Dries Roelvink kótst op Hofman-broers, dreigt met Dave en Donny

Dries Roelvink vindt het verwerpelijk wat de broertjes van Tim Hofman allemaal roepen in hun podcast. “Ik hoop niet voor ze dat ze binnenkort toevallig mijn zoons tegenkomen.”

Hofman en Roelvink © Instagram

De broertjes van Tim Hofman hebben een tamelijk bizarre podcast waarin ze de meest verwerpelijke dingen roepen. Nu schreeuwen Sam en Rijk Hofman weer dat Dries Roelvink ‘echt dood’ zou moeten. Ze ergeren zich er namelijk aan dat hij zo’n succes heeft met de filmpjes waarop hij wijn proeft. En zijn gehaktballen in de supermarkt? Ook irritant. Dus: dood.

Deugneus

Het is ‘ongelooflijk’, zegt Evert Santegoeds in de podcast Strikt Privé. “Dit zegt dus het broertje van Tim Hofman, degene die in rep en roer was toen er een verdwaasde man een pistool afgaf bij BNNVARA. Er moesten documentaires over gemaakt worden en slachtofferhulp, want die man had toch echt gezegd dat Tim Hofman dood moet.”

Hij vervolgt: “En dan heb je een broertje die dat over Dries Roelvink gaat zeggen. Waarom doe je dat? Dries Roelvink doodwensen omdat hij wijn drinkt in een filmpje en gehaktballen verkoopt. Dat slaat toch helemaal nergens op? Ik hoop dat de deugneus Tim Hofman zijn broertje daar toch een keer op aanspreekt.”

Dries pissig

Dries laat aan Shownieuws weten dat hij not amused is. “Ik heb er net even naar geluisterd. Die jongens zoeken over mijn rug naar meer aandacht en meer volgers. Hun taal gebruik vind ik stuitend want ze gebruiken het woord kanker zowat in elke regel.”

Hij besluit: “Wat ze van mij vinden raakt me niet, maar ik hoop niet voor ze dat ze binnenkort toevallig mijn zoons tegenkomen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen