Evert Santegoeds wil Yvonne op de knieën: ‘Je moet rectificeren!’

Evert Santegoeds vindt dat Yvonne Coldeweijer op de knieën moet voor Dave Roelvink. De Privé-baas, die een vriend van de Roelvink-familie is, zegt: “Dat zou haar wel sieren.”

Yvonne Coldeweijer en Evert Santegoeds © Instagram, SBS

Privé-baas Evert Santegoeds is niet bepaald van de journalistieke distantie. Met een aantal BN’ers is hij ontzéttend dik. Zo zien we hem regelmatig in ogenschijnlijk beschonken toestand met types als Connie Witteman en Gerard Joling, maar ook met Dries Roelvink is hij heel goed bevriend. Everts man is zelfs de schrijver van Dries’ laatste zomersingle.

Zelfde hoopje

Het is dan ook niet gek dat Evert in de drugsrel rond Dave Roelvink niet aan de kant van juiceverspreider Yvonne Coldeweijer staat. Hij vindt dat ze de plank heeft misgeslagen met haar informatie over de showroom van Dave (hij blijkt geen showroom te hebben) en over het koophuis van zijn vriendin (die blijkt een huurhuis te hebben).

En haar bewering over Dave’s drugsgebruik? Die probeert hij te weerleggen met een bloed- en urinetest. “Ja als dat verhaal (over drugs, red.) uit dezelfde bron komt als alle andere verhalen die Yvonne de wereld in slingerde… Daar klopt allemaal niks van, dus ik neem aan dat dit op hetzelfde hoopje hoort”, zegt Evert in Shownieuws.

‘Rectificeren!’

Evert vindt dat Yvonne op de knieën moet. “Yvonne heeft nog niet gerectificeerd. Dat zou je kunnen doen, als je er deze keer zó ontzettend naast zit. Ze had vandaag zelfs nog excuses kunnen aanbieden aan Dries Roelvink, want ik weet uit heel betrouwbare bron dat zij elkaar tegenkwamen bij de autowasserette vanmiddag.”

“Dat deed je vroeger op zaterdag, maar zowel Yvonne Coldeweijer als Dries dachten vanmiddag: ik ga de auto eens wassen. En wie was daar ook? Mijn man, dus het was behoorlijk druk. Hij heeft het allemaal zien gebeuren, maar Yvonne had niet de behoefte om even naar Dries te lopen en Dries had haar niet gezien. Daar had het opgelost kunnen worden.”

‘Zou haar sieren’

Het is teleurstellend van Yvonne, vindt Evert. “Het zou haar sieren als ze zou zeggen: ‘Nou, ik zat ernaast, morgen weer nieuw nieuws.’ Als ze dat niet doet en ze gaat weer door, bijvoorbeeld door te zeggen dat zo’n drugstest niets voorstelt… Aan de hand van haren kun je namelijk nog drie maanden zien of er drugs is gebruikt…”

“Ja, dan denk ik wel dat het tot een zaak kan komen, maar voorlopig wil Dave het erbij laten zitten. Ik vind dat hij het netjes en overtuigend opgelost. Het zou de andere partij sieren.”

Yvonne reageert

Yvonne vindt het tijd dat Dave een haartest doet, zegt ze op haar juicekanaal. “Dave zat vorige week nog in een retreat in Duitsland (gehoord dat hij dit moest van zijn omgeving), dus niet heel gek dat hij nu net toevallig clean lijkt. 😉 Als je echt wil aantonen dat je clean bent doe je een haartest. Daarmee is drugs twee maanden terug te vinden.”

Ze vervolgt: “Of volgende keer even na het uitgaan testen. 😂 Ik geloof het dus nog steeds niet, sorry! Maar de tijd zal het leren. Dat is altijd met mijn juice.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen