Arie Boomsma tipt: ‘Stop met adverteren rondom VI’

Geplaatst op do 18 jun 2020 om 11:30

Arie Boomsma denkt dat adverteerders er goed aan doen om te heroverwegen of ze nog wel willen adverteren rondom het tv-programma Veronica Inside. Dat laat hij weten in een bericht op Twitter. Arie zegt dat VI wat hem betreft wel gewoon op tv mag blijven omdat we in een democratie leven, maar nagelt tegelijkertijd wel merken aan de schandpaal die rondom de talkshow adverteren. Het is natuurlijk een contradictie, want een eventuele adverteerdersboycot zou indirect het einde van VI betekenen.

De sportschoolhouder, die altijd al mikpunt van spot is geweest in VI, vindt dat de talkshow zwaar is afgegleen. “Als redactie vraag je jezelf af hoe je een eigen draai kunt geven aan urgente thema’s. Ben je goed, dan kom je met verrassende invalshoeken. Je houdt de kijker wakker. Ben je over de jaren afgegleden van sportprogramma naar matige talkshow over de actualiteit dan praat je de alsmaar kleiner geworden doelgroep naar de mond. Voorspelbaar, als onderbuikspreekpoppen op repeat.”

Arie is helemaal klaar met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. “Drie presentatoren die toen ze jong waren een bovengemiddeld talent hadden, en nu krampachtig vasthouden aan een tanend podium in de hoop dat hun rol als pestkop op het nationale mediaplein nog een paar jaar langer verward zal blijven worden met die van strijder voor het vrije woord.”

Wil hij VI van de buis hebben? “Tóch vind ik dat zo’n programma in een democratie een plaats verdient op televisie. Of op internet, waar de doelgroep van tegen vluchtelingen, gekleurde Nederlanders, vrouwen, homo’s en transgenders agerende toetsenbordtijgers nog net wat groter is. Dus nee, zo’n programma hoeft van mij niet uit de lucht.”

Maar dan: “Wel vraag ik me af hoe lang je als zender, als kijker en vooral als adverteerder nog de andere kant op kan blijven kijken. Steeds maar weer roepend dat het racisme en de homohaat die als diarree uit de monden van deze presentatoren sproeit, slechts de mening van die mannen zelf is, en niet de jouwe. Je steunt die mening. Je maakt hem mogelijk.”

Dat is al jaren een dubieus statement, maar deze maand mag je het onomwonden solidair noemen met waarden en woorden die loodrecht staan tegenover de positieve verandering die op dit moment de wereld in haar greep heeft. Nu er eindelijk echte verandering op gang begint te komen op zo’n groot thema, moet je jezelf toch afvragen of dit nu de groep is waar je bij wil horen.”

Japin

Ook schrijver Arthur Japin zou het goed vinden als adverteerders VI gaan boycotten. Hij retweet: “Beste Albert Heijn, het is niet de eerste keer dat de mannen in Veronica Inside minderheden belachelijk maken. Eerder waren bijvoorbeeld homo’s het doelwit.

Door rond dit programma te adverteren sponsoren jullie DOELBEWUST de verspreiding van deze narigheid. Ik vraag me af: waarom?

Mochten de Arie Boomsma’s, Arthur Japins en Halina Reijns van deze wereld er inderdaad in slagen om adverteerders zo ver te krijgen om VI te boycotten, dan zal dat veel kwaad bloed zetten bij de enorme doelgroep van het programma. In het hoogseizoen trekt VI zo’n 800.000 kijkers.

De sponsors van VI zijn Toto Sportweddenschappen en Bavaria.

Lees ook:
Anouk vindt Johan Derksen ‘om te kotsen’ (gisteren)
Talpa-ruzie over Akwasi: Albert woest op Johan Derksen (vandaag)
Wilfred Genee over Akwasi-rel: ‘Ik had moeten ingrijpen’ (vandaag)

Foto: SBS
128 Reacties op “Arie Boomsma tipt: ‘Stop met adverteren rondom VI’”


 1. rooie Rinus

  ach gut, meneer wil graag actief censureren.

 2. peacock and whiteman

  Als er iemand zijn mond moet houden is het wel arie boomsma

 3. Pepijn

  Stop met adverteren rondom Boomsma is een veel beter idee.

 4. Jan

  Wat een geZeur weer

 5. Keta Minek

  Albert Verlinde wil dat Johan Derksen excuses aanbiedt aan Akwasi.
  Albert Verlinde wil dat zijn Talpa-collega Johan Derksen excuses maakt over de Zwarte Pieten-opmerking richting rapper Akwasi. Dat heeft Verlinde gezegd in het programma ‘Shownieuws’. De musicalproducent en showbizzexpert vindt niet dat Derksen dit soort opmerkingen moet maken, zeker niet in het licht van de Black Lives Matter-protesten. Bron RTL.

 6. Grootje

  Dit zou zomaar eens averechts kunnen werken. Je wil je toch graag verbinden met de nieuwe geuzen van de lage landen? Of wil je soms graag geassocieerd worden met types als Boomsma?

 7. kritisch avro-lid

  Krijgen we nu een Gutmensch commissie die gaat bepalen wat wel en niet mag. En wie gaat die commissie bemannen…eh sorry…bemensen? Narcistische Arie, Opzij-pot M(argriet), Halina en Eric van Muiswinkel?

 8. Bart

  Bart tipt: Stop met Arie Boomsma een podium op televisie te geven. Hij is nu toch sportschoolhouder. Lekker daar mee bezig zijn en weg blijven uit de media. Helemaal niet relevant wat Arie over de dingen denkt.

 9. CrazyP

  Zeggen dat je transgenders een beetje raar vindt of niet snapt dat homo’s het zo moeilijker vinden om uit de kast te komen is opeens ‘homohaat’? Zo makkelijk wordt je dus in een hoekje gedrukt, je zegt dat je iets niet helemaal snapt of het lastig vind je in zo iemand te verplaatsen en opeens wordt dat bestempelt als ‘haat’. Dat is een beetje het probleem tegenwoordig…

 10. Hermann Boring

  Weten jullie wie ook graag andere mensen de mond snoerden?

 11. domdommerdomst

  Zielige Arie, laat ie zich lekker bezig houden met zn broers om die in het gareel te houden… hypocriete l u l !

 12. M.

  #Zwartpietisracism, Derksen & CO laten keer op keer zien. Gelukkig komt zeer binnenkort een verbod op deze zwaar racistisch, denigrerend, verouderd, kwetsend karikatuur. Ongelofelijke dat bedrijven zo gevoelloos zijn dat ze advertentie kopen bij VI, diep, diepe triest. Ik ga op onderzoek uit welke bedrijven dat zijn en direct boycotten.

 13. Jantje

  Ik heb begrepen dat bij nader inzien het toch niet velig is om de sportscholen te openen per 1 juli schijnt weer verschoven te worden naar 1 januari. Met gezondheid kan je geen risico’s nemen.

 14. Ron

  Dat is al eens geprobeerd maar dat heeft toch geen zin. Gewoon kappen met die precaire randzaken te bespreken en het gewoon over voetbal hebben. En daar mag af en toe best vanaf afgeweken worden maar niet te lang en niet te vaak. Klaar.

 15. Roland Molendijk

  Ik denk dat merken dit prima zelf kunnen beslissen en hier niet het advies van Arie nodig hebben. Daarnaast is het ook zo natuurlijk dat merken zich alleen politiek correct uitlaten (zoals wordt gevraagd door Boomsma) omdat dit zorgt voor een betere verkoop. Het kan ze verder geen worst schelen.

 16. sermon

  Turn the other cheek

 17. roevka

  Boomsma is iemand die neerkijkt op mensen met een andere mening dan die gepropagandeerd wordt door de #MSM #linksfascist
  Door dit soort idioten is er steeds minder tolerantie.

 18. robb

  Dit grote onzin , wat wel kan gebeuren dat Bavaria zegt hier wil ik mijn merk niet meer aan verbinden.

 19. Curryworst

  Alweer een actie om VI te boycotten?!?
  Is een paar jaar geleden ook mislukt.
  Omdat de door hen gespuide meningen, grappen en grollen de deugmeute niet aanstaat moeten ze kaltgestellt worden.
  Vrijheid van meningsuiting hebben ze allemaal hoog in het vaandel behalve als een mening iet te veel afwijkt.

  By the way, wat heeft Arie Boomsma in zijn leven ooit gepresteerd dat hij zo vaak te zien is en zich ziet als de plaatsvervanger van Je z us?

 20. Bea

  Is Akward Asi misschien de nwe zwarte Jesus?

  Is Ari een stiekume digitale boekverbrander?

  Het is gewoon een feit dat de usd empire een fascistisch en sektisch maaksel is in de basis. En er vallen aan de lopende band slachtoffers, zowel binnen het usd empire als daarbuiten.

  En Ricky Ellsworth is een blanke vrouw vermoord door zwarte usd empire agent. Daar hoor je toevallig niks over.

 21. Arie

  De adverteerders van VI kunnen wel tegen een stootje, elke sponsor van het programma wordt met enige regelmatig op de hak genomen.

  Ook Boomsma trekt weer elke op- of aanmerking van de heren van VI uit de context. Voor de vaste kijker is het volstrekt duidelijk dat Genee, Derksen en Van der Gijp niets op hebben met racisme of homohaat of enige ander vorm van haat.
  Zelfs de kleinste vorm van een weerwoord of enige nuance wordt opgevat als of de spreker diametraal tegenover een standpunt staat (hier: racisme of homohaat).

  De BN’ers hebben nog niet door dat als radicaal links meer voet aan de grond krijgt (uiteraard geholpen door de media die zonder enig kritisch weerwoord het gedrag ondersteunt) ze achter deze BN’ers aangaan: beroemd, dus (relatief) rijk.
  Alle caberatiers moeten (oh nee, ze censureren zichzelf al) terug naar de woordgrapjes van Seth Gaaikema en Wim Sonneveld. Maar ook dan zullen ze wel de hoon van radicaal links over zich heen krijgen als ze een onschuldig grapje maken over een persoon binnen de gelederen van links Nederland.

 22. Een ander geluid

  Het vreemde is dat ze het feitelijk opnamen voor de blm betogers. Die als zp verkleedde demonstrant veroordeelde ze.

 23. Willie

  Ach gut die deuger komt ook uit de kas en heeft weer zijn media momentje.
  .

 24. VI moet blijven

  Ik zou alle sponsoren willen oproepen om te adverteren rond VI. 1 van de weinige opinie programma’s zonder geslijm met al die fake BNers en groepen en personen die het
  “zo ontzettend zwaar” hebben in dit verschrikkelijke land.

 25. Jahoor

  Het is mij sowieso volstrekt onduidelijk waarom er een maatschappelijk debat moet plaatsvinden in een talkshow over voetbal door mensen die waarschijnlijk niet echt een opleiding hebben genoten.

  Wat voegen zij toe? Vrij weinig denk ik.

 26. Simon Dekker

  Aan alle Claudia de Breijs, Arie Boomsma’s en Arthur Japins (en andere linksche gutmenschen op deze aardkloot): bedrijven adverteren rondom dit programma omdat er naar gekeken wordt. Het boeit ze niet wat er in gezegd wordt, er wordt naar gekeken. Oproepen aan bedrijven spammen om die advertering te stoppen is nieuw-extremisme. Het is verborgen fascisme. Jullie mening is juist, een andere mening niet en moet gestopt worden, op elke smerige manier ook.

  Ondertussen noemt Claudia Akwasi “gecanceld door rechts”. Is dit dan gecanceld dopr links? Of ben ik als witte man dan een racist dat ik dit zo direct bij de naam noem?

 27. Bram

  Maar Vi is blijkbaar wel belangrijk genoeg om op te bashen…Vi is de Nederlandse versie van topgear en gaat echt verdwijnen zonder dat ze zelf stoppen.

 28. Bram

  Niet*

 29. Nick

  Belachelijke actie van deze glibberige tattoo lul.

 30. ikweethetbeter

  Ik erger mij al jaren aan die Arie B, ik hoop dat ze hem zo weinig mogelijk vragen op de buis ,Wilfred ,Johan en Rene zijn GENIAAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  DAG ARIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 31. Tino

  Kontjes likker Arie, hij vind zichzelf zo goed, nep christen

 32. Vetklep

  Johan Dercksen is gewoon een irritante boomer die graag provoceerd. Als je dat zwarte pieten grapje van hem daadwerkelijk grappig vindt ben je gewoon een simpel zieltje pur sang die het leuk vindt gemeen te zijn! Het is echt heel simpel en van het niveau groep 1 vd kleuterschool: lekker het kindje die er anders uitziet pesten.

  Of je het nou wel of niet eens bent met die toespraak van Akwasi; iemand pakken op uiterlijk is gewoon echt intens laag en makkelijk!

 33. Eveline

  Klap van de Corona molen, trieste minkukel. Zum kotzen

 34. q8

  dit is toch heerlijke tv,
  Johan, Renée en Wilfred doen t fantastisch,
  “‘de linkse kerk huilt”
  A,
  rie heeft natuurlijk niet zo”n beste naam bij de heren van VI,

 35. Shadow1100

  Boomsma verwijst naar onze democratie:
  Democratie (van het Grieks δῆμος/dèmos, “volk” en κρατειν/kratein, “heersen”, dus letterlijk “volksheerschappij”) is een bestuursvorm waarin de wil van het volk de bron is van legitieme machtsuitoefening.
  Er staat NIET “de wil van het LINKSE volk…..!

 36. Pjotr

  Albert Heijn heeft sowieso niks met ethiek. Ze weigeren tabak uit de schappen te halen en manipuleren jongeren stelselmatig om zoveel mogelijk alcohol te kopen en te drinken.

 37. Teuntje

  Arie is de weg kwijt al heel lang ga terug de kast in

 38. Jan

  Bedankt Arie, jij ontzettende klamme tosti, voor de aandacht van deze sponsoren. Heb net een paar kratjes Bavaria gekocht en ga eindelijk meedoen met de toto.

 39. Captain Caveman

  Elke witte man is dus een racist? Op sommige extreem linkse nep deuger bn’er die zogenaamd links zijn om hun hachje te redden. Is volgende week Wilders MP draaien de BN’rs keurig mee! Dat jullie geen werk meer hebben is niet de schuld van de zwarten of van het gepeupel maar is geheel jullie eigen risico en fout!

 40. Kasem, het vriendje van Taghi

  Arie is een heel enge…. ja, wat eigenlijk?

 41. Angeltje

  Boomsma houd aub je vrese-lijke mond dicht.

  Verbeter de wereld en begin bij jezelf !!

 42. Boerenverstand

  Kunnen we in de rest van Nederland niet eens een actie starten om Amsterdam en zijn bewoners uit Nederland te verwijderen en te verzelfstandigen? Ze willen daar toch graag een eigen vrijstaat vormen, laten we dat regelen! Hoeft de rest van Nederland er ook geen geld meer in te pompen.

 43. Het

  Heeft Arie personeel ontslagen of niet meer ingehuurd? VI hield hen wel in dienst. Geen sponsoring meer voor deze reserve Jezus als hij mensen heeft ontslagen. Claudia, is dit geen cancellen?

 44. El

  Beste Arie,

  Als deze heren terechte kritiek hebben op de acties/uitspraken van een gekleurde persoon (bv Akwasi), dan is dat niet gelijk racisme.
  Als deze heren terechte kritiek hebben op iemand die toevallig ook homo is, dan is dat niet gelijk homohaat.

  Ik snap dat bovenstaande moeilijk te combineren is met je VI-haat, dus je zal het niet snappen, maar hopelijk ben je in staat om over je eigen schaduw heen te stappen.

 45. mike

  De linkse cancel culture waar Claudia gisteren rechts van beticht. bah bah

 46. robb

  claudia de breij word altijd als links neer gezet maar ze stemt toch echt vvd , al is natuurlijk bij forum aanhangers de vvd ook links , gewoon je fatsoen houden is al genoeg.

 47. Bertje

  Er vliegen weer een hoop bn-ers uit de bocht. Een hard oordeel vellen over een programma of een uitspraak zonder het gezien te hebben en zonder het in de context te plaatsen. Nogal dom! Wat een drang om te deugen, ongelooflijk…

 48. Niels777

  kindervriend het ziekenhuis in willen meppen, keur dat maar goed linkse rakkers. Normale mensen met een kleurtje doen gewoon mee in onze samenleving, dit soort tuig heeft kennelijk iedere dag tijd om te protesteren en agressief gedrag te vertonen.

 49. Kim Wieft

  Dit soort facisten als Arie zijn de eersten die buigen en knielen voor een tiran.

 50. Mediacourantlezert

  Deze zogenaamde oproep tot boycot,zorgt er bij mij in ieder geval voor dat ik juist die ”sponsoren” extra zal steunen.

 51. Pauline

  Dus allerlei inheemse lieden, waaronder de neg€r, komen naar je land. Ze integreren meer niet dan wel en vervolgens gaan ze je proberen op te leggen wat er volgens hun moet gebeuren.
  En dat in je eigen land.
  In-de-kast-homo Boomsma heult met de vijand!

 52. Bart

  Of gewoon die Arie geen aandacht meer geven.

 53. De Heer

  Veel grote namen( zoals Van Nieuwkerk, Boshard, Pauw) kijken het programma. Dan komt deze jonge homo’s uitbuiter met z’n mening. Nobody.

 54. WEST*

  Johan D Laat iedereen maar de ko le re krijgen , vooral die hypocriete Albert

 55. Vonzipper

  Och Arie… leuk jong, wel jammer van zijn hersenbeschadiging

 56. Fokje Eliens

  Arie Boomsma is een minderwaardig mens.
  Arie Boomsma is een kind van de duivel.
  Arie Boomsma is een kwaadaardig hoopje cellen.
  Weg met Arie Boomsma.

 57. Arie op Safari

  Arie Boomsa, de neppe Jezus reïncarnatie waar zelfs Jezus zijn geloof voor zou opgeven..

  Nu hij weet dat de sportscholen weer binnenkort opengaan, is dat moment van zielig doen weer voorbij en moet hij dus op zoek naar iets anders… En hij heeft het gevonden; de Linksche Gutmensch meldt zich vandaag weer!

  Als het hem zo dwars zit, waarom gaat hij dan niet naar de studio om het gesprek aan te gaan… maar dat durft die laffe teckel helemaal niet…
  Gaat liever de digitale toetsenbord warrior uithangen… (waaronder ik zelf ook val.. maar zou best de discussie met die laffe teckel willen aangaan)

 58. pepe

  Bavaria zuipt men toch alleen maar in Brabant en aan de TOTO doen alleen maar tokkies mee

  zal ze aan hun reet roesten wat Amsterdam daar van vindt

 59. Obersturmbahnfuhrer Heinz

  Voor Arie Boomsma is speciaal het woord droplul uitgevonden.

 60. iemand

  Even opgezocht alle feiten op een rijtje over zwarten in Amerika. 51% van alle moorden worden gepleegd door een zwarte dader terwijl de zwarte bevolking van Amerika 13% is. 93% van alle zwarten slachtoffers is gedood door een zwarte dader. Politieagenten hebben 18,5% meer kans om gedood te worden door een zwarte dader/verdachte, dan andersom. Zwarte mensen hebben 23,5% minder kans om gedood te worden door een politieagent, dan blanke mensen. Er is geen bewijs voor een anti-zwart sentiment bij de politie. En nog iets maar dat wordt ook nooit vermeld dat heel veel politieagenten zwart zijn ze doen net of politieagenten in Amerika blank zijn. Dat komt omdat in veel wijken alleen zwarten wonen waar geen blanke komt zoals ook geen politieagent. Waarom hoor je de media hier nooit over iedereen gaat er nu van uit dat een agent blank is. En BN’ers en linksen zijn gewoon meelopers want wat zijn wij goed voor ze. Arie woont nu in een boerderij van over 2 miljoen ver weg van alles en iedereen zegt al genoeg.

 61. snoezigkleinhertje

  Deze schijnheilige niksnut zal voor een ander wel even bepalen waar hij naar kijkt maar intussen wel die smerige sportscholen openen die gewoon een gevaar voor de volksgezondheid zijn.

 62. Een ander geluid

  Precies.
  Dat gelul dat de luchtbehandeling de grootste post is in een sportschool. Gewooon gel*l. Het moet zo goedkoop mogelijk,
  Ze nemen 5000 leden aan terwijl er max 100 kunnen trainen.

 63. Platvis

  Sportscholen zijn voor ijdeltuiten. Om gezond conditie te behouden of op te bouwen, heb je echt geen school nodig. Dat kan heel goed in de buitenlucht en is ook veel veiliger.

 64. Abij

  Walgelijk weer als ik dit lees wie is hier de rasist Arie ???? Heb je weer te weinig aandacht? Iedereen maar dan ook iedereen mag een vrije meningsuiting hebben we leven nog steeds in een democratische land! En als bij VI een paar mannen zitten die hun oprechte mening geven moeten ze maar geboycot worden! Of mogen alleen die zogenaamde BN ‘ers hun ongezouten mening geven.

 65. Ben Zine

  Ik ben fel tegen racisme, het is niet normaal dat er altijd maar wordt gesproken over Zwarte Piet. Ik vind dat er ook moet worden gepraat over Zwarte Akaksi, Zwarte Flexi Ron etc. Wij moeten namelijk niemand uitsluiten!
  Overigens komen alle Akwasi aanhangers uit de randstad en omstreken, gelukkig zijn mensen uit het oosten en noorden nog niet zo zwartgebakerd als het om Zwarte Piet gaat.

 66. M.

  Uit mijn onderzoek blijkt dat deze bedrijven: Toto, Gamma, Kordaat pilsener, Veet Deutschland, Kvk, Venus Gillet NL, Albert Heijn, Zespri Kwikfruit Nederland, Sns Bank. Het plicht hebben om te zich te realiseren of zij bekend willen gruwelijk daden als racisme. #boycott #zwartpietisracisme… Er komt een landelijk actie tegen deze immoreel bedrijven of zij moeten per direct hun keuzes veranderen!!!

 67. Hein

  M., leer Nederlands!

 68. Commerciële Yoghurt

  Je denkt dat het niet erger kan, maar deze Arie B. overtreft zichzelf iedere keer weer.
  Wat een engerd!

 69. Fred

  Verbieden dat programma!

 70. Hein

  @iemand, mooie manier van de cijfers verkeerd interpreteren! Totaal niet serieus te nemen.

 71. Elsje

  Top actie Arie, je zal aan de goede kant van de geschiedenis staan!

 72. RaymondVL

  En ja hoor…. daar komt die latente homo Arie Boomsma met zijn adverteerdersboycot voor een opmerking die hem niet zint. Ik stel voor om al die sportscholen van Boomsma te boycotten. Daar stinkt het niet alleen van het zweten maar ook heerst daar de overheersende stank van deugzaamheid voor de bühne.

 73. Guttegut

  Wanneer komt Arie nou is een keer uit de kast??

 74. Merel

  Als Arie het aan Van der Gijp gevraagd had, had deze gezegd ….. niet doen Arie! Ssstt.

 75. Obersturmbahnfuhrer Heinz

  Jawohl, jawohl, jawohl,
  Arie ist ein Klapfmongohl!

 76. Huismaker

  Ik ben Derksen steeds meer gaan zien als een soort Henk Otten. Hij is niet meer dan een vvd-wolf-in-schaapskleren. Zet daarbij Genee, die een intense haat heeft tegen Baudet en het plaatje in compleet. Gijp lult met alle winden mee en durft geen eigen mening te hebben. Kortom, ben ontzettend afgeknapt op veronica insite. Maar goed. Zij maken deel uit van het mediakartel waarbij het vooral om de baantjes en de wederzijdse “uitwisseling” gaat.
  En oja: 15.000 man op de Dam (op elkaar). En aantal besmettingen ? 1 !!!! Intussen vult dat mediakartel al weer haar zakken met “een tweede golf”.

 77. Leo knots

  Boomsma oprotten.

 78. Leo knots

  @RaymondVL

  Heel goed idee. Gaan we werk van maken

 79. Marktonderzoek

  Ik heb het onderwerp Zwarte Piet even erbij gehaald ter vergelijking. 95 procent van Nederland steunt Zwarte Piet terwijl Veronica Inside de positiviteit van Zwarte Piet naar voren haalt. Uit dit onderwerp kan ik niets tegenstrijdigs ontdekken.

 80. B

  Prima programma om soms even te relativeren.

 81. M.

  Arnhem en Nijmegen hebben afscheid genomen van de Racistische Zwart Piet, #sayNOtoracisme Uit berouwbare bronnen komen tot en met oktober nog meer gemeenten bij, ze zullen aankomend dagen bekend maken. Hiep hiep Hoeraaaaaa… Change is comming, #zwartpietisracisme

 82. Hatsevlats

  K.O.AB. KICK OUT ARIE BOOMSMA WAT EEN DROEFTOETER

 83. Simon Megma

  Boomsma kon vroeger al geen autocue lezen en deze etalagepop en wannabe Bear Grylls is qua intillegentie blijven hangen in de 70 ‘s

 84. Jack L.

  Vertaling: “VI mag wel bestaan, maar het bestaan moet onmogelijk gemaakt worden via een advertentieboycott.”

  Het met de mond belijden van het ene principe, maar daarna in daden het tegenovergestelde willen doen…. Hoe gristelijk wil je het hebben?

 85. Sofie

  Arie Boomsma is een zielige deugkneus die andere de maat neemt. Arie ik ben voor Zwarte Piet en ben tegen schreeuwers die oproepen tot geweld zoals die exscusn**ger Akwasi. Die paar anderen zoals botoxmuts Halina griezel, lesbische Paardenbek Claudia en zielige handjeklapbegonia Japin neem ik zeker niet serieus, deze deugkneuzen zijn goed vervangbaar net als baardaap Arie die meer en meer op een psychiatrsiche patient begint te lijken.

 86. Lies

  Ze hebben echt heeeelemaaaal niets meer te doen he, die BN-ers? Dan maar over elkaar heen buitelen om hun eigen gelijk te halen want zo blijf je toch in het nieuws. Zo bang straks niet meer relevant te zijn. Aandacht, aandacht, aandacht.

 87. Mur

  Heb je weer zo een linksdeugfiguur die iemand wil cancelen, Claudia de Breij kijken we even mee.

 88. Lies

  Het werkt averechts, maar dat snappen onze BN-ers niet. Doordat iedereen het nu over VI heeft, kijken er misschien juist meer mensen naar het programma. De marketingboys van AH en andere adverteerders liften daar lekker op mee.

 89. paul

  Vind het wel gaaf dat al die linkse bn’er deugmenschen van de grachtengordel en omstreken naar VI kijken, zou je niet verwachten 🙃

 90. Merel

  Die Arie verveelt zich natuurlijk omdat zijn sportschool nog dicht is, mooi man.

 91. Umfufu

  Arie is helemaal klaar.

  Met vrijheid van meningsuiting.

  Arie is helemaal klaar.

  Voor een fascistische staat.

 92. Bep

  Arie is zo’n eikel, engerd.

 93. Don

  Sneu type die Boomsma! :-(

 94. Wyatt

  1e sponsor is al afgehaakt.

 95. Wyatt

  https://www.nu.nl/media/6058967/veronica-inside-raakt-sponsor-kwijt-na-uitspraken-derksen-over-racisme.html

  Hopelijk volgt de rest.

 96. Zespri kiwi fruit haakt af als adverteerder

  De eerste is over de dam

  Gamma en SNS volgen snel.

  Nu de rest nog.

  Prima ontwikkeling.

 97. Corr.

  Zespri kiwi fruit haakt af als adverteerder

  Kom eens met bewijs want vlgs mij praat je een eind in de ruimte.

 98. Yogi bear

  Mooi, weten welke merken en BNers we moeten boycotten! Duidelijk!!! Derksen forever.

 99. Wyatt

  VI het programma met racisme en homofobie. Dat veel anderen sponsoren volgen.

 100. Jansen

  @Wyatt, welnee man. Je bent zo kortzichtig als wat als je dat zegt. Je brult gewoon mee met een meute betaalde herrieschoppers. Tijdgeest. Ik denk dat je te dom bent om het hele plaatje te zien.

 101. Anke Van Heeckeren

  WAT EEN DROEFSNOET DIE ARIE BOOMSMA!!!!!!
  WEER ZO MENING VAN ZO ACTIVIST…..

 102. Jinek

  Arie is een mietje en zijn vrouw mag het niet weten . Parkeerplaatsflikker

 103. Merel

  @Wyatt.
  Heb je al eens gekeken, of gil je zo maar iets?
  Ik vind het een geweldig programma, ik blijf er nog net niet voor thuis.

  Als Arie Boomsma of Glennis Grace op de buis zijn, zap ik weg.
  Ga ik gewoon niet meer naar Albert Heijn. Dat zal ze leren!

 104. Wyatt

  @Merel

  Transgenders belachelijk maken een donker persoon zwarte Piet noemen.

  Maar toen Marco van Basten siegheil zei waren die hypocrieten er metwen bij om het af te keuren. Nee ik keek weleens maar was die foute humor van ze al zat dus heb geen behoefte om nog te kijken.

 105. De Heer

  Vraag mij af wie Arie volgen op Instagram. Dan ben je wel echt een droeftoeter.

 106. dj

  grachten gordel wil weer baasje spelen over rest van nederland

 107. Geronimo

  De grote vraag is natuurlijk: is Boomsma nu pedosueel of niet?

 108. Zo zit het

  Tijd dat we Boomsma gaan boycotten. Wat een zielig figuur is dat geworden. Lang leve Zwarte Piet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 109. dagobert

  boomsma en Adolf het zelfde slag volk

 110. Caramba

  Grachtengordelroos, kent u die uitdrukking? Da’s alleen te verhelpen met een figuratieve holpeut.

 111. Ik

  Zo een waardeloze gek die Boomsma. Nooit meer op tv en MC. geef hem geen aandacht meer. 🤢

 112. daan

  Van zijn christelijke moraal is ook niet veel over. Bewust een einde proberen te maken een een programma puur omdat hij zich niet kan vinden in hun mening.

 113. Joop55

  En de PVV-terezieltjes slaan weer op hol met hun comments.

  Wen er maar aan, Nederland is aan het veranderen.

 114. Gerda

  Toch weer kans gezien in de publiciteit tr komen nu zijn sportcentrum nog gesloten is.

 115. Hank Vroegindewey

  “Prima de luxe tegels”, tegelzetter te Etten heeft ook aangegeven niet te willen adverteren in deze reclameblokken. Helemaal woke die gasten.

 116. Stefie

  Weg met die boomstra. Ophalen

 117. Xxxxx

  Arie Boomsma. Jezus geeft Jezus neemt.

 118. Xxxxx

  Ik had vroeger nog enige sympathie voor Arie B. Toen was hij nog bij de EO. Toen leek het zo’n aardige man. Niets is minder waar. Hoe meer poen hij heeft hoe vervelender dit heerschap zich gaat gedragen. Arie B. gaat zich net zo gedragen als Ali B. Hij heeft al een baard misschien kan hij een lang gewaad en slippers er onder aantrekken. Zijn dure auto vervangen door een kameel en Arie B. is moslim in de woestijn. Het klimaat hier komt er al aardig in de buurt. Dus alle ingrediënten zijn er voor aanwezig.

 119. Xxxxx

  Figuren als Arie B. Zijn heel gevaarlijk voor een land als Nederland. Deze breken meer af dan dat ze opbouwen. Arie B. profileert zich steeds meer als moslim. Zijn baard zegt al genoeg. Lijkt er al helemaal op. Nu moet Arie B. dat zelf weten of hij dat wil maar ik vind om een programma als VI om zeep te helpen, omdat Johan Derksen alleen maar gezegd heeft: Dat het racisme in Nederland wel meevalt. Wie is Arie B. om hem te verbieden dergelijke uitspraken te doen? Dat bedrijven daar in mee gaan is al helemaal ongelofelijk! Ze laten zich leiden door de waan van de dag. Toegeven aan terreur is ook slecht voor hun eigen naam. Want dit geintje gaat genoemde bedrijven zeker klanten kosten. Je kunt de huidige blanke Nederlanders toch niet het slavernij-verleden van onze voorouders aanrekenen? Wat kunnen wij er aan doen? Soms om bepaalde dingen in het leven te laten rusten. Dat is precies hetzelfde als dat we de huidige generatie Duitsers de Tweede Wereldoorlog in de schoenen gaan schuiven. Slaat als een lul op een drumstel. Verbeter de wereld mensen begin bij jezelf.

 120. Xxxxx

  Ik bedoelde in bovenstaande te zeggen dat het soms beter is om bepaalde dingen in het leven te laten rusten. Foutje.

 121. Gert-Jan

  Boomsman handelt uit rancune.
  Derksen heeft over de irritante Boomsma altijd grappen gemaakt over zijn immer falende TV progrqamma’s.
  Merkwaardig dat Boomsma, ondanks al die miskleunen op TV, toch telkens weer een programmaatje krijgt. Wat doet hij daarvoor?
  Voorts zijn een aantal BN-ers, zoals Doutzen Kroes, en Anoek etc. zelf met een donkere man getrouwd, dus hun acties zijn derhalve ook gekleurd.
  Mag van mij, maar ik vind dat overdreven propaganda.

 122. Hans van der Togt

  Gewoon die sportschool van Jezus Christus boycotten, die is toch al bijna naar de filistijnen.

  Santé!

 123. Wendeline

  Arie is een engerd. Weg ermee van de televisie. We hebben al genoeg engerds op de buis.

 124. Wendeline

  Ja, Hans van der Togt, ik mag het hopen.

 125. Geronimo

  Boomsma, typisch voorbeeld van een kindermisbruiker die vooraan in de kerk zit en andere mensen de maat neemt.

 126. Flits Bom

  Arie B is een sneu figuur.

 127. Dokter Tinus

  Boomsma kom maar uit de kast iedereen kan zien dat je een mietje bent .

 128. Henk

  Grappig bedoel misschien. Maar juist dit soort opmerkingen als “kom maar uit de kast, iedereen kan zien dat je een mietje bent” zijn gewoongoed. Als je je hele leven hoort dat dit negatief is, in dit soort grappige bedoelde zinnetjes, dan ga ja zelf ook geloven dat je minderwaardig bent. Of zoals Angela de Jong al zei in haar column: “ik voel me de afgelopen twee weken gediscrimineerd zoals een Marokkaan”.
  Twee weken, Angela, stel je nu eens voor dat je dat al je hele leven zou voelen!
  Mensen hebben geen idee wat een klein grappig bedoeld tussenzinnetje Voor gevolgen kan hebben. Maar afzetten tegen een andere groep om jezelf superieur te voelen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.