Gordon krijgt wind van voren na gemene sneer aan Dries Roelvink

Gordon krijgt de wind van voren na zijn gemene sneer aan het adres van Dries Roelvink. “Waarom doet hij zo laatdunkend over hem? Hij valt tenminste helemaal niemand lastig.”

Gordon en Dries Roelvink © RTL, NPO

De muzikale comeback van Gordon gaat gepaard met flink wat sneren aan het adres van collega’s als Dries Roelvink en Gerard Joling. Op de vraag of hij in het Concertgebouw gaat optreden, riep Goor bij Shownieuws: “Nee, ik ga zeker niet naar het Concertgebouw. Nee, schat, daar heeft Dries Roelvink gestaan. Daar wil toch nooit meer iemand staan?”

Laatdunkend over Dries

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het onsmakelijk. “Dat was een groot succes met Dries Roelvink. De vraag is of Gordon het vol zou krijgen op dit moment. Dat vind ik echt. Het Concertgebouw voor hem lijkt me op dit moment heel erg hoog gegrepen, dus dan moet je niet zo laatdunkend doen over Dries Roelvink”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

Het Dries-bashen is echt nergens voor nodig, vindt Evert. “Dat hebben we nou dertig jaar lang lopen doen met z’n allen, maar inmiddels hoeft niemand meer medelijden te hebben met Dries die niemand lastigvalt, gewoon af en toe voor zijn fans wat doet in het Concertgebouw…”

‘Lekker naar de Flint!’

Gordon zou dat Concertgebouw niet eens meer vol krijgen, denkt Evert. “Trouwens, daar stond Dries dertig jaar geleden ook en later heeft Gordon daar ook nog afscheid genomen. Maar nu zal dat niet meer lukken. Ga maar lekker naar de Flint in Amersfoort.”

Hij vervolgt: “Laat hem eens een boeking krijgen, zeg, om nog eens het feestcircuit in te gaan. Dat zie ik niet gebeuren. De populariteit van Gordon is echt op een dieptepunt. Het lijkt wel niet omdat alle media voor hem komen opdraven, maar de kritiek op zijn optreden is ook niet mals. Hij zingt net zo vals als dat hij praat.”

Badinerende Gordon

Evert vindt dat Gordon moet stoppen met al die lelijke commentaren. “Het is dat badinerende… Als je zelf geen deuk meer in een pakje boter slaat en koffie aan het zetten bent voor 4 euro per kopje… Ik denk niet dat hij nou zo te benijden is.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen