Yvonne ziet Dries Roelvink bij carwash: ‘Ben gelijk weggereden’

Ongemakkelijk: Yvonne Coldeweijer bevestigt dat ze Dries Roelvink is tegengekomen bij een autowasstraat in Amsterdam. “Ik hoor ineens achter me: ‘Hallo, hallo, hallo.’ Dus ik kijk opzij…”

Dries Roelvink en Yvonne Coldeweijer © RTL, YouTube

Dries Roelvink is uiteraard niet blij met de dingen die Yvonne Coldeweijer heeft geroepen over zijn zoon Dave Roelvink. Hij heeft haar juice op vrij overtuigende wijze ontkracht, dat erkent zij ook, maar ze houdt wel vast aan haar belangrijkste beschuldiging, namelijk dat Dave niet meer clean zou zijn. Hij zou net weer zijn teruggekeerd uit een Duitse kliniek.

Naar de carwash

Dat Yvonne er zo naast zat met Dave heeft haar wel aan het denken gezet. “Na zijn reactie heb ik dus de hele dag nagedacht, van: wat is er nou? Er is iets niet kloppend aan wat ik heb verteld. Dus ik ging daarover nadenken en ik was op een gegeven moment zo in rondjes aan het denken. Ik denk: weet je wat ik ga doen? Ik ga even naar de carwash”, zegt ze in De Juice Show.

En toen? “Ik nam mijn zoon mee, want ik ben dus in een fase nu dat ik mezelf expres oncomfortabel maak in situaties door mijn zoon mee te nemen overal naartoe, weet je wel? Hij moet ook wennen aan het buitenleven. Ik ging dus naar zo’n grote wasstraat in Amsterdam. Eerst de buitenkant en daarna de binnenkant, dus toen had ik mijn zoon eruit gehaald.”

Auto op de band

Yvonne wilde bij de carwash even ontspannen. “Ik had mijn zoon eventjes op dat karretje gezet, dat je een wandelwagen ervan maakt. Ja, dat kan je allemaal ombouwen tegenwoordig. Heel handig. Dus ik sta daar zo langs die band en dan gaat je auto erop. Om de meter staat er dan een mannetje en die doet dan het raam of die doet de binnenkant zuigen.”

“Dus dan ga je zo wachten op het einde van die band tot je auto klaar is. Dus ik sta daar met mijn zoon in dat wagentje en ik hoor ineens achter me: ‘Hallo, hallo, hallo.’ Dus ik kijk opzij. Staat daar een mannetje voor m’n neus. Die komt naar mij toe. Die zegt: ‘Ik wil me even voorstellen. Ik ben de vriend van Evert Santegoeds.'”

Enige man

Het gaat hier over Robert Halewijn. “Ja, f*cking enige man. Superleuke vent. Hij wilde een foto, speciaal voor Evert natuurlijk en hij zegt: ‘Kom even mee, kom even mee, ik wil je aan iemand voorstellen.’ Dus ik loop met hem mee, dus ik zeg: ‘Oh leuk, wie?’ ‘Dries Roelvink.’ Ik zeg: ‘Nou…’ Ik stopte meteen.”

Daar had Yvonne geen zin in. “Ik zei: ‘Als je het niet heel erg vindt, dan draai ik weer even om.’ Hij kijkt me aan en zegt: ‘Oh ja, oh ja, met jou kan je lachen.’ Dus hij loopt weg. En ik denk: ik weet niet hoe snel ik in die auto moet springen.”

Plankgas

Yvonne is weggevlucht uit de carwash. “Ja. Heb ik gewoon Dries Roelvink drie auto’s achter me. Ja, zo’n grijze. Ik snel plankgas. Toen zat ik in de auto en ik denk: nou, dit is toch ook wel heel toevallig.”

Waarom ging ze niet de confrontatie aan? “Absoluut niet. Ik was heel snel weg. Nou weet ik zeker dat Dries heel sportief zou reageren, maar ik zat natuurlijk nog midden in het uitzoeken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Yvonne wilde de confrontatie met Dries niet aangaan. Begrijpelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen