‘Bridget Maasland? Ze was tijdje cool, maar is nu niet meer leuk’

Yvonne Coldeweijer ziet het niet zitten om als deskundige aan de slag te gaan bij RTL Boulevard. En de aanwezigheid van Bridget Maasland trekt haar ook niet bepaald over de streep…

Bridget Maasland © RTL

Na dat criminele gedoe van Glennis Grace en Jorik Scholten stond ze een keer pontificaal aan de desk van RTL Boulevard: niemand minder dan juicekoningin Yvonne Coldeweijer. Ze stond toen zij aan zij met Bridget Maasland, die volgens Angela de Jong wel héél vies naar Yvonne keek. Backstage viel het volgens de sapdiva alleszins mee.

Niet aan de desk

Zit er ooit nog een vervolg in van dat Boulevard-optreden? Zou Yvonne daar achter de desk willen staan? “Ik zie daar de gewone meerwaarde niet zoveel in. Ik zou het nog steeds wel leuk vinden om het soms te doen. Maar ik ben ook super vaak kritisch op ze en dan scheld ik ze weer uit of ik expose ze met een screenshot van een stom appje ofzo.”

Ze vervolgt in De Juice Show: “Dus ik ben niet consistent betrouwbaar genoeg voor hen. Maar ik zou het nog steeds wel leuk vinden om soms natuurlijk daar een keer mijn mening te geven, maar dan doe ik dat in de vorm van een filmpje.”

‘Doe ik niet!’

Yvonne maakte laatste ook een filmpje voor een Boulevard-item over de in opspraak geraakte Özcan Akyol. “Ze wilden langskomen met de cameraploeg en zo. Ik zei: ‘Nee, dat ga ik allemaal niet doen. Daar heb ik allemaal geen tijd voor. Ik neem wel even iets op.'”

Zou ze het niet leuk vinden om samen te werken met Bridget Maasland: “Nee, die mag ik niet meer. Ik vind haar niet meer leuk. Ik vond haar een tijdje geleden wel een soort van cool. Maar nee, ik vind haar zo hypocriet de laatste tijd.”

Tof wijf

Co-host Mark Koster denkt daar hetzelfde over. Vroeger was ze wel leuk, zegt de mediajournalist. “Ik heb een tijdje met haar gewerkt. Ik vond haar heel leuk. Echt een tof wijf. Echt lekker Haags.”

Yvonne vindt Bridget vooral hypocriet. “Heleen van Royen, weet je nog? Ineens daarmee kleffen. Ineens anti-juice, terwijl ze bij Boulie werkt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bridget Maasland roept steeds dat ze ver boven de juicekanalen staat. Klopt dat wel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen