Dries Roelvink tackelt geruchten: ‘Dave heeft meer geld dan ik!’

Dries Roelvink tackelt de geruchten dat zijn zoon Dave Roelvink in de financiële problemen zou zitten. Sterker nog: volgens pa heeft Dave meer geld dan hij. “Er klopt helemaal niets van.”

Dave en Dries Roelvink © RTL

Volgens Yvonne Coldeweijer gaat het heel erg slecht met de financiën van Dave Roelvink, nu hij zijn carrière als dj aan de wilgen heeft gehangen vanwege zijn verslavingsproblemen. “Hij heeft geen rooie rotcent. De huur van zijn nieuwe appartement in de PC wordt betaald door, inderdaad, pappie”, riep de juicekoningin.

‘Klopt niet!’

De huur van 2.150 euro per maand zou worden betaald door Dries, die ook de waarborgsom van 4.300 euro zouhebben overgemaakt. Klopt dat? Nee, zegt Dries Roelvink in de Party. “Wat een onzinverhaal! Naturlijk niet! En dat hij blut zou zijn, daar kan ik maar één antwoord op geven: Dave heeft meer geld dan ik heb!”

Wat betekent dat? Party: “Dat zou betekenen dat Dave behoorlijk goed in de slappe was zou zitten, want Dries heeft zich ooit eens laten ontvallen zo’n 50.000 euro per maand op te halen. Vergissen de spionnen van Yvonne Coldeweijer zich dan zo sterk? Het zal de komende tijd vast duidelijk worden.”

‘Het is vreselijk’

Dries vindt het overigens echt niet leuk wat Yvonne allemaal over zijn zoon heeft geroepen. “Over de situatie zelf wil ik het niet hebben, dat moet Dave zelf doen. Ik ben niet zijn woordvoerder in deze zaak. Wel kan ik zeggen dat mijn zoon al zeven maanden als een monnik leeft. En ik lieg echt niet.”

“Natuurlijk doet dit alles mij behoorlijk veel verdriet. Dit gaat je als ouder niet in de koude kleren zitten. Maar ik steun Dave in alle opzichten en hoop echt dat wanneer deze zaak voorbij is hij niet meer lastig wordt gevallen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen