Yvonne Coldeweijer reageert op ‘vieze blikken’ Bridget Maasland

Yvonne Coldeweijer is tijdens haar optreden bij RTL Boulevard niet met de nek aangekeken door Bridget Maasland, zoals haar showbizzmoeder Angela de Jong dacht te zien. “Dat is niet zo.”

Bridget Maasland en Yvonne Coldeweijer © RTL

Bridget Maasland is als een van de hoofdpersonen in de Hazes-saga regelmatig behandeld in De Popcorn Show van juicekoningin Yvonne Coldeweijer. Vorig jaar verspreidde ze nog een pittig gerucht over een vermeende koude oorlog tussen Bridget en haar collega Nikkie Plessen. En maandag stond ze ineens zij aan zij met Bridget in RTL Boulevard.

Yvonne vs Bridget

AD-opiniediva Angela de Jong, die door Yvonne haar showbizzmoeder wordt genoemd, dacht kromme tenen te signaleren bij Bridget. “Ik was geïntrigeerd door de non-verbale houding van Bridget. (…) Je kon heel erg merken dat er wat oud zeer zat. Bridget keek zo viezig en afstandelijk naar haar”, zegt ze in haar podcast.

Nee, dit moet Yvonne echt ontkennen, geeft ze aan op haar juicekanaal. “LOL. Dit ga ik even ontkrachten. Bridg heeft zich zeer professioneel en vriendelijk naar mij opgesteld! We hebben nog even gekletst en ze heeft me ook nog geholpen en tips gegeven, dus ik heb dat eigenlijk niet zo ervaren.”

Netjes verborgen

Het kan natuurlijk ook dat Yvonne die non-verbale houding van Bridget heeft gemist. “Mocht ze niet helemaal blij zijn geweest met mijn komst, heeft ze dat naar mij toe in ieder geval netjes verborgen. Het hele team van Boulie was trouwens behulpzaam en zeer professioneel. Wel echt lijpe beveiliging overal. Lijkt wel Fort Knox!”

Bridget lijkt zich goed te kunnen vinden in de reactie van Yvonne. Die heeft ze namelijk herplaatst op haar eigen Instagram-kanaal.

Stories

De stories van Yvonne en Bridget:

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen