Angela de Jong fan van Yvonne Coldeweijer: ‘Bridget keek zó vies’

Angela de Jong is een groot fan van Yvonne Coldeweijer. Ze vindt het heerlijk hoe ze de showbizz op zijn kop zet. “Bridget Maasland keek zó vies naar haar in RTL Boulevard”, giert de opiniediva.

Yvonne Coldeweijer, Bridget Maasland en Angela de Jong © RTL

Yvonne Coldeweijer heeft in haar eentje meer primeurs dan de Story, Privé en de Weekend bij elkaar. De traditionele showmedia deden lange tijd hun best om Yvonne te ontwijken, maar kunnen nu echt niet meer om haar heen. En zo stond ze maandagavond aan de desk van de meest juicy RTL Boulevard in tijden. Geweldig, vindt Angela de Jong het.

Revolutionair

Opeens stond Yvonne naast één van de vrouwen over wie ze meer dan eens juice heeft verspreid: Bridget Maasland. “Ik vind het heel knap wat Yvonne heeft opgebouwd in heel korte tijd. Er zijn natuurlijk nog meer van die juicekanalen die voor een kleine revolutie zorgen. Het was revolutionair dat zij er stond bij Boulevard”, zegt Angela in haar eigen podcast.

Angela kijkt er graag naar. “Zij en haar collega’s werden de afgelopen periode heel erg verguisd door de traditionele showbizzmedia, want ‘ze knallen er alles maar op, checken niets, het zijn allemaal maar roddels’. Er deugde allemaal niets van. Je zag de afgelopen tijd dat ze haar al steeds vaker moesten citeren.”

Credits voor Yvonne

De afgelopen dagen heeft Yvonne het hele land op zijn kop gezet. “Dat Lil’ Kleine is aangehouden en dat we weten dat Glennis Grace vastzit voor een vechtpartij in de Jumbo. Dat weten we door haar. Je ziet dat het gewoon werkt als je geen banden hebt met sterren en daar niet afhankelijk van bent. Daar gaan de traditionele showmedia aan ten onder.”

RTL Boulevard omarmt Yvonne nu. Wat vond Angela van haar tv-optreden aan de desk? “Ik zag dat ze zenuwachtig was en ze kwam ook niet heel lekker uit d’r woorden, maar goed, dat wil ik haar allemaal vergeven.”

Boze Bridget

Angela moest gieren om Yvonne’s Boulevard-optreden. “Ik was geïntrigeerd door de non-verbale houding van Bridget Maasland richting Yvonne Coldeweijer. Je kon heel erg merken dat er wat oud zeer zat. Bridget keek zo viezig en afstandelijk naar haar dat ik echt dacht: die blaast d’r hele imago van levende ijskast nieuw leven in. Ik heb er enorm van genoten.”

Collega Marcus den Blanken: “Was je ook een beetje trots? Want zij noemt jou haar showbizzmoeder.”

Angela ongemakkelijk: “Nou, prima, op die manier kijk ik er niet naar. Ik heb helemaal niets met haar te maken. Ik vind wel: die juicekanalen hebben heel handig gebruikgemaakt van een gat dat ontstaan is.”

100 procentscore

De collega’s van Angela zijn het overigens roerend met haar eens. Marcus: “Yvonne Coldeweijer heeft gewoon de hele showbizzmedia omver gegooid qua hoe ze het omvergooit. Zij heeft echt bronnen.”

Manuel Venderbos: “Ze heeft tot nu toe eigenlijk een 100 procentscore.”

Marcus: “Ze heeft het dermate vaak bij het rechte einde… Ze doet het ook wel serieus.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Revolutie in showbizzland: tijd dat BN'ers ietsjes nederiger worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen