Bridget Maasland bitsig na sneer Yvonne: ‘Oké, luister ik niet naar!’

Bridget Maasland reageert behoorlijk bitsig als ze door een roddelblad wordt gevraagd naar de kritiek van Yvonne Coldeweijer. “Ik luister niet naar die podcast”, laat ze afgemeten weten.

Bridget Maasland en Yvonne Coldeweijer © RTL

Het is volgens Yvonne Coldeweijer heel erg lachwekkend dat Bridget Maasland zo moreel verheven voelt boven de juicekanalen. Volgens de presentatrice is RTL Boulevard toch echt iets héél anders dan een Life of Yvonne, maar daar is de juicekoningin het niet mee eens. “Bridget, jij leest mijn juice op van de autocue. Please“, sneerde ze eerder.

‘Zo hypocriet’

Yvonne heeft één keer aan de desk gestaan bij Bridget, namelijk toen Jorik Scholten en Glennis Grace in de cel werden geknikkerd, en dat is toen wel goed gegaan. Het is vooral daarna dat de zuurgraad van Bridget zo is ontploft, meent Yvonne. “Ik vond haar een tijdje geleden wel een soort van cool. Maar nee, ik vind haar zo hypocriet de laatste tijd.”

De kritiek is ook weekblad Weekend niet ontgaan. Ze leggen het voor aan Bridget: “Yvonne Coldeweijer haalde in haar podcast naar je uit. Ze mag je niet en vindt je hypocriet omdat je ineens anti-juice bent, terwijl je zelf bij Boulevard werkt.”

Bridget reageert

Bridget reageert daar heel bitsig en afgemeten op. “Oké, nou, ik luister niet naar die podcast, ik zou het niet weten. Ik heb geen ruzie met haar.”

Waar de 37-jarige Yvonne nog in een jongere levensfase zit, is Bridget (49) naar eigen zeggen inmiddels een rijpe vrouw. Een veel fijnere fase, vindt ze. “Ik vind dit echt een heel leuke periode in mijn leven. Ik ben eraan toe om een oudere, wijze vrouw te worden.”

Wijze vrouw

Hopelijk gaan de mensen haar ook behandelen als een wijze vrouw, aldus Bridget. “Ik vind het heel mooi dat in het oosten vrouwen na de 50 meer worden gezien als wijs, dat je kennis door mag geven. In het westen, waaronder Nederland, is dat wat anders gesteld. Maar ik ga me er hard voor maken.”

Van ijskonijn tot oude wijze vrouw? “Nou ja, ik heb mezelf nooit als ijskonijn gezien, maar ik vind het mooi als ik kennis door kan geven. Dat probeer ik ook met mijn podcast en mijn platform.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen