan mee doen?, nee hoor ik ben alleen benieuwd.

 24. Dennis

  Arie boycotten en de muziek van Glennis en Anouk!

 25. ropart

  de rock hudson van nederland!

 26. Flauwe Kul

  Tsja,
  er zit niets anders op dan Arie zijn natte droom uit te laten komen!

  Zijn grote voorbeeld hing aan het kruis….En dan bedoel ik niet, die tussen je benen Arie;-)

 27. Quint

  Arie Boomsma is een ijdeltuit die meent verschil te kunnen maken. Hij denkt dat hij God is en mensen mag wijzen op goed en kwaad. Dit type mens is zeer gevaarlijk en moet je mijden als een hele enge ziekte. Arie scheer je baard af zodat mensen je lelijke huichelachtige Gristelijke smoel kunnen zien. Verkleed je in december als zwarte piet zodat je vriend Akwasi je op Gristelijke huichelachtige smoel kan trappen. Daar heb ik je niet over gehoord, Gristelijke deuger.

  Laten we Arie Boomsa boycotten hij is van de gedachtenpolitie de kaars in je reet die niet niet wil. Arie je bent een deug sukkel, een droeftoeter. En nee ik ben geen Tokkie, ik ben ook geen racist, ik ben ook geen fascist, ik wel een anti Arie Boomsma fan, want ik voel diepe afkeer naar mensen zoals Arie Boomsma.

 28. JAJIJ

  anouk, 6 kinderen, 5 verschillende mannen. lil kleine heeft gelijk.

 29. Fenna

  Anouk en Glennis die kunnen we niet serieus nemen. Twee oude vrouwen, de een met een roedel kinderen van veel verschillende mannen, de ander met een Paardenbek die altijd moet schreeuwen omdat ze wil laten horen dat ze kan zingen
  Arie Boomsma is god zonder hoofdletter die denkt dat hij voor anderen kan bepalen wat ze we en niet mogen denken.

  Arie je kan de TY FUS krijgen :-) en die twee oude zangeressen ook :-)

 30. M.

  Marcel van Roosmalen de onbewust wit man, zonder enige relativeringsvermogen. Echt zo trieste dat deze types zich zo gedragen, dan ben je over de 60 en nog steeds geen empathie, ontwikkeld. De pijn van anderen boeit hem niet. #groenepieten #regeboogpieten

 31. Michiel

  En geen mens in het rechtse medialandschap die het over de politie optreden in de VS heeft of het racisme in Nederland. Nope, alleen maar hoe erg het wel niet is als oude witte hetero meneren worden gekwetst. Nederland in een notendop. Wegkijken, omdraaien en vooral wijzen hoe slecht anderen wel niet zijn. Bah.

 32. Vonzipper

  Geweldige column weer

 33. maatje te groot

  En M. loopt nog steeds zonder dwangbuis rond zie ik..

 34. Claire

  Marcel van Roosmalen dit is briljant. Dank u wel.

 35. anoniem

  Volgens mij is de grootste ziekte van deze tijd de toenemende onbeschoftheid van een aantal Nederlanders..

 36. M.

  @maatje te groot
  Goed gezien dat het inderdaad niet goed met me gaat. Vannacht stond ik nog in overspannen toestand naakt het verkeer te regelen. Ik denk dat de dosis haloperidol weer omhoog moet…

 37. Piet Pannelap

  Arie B. Hij is God, Jezus en de apostelen in één.

 38. M.

  anoniem
  wo 24 jun 2020 om 15:58

  Zwart piet is niet alleen onbeschoft ook onfatsoenlijk, racistisch, vernederend, die witte mensen achter de zwart geschminkt gezichten met kroes haar en rood liepen, zijn op zijn zachtste gezegd geestelijke niet in orde. Racisme, uitsluiten, verbloemen onder de naam “feestje” ach, ja ja. Gelukkig komt in 2020 een Mandaat tot afschaffing van deze stukje racisme uit onze maatschappij. Er zullen flinke boetes worden gegeven.

 39. Bep

  Arie…. vreselijke man.Boycot die schijnheilige man toch.

 40. Piet Pannelap

  @M.
  De praatp0t van Nederland, gestoken in clownspak en voorzien van vetkuif. De doordeweekse TV-avond verpesten met betweterig het grachtengordel publiek instrueren hoe te denken en wat te vinden… pfff…. vermoeid “vrouw”mens.

 41. M.

  Piet Pannelap
  wo 24 jun 2020 om 16:10

  Riool rat, ik waardeer jou aanval, jij bent tenminste niet racistisch in het commentaar. #groenpieten #regenboogpieten

 42. azijnzeiker

  Marcel van Roosmalen over de 60, ik schoot met mijn stoel naar achteren, de jaren voor Marcel vliegen voorbij, hij is begin 50!, nog lekker jong dus.

 43. M. De echte!

  @M. 16:14

  Dit is de FAKE M.
  Johan Derksen vind ik een geile vent, lekker zo’n druipsnor!
  Uh, bluh…

  #ikhebprofessionelehulpnodig
  #VeronicaOffside

 44. Lies

  Let me get this straight
  – eerst had Halsema het verkeerd gedaan nav de drukbezochte demo
  – toen was Akwasi het haasje met zijn oproep tot geweld
  – Derksen met zijn opmerking over Akwasi
  – de zwartepietendiscussie wordt er met de haren bij gesleept
  – BN-ers met een mening, Anouk, Arie Boomsma met oproep tot boycot VI
  – Wilfred Genee die niet voor zijn collega’s opkomt
  enz enz. Wie haalt morgen het nieuws? Roept u maar.
  Doodmoe word ik er van. Overgewaaide racisme hype uit de USA. Ja heel erg wat er met Floydd is gebeurd maar totaal niet vergelijkbaar met de manier waar op je hier wordt behandeld door de politie. Want daar ging het toch in eerste instantie om?

 45. M.

  M. De echte!
  wo 24 jun 2020 om 16:25

  Sabotage!!! Heel kinderachtige hoor!!!

 46. azijnzeiker

  Ik wilde eerst iets typen wat echt te ver gaat, ik zal het a la Derksen typen, moet M niet eens op genomen worden?. het is een vraag, plus een stevige uithaal in 1, maar zeker geen oordeel, dat komt door het ?.

 47. M.

  azijnzeiker
  wo 24 jun 2020 om 16:24

  Ik had hem veel ouder ingeschatte, hij ziet er er bedroevend uit. Ben jij aan het genieten van het mooie weer?!

 48. Realist

  Etienne 15.5′ geweldige tekst. midden in de roos

 49. david

  Hoezo Judas kus.
  Arie kom nu eindelijk uit de kast?

 50. Roosmalen

  Marcel van Roosmalen is de auteur van vorig jaar verschenen boek: Theo Janssen
  Uitgegeven door Inside!
  Inside wordt geleid door Marieke Derksen (inderdaad de dochter van) en Michel van Egmond (inderdaad de auteur van twee boeken over Gijp die hem en Gijp financieel onafhankelijk hebben gemaakt en bovendien inderdaad voormalig redactielid van VI)
  Bovendien is Marcel soms te gast bij VI en dan vinden al die aanwezige mannen hem heel grappig!

 51. rob1970

  Ok. Genoeg gesproken over de grap van Johan Derksen. Deze had een aanleiding. Akwasi heeft opgeroepen tot geweld. Dat is vele malen ernstiger. En is strafbaar. Johan maakte een grap en die kan je leuk vinden of niet. Maar oproepen tot geweld is nooit een grap. En is strafbaar. Dus vervolgen die gozer. Je hoort niemand er meer over. Dus wordt het tijd om daar nu over te hebben. Maar deze discussie durft niemand waarom niet.? Omdat Akwasi een kleur heeft en je bang bent als witte man of vrouw dat je wordt beschuldigt van racisme. Zover is het inmiddels. Luister het fragment het gaat over iemand anders, maar de opmerking is hetzelfde en niet eens een grap. Adjiedj Bakas over Zwarte Piet bij Radio4. Je weet niet wat je hoort. Waarom valt men over. Johan heen en mag deze man het gewoon zeggen. Als je dit hoort weet je zeker er is racisme alleen niet zoals nu wordt beweerd.

 52. Teuntje

  Marcel is geweldig Arie is een vieze hypocriet

 53. Teuntje

  Gij die zonder zonde is werpe de eerste steen ARIE werpt graag als eerste en domme moederrosser Grace er achter aan

 54. T

  Arie is een prima presentator en Glennis Grace is een prima zangeres. Maar laten ze het daarbij houden.

  Hun eigen bekendheid misbruiken ze nu gewoon om hun eigen mening door te drammen.

 55. MolTalk

  Spot on. In tegenstelling tot VI.

 56. A.M.

  Onze Arie, de uitverkorene, die zal nog spijt krijgen van zijn uitspraken! Heb geen medelijden met die man!

 57. Xavier

  Die twee zangeresjes A en G hoor je nu niet meer, de grotebekkenbrigade zwijgt, er valt niks te scoren.

 58. Dirk

  Arie is bezig met redden wat er nog te redden valt met zijn sportschool.

 59. Anti-racist

  Rob@ Iedereen heeft een kleur. Blanken zijn absoluut nooit wit maar meestal bruin, zeker nu.

 60. Corry Jankbal

  Anouk is een kwaadaardig mens, dat weten we al een hele poos. Arie Boomsma valt mij enorm tegen. Hij gaat prat op zijn geloof. Waarom wil hij dan iemand kapot maken simpelweg omdat diens mening hem niet aanstaat? Hoe kun je als Christen zoiets doen?
  Nu krabbelt die huichelaar alweer terug. Hij lijkt zich het morele geweten van Amsterdam te wanen. Een soort God syndroom wellicht? Ik twijfel aan zijn geestelijk welzijn.
  Misschien moet iemand Arie vertellen dat hij God NIET is.

 61. New Kids

  Arie Boomsma is homofiel , pedofiel en vooral ook imbeciel .

 62. rob1970

  helemaal waar. Maar ik wordt altijd wit genoemd door mijn Surinaamse vrienden. Vind ik trouwens prima. Ik er vaar geen racisme behalve als het om zwarte piet gaat of de discussie over racisme. Niet bij mijn vrienden trouwens . Google maar even naar Adjiedj Bakas juli 2014 radio 4 op youtube en je verbaas je er over wat deze man zegt. Maar niemand die hem beschuldigd heeft van racisme. En een versie verder. En je verbaasd je erover dat niemand daar over valt.

 63. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  De sportschool van Arie loopt net zo goed als de koffietentjes van Cornelis Willem Heuckeroth.

 64. azijnzeiker

  In een periode van bijna 6 jaar ( juli 2014 ) kan veel veranderen, zo wel positief als negatief.

 65. Meneer de Uil 🐦

  Zoals we destijds Pjotr mochten waarderen voor zijn eetbaarheid (want daardoor raken wij die troep voorlopig even kwijt), mogen we -vandaag de dag- Arie B. waarderen voor zijn politieke correctheid. Want daardoor raakt VI zeker niet in de vergetelheid.

  U begrijpt het spel, neem ik aan.

 66. Tino

  Nep christen Arie Boomsma de man die door God naar de aarde is gestuurd om de onderdanen te vertellen dat zij verkeerd leven, Arie Boomsma die zijn eigen bijbel schrijft waarin staat dat hij wel tattoos mag hebben en dat hij wel aan lichaam verheerlijking mag doen, Arie Boomsma is een dorpsgek

 67. Napoleon

  https://youtu.be/JeXNZMz79_U

  Als ik wist dat hier zoveel negers zaten had ik mijn schoen gezet. Aldus Ali op de roast. Hebben we zijn vriendin Arie, Anouk en Glennis toen gehoord?

 68. Ad

  Probleem is niet zozeer de publieksgeile Boomsma, maar de media die hem een podium geven.

 69. Christen

  Zijn eigen bedrijf wil wel graag zzp’ers die voor hem gratis reclameopdrachten maken, onder het mom “want dat staat goed op je cv, noemen we je naam en daardoor krijg je meer opdrachten.” Arie denkt graag groot. Vooral over zichzelf. Nederigheid is ook een optie.

 70. HBaz

  De reïncarnatie van de Here Jezus.

 71. Joppe

  Arie gaat niet sterven voor onze zonden zoals Jezus dat deed. Arie neemt de 30 zilverlingen zoals Judas die nam. Maar Arie krijgt geen berouw zoals Judas dat kreeg.

 72. Joppe

  Arie is ook maatjes met Badr om te deugen. Badr zal wel denken wat een loser is dit maar ik hou em te vriend kan ie mooi damage control doen mocht het nodig zijn ooit.

 73. Gerda

  Die deugdzame Arie vindt dat VI er moet zijn voor de tokkies in dit land..Want Arie discrimineert niet hoor en plaatst mensen zeker niet in hokjes..Die deugdzame man gaat trouwens om 21.00 uur naar beden dan begint het leven van de tokkies pas..en daar wil hij niet toe behoren…

 74. azijnzeiker

  Er is een kans dat de uitzending voor maandag in zijn geheel niet door gaat, ik hou er in ieder geval rekening mee, daar heeft Derksen om gevraagd, en ik steun Derksen.

 75. Patty Brard moet Poepen

  Dit gaat nergens over. Arie Boomsma is een over het paard geklauterde oelewapper die ik met veel plezier in zijn bek kan schijten want meneertje fatsoen heeft de mond vol van wat anderen verkeerd doen maar hijzelf is geen haartje beter dan dat ik denk de kleine huichelende hypocriet.

 76. M. De echte!

  @azijnzeiker

  Ik steun Derksen helemaal niet, wat een walgelijk figuur. VI moet gewoon weg, op Genee na een grote racistische kliek. Maandag de laatste VI ooit. Joepie!

  #VeronicaOffside

 77. M.

  M. De echte!
  wo 24 jun 2020 om 21:38

  Stop met gebruiken van mijn naam.

 78. azijnzeiker

  M beter lezen, mijn bericht van 21:18 kijk eerst mijn beschuldige van verschillende nicknames vervolgens doe je het zelf, om vervolgens het bericht van mij om 21:18 verkeerd te lezen, wij jij en ik mogen elkaar niet, ik kan daar mee leven, maar kom wel met feiten, en niet zo als zo vaak met linkse mensen te scoren in open doel.
  Het laatste stukje van jouw klopt bijna, Genee kan er ook wat van, over scoren gesproken.

 79. Zo zit het

  Het is voor mij als christen duidelijk dat Arie een nep-christen is. Niet dat ik alles van VI leuk vind, Rene mag wel wat minder gvd zeggen, maar deze reden is pure onzin.
  Zo’n slechte grap was het nou ook niet en bovendien zijn die types als Awkwasi gewoon heel irritant. Net zoals die Driest trouwens, wat was die irritant. Dus ik zou oproepen om deze Arie Boomsma te boycotten bij de talkshows. En Glennis moet gewoon net als Anouk gewoon zingen en voor de rest niets.
  Racisme bestaat en moet verdwijnen maar hier in Nederland kun je het niet vergelijken met de USA. In Nederland word je wellicht wel eens ten onrechte aangehouden in de USA ontvang je de kogel en die fout kan niet hersteld worden.
  Dus roep dan om een boycot van de USA en uiteraard een boycot van het WK in 2022 in Quatar, de echte slavenstaat van deze tijd!

 80. M.

  VI is gewoon onkruid. Weghalen en hopen dat het nooit meer terugkomt.

  En wil diegene, die reageert onder mijn naam, ophouden. Het begint nu echt vervelend te worden. Doe iets nuttigs en reageer lekker onder een andere naam!

 81. Harry

  We kunnen het Arie niet euvel duiden

  Hij moet het puur van zijn lichaamstaal hebben…

 82. M. van Roosmalen

  Iedereen hier kan doodvallen.

 83. Xavier

  Een blanke Jezus kan nu ook niet meer, hoe gaat Arie hier op reageren. Priesters en dominees maken ook een vorm van reclame. Gaat ie nu de duivel sponsoren of juist boy(m/v)cotten

 84. Caramba

  Maar wat Marcel zegt geldt ook voor Marcel zelf.
  Vroeger had je nog wel eens een W.L. Brugsma, een Piet Kuiper, een Karel van het Reve, en meer mannen die tot nadenken aanzetten.
  Als ik nu al die Jan Salie columns lees, denk ik steeds, waar ken ik dat van, heb ik dat niet eerder gehoord? Oh ja, dat had ik drie dagen geleden ook zelf al bedacht…

 85. M.

  VI is gewoon geweldig. Weghalen en hopen dat het nooit meer terugkomt werkt niet.

  En wil diegene, die reageert onder mijn naam, doorgaan. Het begint nu echt leuk te worden.

 86. Flits Bom

  Boomsma is een zielig persoon.

 87. Vis

  Anouck 6 kinderen bij 5 zwarte mannen.
  Ze ontslaat mensen zonder pardon. Waar bemoeit ze zich mee. Met dat kroost heeft ze haar handen vol.
  Grace, die haar moeder heeft mishandelt, heeft een te grote mond na haar mislukte carriere in Amerika.

 88. Hatsevlats

  Vast spijkeren die blanke Jezus boomsma

 89. Duidelijk

  @M
  Ik ben voor het eerst op dit forum maar ik heb nog nooit van dit soort zielige reacties van iemand gelezen zoals die van jou.
  Alle KOZP aanhangers kijk even naar de NPO 1 uitzending jl maandag vanaf 30.40 min. Dan zul je begrijpen dat zwarte piet GEEN racisme inslag heeft…

 90. Juist

  Arie voerde een wraakactie omdat hij diverse keren door de mannen van VI is “besproken”. Te laf om het alleen te doen, spande hij ook anderen voor zijn karretje. Nu het een beetje te heet wordt onder Aries voeten, krabbelt hij terug en denkt door VI weer “toe te staan” dat alles weer goed is. En passant noemt hij een hele grote groep mensen, die kijkt nog wel even snel o.a. ‘een tokkie’.
  Arie voelt zich verheven boven anderen en meent uit te maken wat mensen mogen kijken, denken en zeggen. Vanaf nu is hij voor mij Stasi Arie.

 91. Lariekoek

  En ik maar denken dat Marcel van Roosmalen niet zelf kon nadenken. Bij VI roept Marcel op commando: ‘zo’ Om de adverteerder Bavaria te pleasen! En dan lullen dat adverteerders voortaan eisen kunnen gaan stellen. Dat gebeurt allang ‘Joep Meloen’ Ook de TOTO zal wel wat ‘wensen’ hebben.

 92. Arie Schoenlepel

  Arie B is een racist.

 93. Gerda

  Arie Schoenlepel
  vr 26 jun 2020 om 11:15
  Arie B is een racist.

  He he, men komt er achter. Al die mensen die op de barricade staan, moeten zo nodig bewijzen dat ze tegen racisme zijn..Zo waanzinnig achterdochtig word ik daar van…

 94. Marleen

  Ik vind jullie allemaal n stelletje hypocrieten bij elkaar. Arie Boomsma heeft z’n hart op de goede plek en dat siert hem. Door jullie negatieve reacties willen de aandacht van afleiden dat jullie diep in je hart racisten zijn. Genoeg is genoeg, erken Nu hoe Racistisch jullie van binnen zijn. Doe er wat aan, als mens zijn we gelijkwaardig, de Dood kent geen kleur en Status. God zij met u allen.

 95. Japie

  @Marleen: Een ander een ziekte noemen siert Marcel van Roosmalen niet. Marcel schrijft goede columns, maar hier laat hij zich als regelmatig VI-gast toch meeslepen. Zelfde categorie als Gijp die een collega voor NSB’er uitmaakt.

  Rond het voetbalveld gaat het wel vaker mis in de bovenkamers.

 96. M.Walraven

  Arie Boomsma vind ik een NSB’er.

 97. Ronald89

  Zwart, groen, wit, geel , blauw, waar hebben we het tegenwoordig over, alleen over identiteits politiek. De verdeel en heers politiek die veel verder gaat dan racisme. Racisme is kleurloos. Maar als ons de mond wordt gesnoerd door de Aries en anderen, dan lopen we al aardig naar een dictatuur toe. Besef wel dat er miljoenen doden zijn gevallen om onze verworven vrijheden te behouden. Gaan we de richting van een totalitaire marxistische staat en laten wij ons uit elkaarspelen. Kijk dan eens naar de film Weissensee, dan krijg je een indruk hoe ons leven in de toekomst eruit gaat zien.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.