VI voor eerst zonder reclames na actie Arie Boomsma

Voor de allereerste keer wordt Veronica Inside vanavond niet onderbroken door reclames. Het heeft te maken met de actie van Arie Boomsma om een adverteerdersboycot te bewerkstelligen. Dat heeft Wilfred Genee zojuist gezegd op Radio Veronica, meldt NU.nl. Hoewel VI vanavond naar verwachting heel veel kijkers gaat trekken, durven merken het niet aan om spotjes uit te zenden in het programma. Voor ze het weten worden ze door Arie en zijn vrienden van racisme beticht.

Wilfred heeft ook gezegd dat er naast Johan Derksen, René van der Gijp en Wim Kieft ook twee extra gasten aanschuiven om te spreken over racisme. Volgens het AD gaat het in elk geval om oud-voetbalprof Dries Boussatta.

Er gebeurt eindelijk weer wat op televisie: alle ogen zijn vanavond gericht op het voetbalprogramma van Veronica. Wat gaan de mannen van VI doen? Komen er excuses of gaan ze er met gestrekt been in?

Tv-kenner Bert van der Veer in De Telegraaf: “Ik zit klaar met cola en nootjes. Maar ik verwacht niet dat Johan zijn excuses zal maken. Dat zou ook totaal ongeloofwaardig zijn. Sorry zeggen zit niet in die man.

Het zou mij ook niet verbazen als de mannen besluiten helemaal geen aandacht aan alle ophef te besteden. Of alleen in de laatste twee minuten. Dat zou ook wel een stunt zijn.

Johan Derksen is de grote boeman sinds hij vorige week een zwartepietgrap over Akwasi maakte. De rapper kwam aan bod, omdat hij fysiek geweld heeft aangekondigd tegen Zwarte Piet.

Critici vinden het raar dat niet Akwasi, maar Johan Derksen nu zo onder vuur ligt van bekende Nederlanders. Door de actie van Arie Boomsma durven merken niet meer te adverteren rondom VI.

Veronica Inside begint vanavond om 20.30 uur op Veronica.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen