‘Bridget Maasland? Daar wil ik dus écht niet mee op terras zitten!’

Gezellig een terrasje pakken met Bridget Maasland? Het zal nooit bij Privé-sterjournalist Jan Uriot opkomen. Hij vindt al die types die meedoen aan het BN’er-dieet Dag Eén maar saai.

Bridget Maasland © RTL

Privé-ster Jan Uriot stoort zich eraan dat de BN’ers over elkaar heen buitelen om te laten zien dat ze allemaal meedoen aan het sterrendieet Dag Eén. Waar het op neerkomt is dat je je voor 2.500 euro laat vertellen dat je nog maar duizend kilocalorieën per dag mag eten en heel veel moet gaan sporten. Tja… Maar het is exclusief en daar houden de sterren van.

‘Niks voor mij!’

We zien al die BN’ers met hele iele nekkies en ingevallen wangetjes uit dat dieet komen en dat komt op Jan niet echt gezellig over. “Diëten is niks voor mij. Ik wil ook een beetje een leuk leven hebben, maar veel sterren zijn bezig met dat Dag Eén, een methode waarbij je 1.100 calorieën per dag naar binnen mag krijgen.”

Hij vervolgt in de rubriek Wat Vindt Jan: “Veel dames hebben het gedaan. Isa Hoes, Eloise van Oranje, Bridget Maasland, Halina Reijn en Heleen van Royen. Die zijn dat allemaal gaan doen. Het kost 2.500 euro dat dieet!”

Niet op terras

Al die sterren worden er stuk voor stuk ongezellig van, stelt Jan. Hij zou bijvoorbeeld niet meer met een Bridget op het terras willen zitten. “Krachttraining moet je doen en urenlang vasten. Het worden geen gezellige mensen natuurlijk. Ga met zo iemand op een terras zitten. Ik bedoel: die nemen een worteltje en een watertje en dan ben je klaar natuurlijk.”

En al die moeite voor niks, besluit Jan. “Allemaal leuk en aardig, maar ik wil al die mensen over een jaar wel eens zien, want het gaat natuurlijk allemaal hartstikke terugkomen. Dat blijft natuurlijk niet zo, dat lijf!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u wél gezellig op het terras willen zitten met Bridget Maasland?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen