Bridget Maasland ‘in shock’ om dikke Marco Borsato: ‘Slopend’

Bridget Maasland is ongelooflijk geschrokken van de Story-cover met daarop de foto van de behoorlijk dikker geworden Marco Borsato. Het gaat echt héél slecht met hem, denkt ze.

Marco Borsato en Bridget Maasland © RTL

Nog drie happen en je herkent hem niet meer terug: Marco Borsato is de afgelopen tijd echt héél dik geworden. Vriend en vijand zijn geschrokken van de nieuwste Story-cover met daarop een paparazzofoto van de zanger, die een compleet nieuw postuur heeft. Een blauw-wit gestreepte broek aan en het is net alsof Obelix door de straten wandelt.

Zichtbaar slecht

Bridget Maasland is er ontzéttend van geschrokken, zegt ze in RTL Boulevard. Daar was de dikke Marco gisterenavond het openingsitem. “Hij ziet er zichtbaar slecht uit.”

De advocaten van Marco, Carry en Geert-Jan Knoops, beamen dat het niet goed gaat met Marco. “Het spreekt voor zich dat Borsato mentaal zeer gebukt gaat onder de strafvervolging. Hij wil de media nu niet te woord staan uit respect voor de rechtsgang en het onderzoek.”

Veel vertraging

Marco’s zaak wordt waarschijnlijk pas in 2025 behandeld, maar dat blijkt door hem zelf te komen. “Omdat het onderzoek van het OM wat ons betreft niet volledig was, hebben wij als advocaten van Marco de onderzoeksrechter van de rechtbank Midden-Nederland verzocht om nader onderzoek te doen naar aantal aspecten van de zaak.”

“Voor Borsato en voor ons als zijn verdediging is zorgvuldigheid van de rechtsgang en niet de snelheid van de procedure leidend. We begrijpen de vraag waarom het zolang duurt. Maar het belang van de zaak verdient deze zorgvuldigheid ook om te waarborgen dat het dossier voor de rechter straks evenwichtig is samengesteld. Dat is ook de wens van Borsato.”

Best een shock

Hoe dan ook: het is ingrijpend voor Marco, en kennelijk is hij een stresseter. Bridget schrikt zich in elk geval dood. “Het was best wel een shock nadat we Marco een hele tijd niet hebben gezien – vroeger zagen we hem natuurlijk bijna dagelijks op televisie – dat hij zo, als een gebroken man, op de foto te zien is. Zie jij dat ook?”

Collega Rob Goossens denkt vooral dat we een beeld zien dat we niet gewend zijn. “Op het moment dat je iemand kent van mooie op maat gepakte pakken, netjes gestreken overhemden en je trekt iemand dan een slobbertrui aan die al drie weken niet gewassen is, dan ziet iedereen er ineens heel slecht uit.”

Mond dicht

Story heeft onder de foto van de dikkere Marco de tekst ‘zanger geniet volop’ gezet. Raar, vindt Bridget. “Ik kan me bijna niet voorstellen dat het heel goed met hem gaat, want dit is natuurlijk een slepende zaak die al zó lang voortduurt en in de tussentijd heeft hij al die tijd z’n mond dicht gehouden.”

Nou ja, behalve boven zijn placemat dan…

Story-cover

De cover van Story met daarop de iets vollere Marco:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Marco Borsato plotseling heel zwaarlijvig: sneu of gewoon stoppen met eten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen