Gordon wel of niet in studio VI? ‘Hij mag in elk geval níet aan tafel’

Gordon wil na zijn tripje naar Los Angeles heel graag aanschuiven bij Vandaag Inside, maar gaat dat ook gebeuren? De mannen hebben zich terughoudend opgesteld. “In elk geval niet aan tafel!”

Gordon © MAX

Wát een poeha heeft Gordon twee weken geleden gemaakt over zijn komst naar Vandaag Inside. Eerst riep hij te komen, toen zegde hij weer af, toen verdween hij van Instagram en zegde hij zijn theatertour af, maar nu is hij weer terug en wil hij op donderdagavond heel graag in de talkshow zitten. Maar Wilfred Genee heeft de deur in zijn gezicht gegooid.

Geen peilingen

Toch is de kans niet helemaal núl dat Gordon straks aanschuift bij VI, blijkt uit extra beelden op de Shownieuws-site. “Weet je wat het is, lieverd? We kunnen geen peilingen houden helaas binnen ons programma, maar bij mij gaat het er altijd om: zou de kijker het leuk vinden? Ik heb geen idee”, zegt René van der Gijp.

Daar hangt het een beetje van af, aldus René. “Als de kijker het leuk vindt moeten we het doen, maar als de kijker denkt: zoek het uit, man, dan moeten we het niet doen.”

Alle kanten op

Wilfred Genee heeft geen idee of Gordon inmiddels nog steeds naar VI wil, omdat dat bij hem dagkoersen zijn. “Het schiet alle kanten op. We kijken het wel eens even aan.”

Eén ding is zeker: Gordon krijgt geen plek aan tafel bij VI, benadrukt Wilfred. Hij móet plaatsnemen op een barkruk als hij al komt. “Het enige is natuurlijk wel: ik las dat hij aan tafel wilde, maar Gerard Joling zit ook altijd aan de bar. Je kunt niet zomaar aan tafel, hè? Dat moet je wel verdienen die plaats.”

Zingen

Gaat VI hem op z’n minst verbieden om te zingen? René: “Hij mag van mij zingen. Ik heb er totaal geen enkel probleem mee, echt niet. Nul.”

Maar wel zuiver dan? Misschien autotune meenemen? “Hoeft ook nog geen eens van mij. Hij mag van mij zo vals als een kraai zingen. Het interesseert me echt geen reet. Ik vind het echt prima.”

Fan van Goor

Wilfred benadrukt dat hij helemaal niets tegen Gordon heeft. “Zonder gekheid: ik wil even duidelijk maken dat ik op zich een fan ben van Gordon, hè? Ik vind dat hij heel snel is, heel grappig is en heel leuk is. Alleen: maak het niet zo groot man. We zitten in een vak waarbij we uitdelen en moeten ontvangen.”

“Je kunt niet alleen maar uitdelen in het vak, hè?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

René van der Gijp wil weten of de kijkers zitten te wachten op Gordon in VI. Wat wil u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen